Futuristictales
benim de Çin takvimine göre erkek çıkıyo, oğlumda da erkek çıkmıştı :) Gönlümden ne kadar kız gecse de sagliklu hayırlı evlat olsun diyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin bi ben miyim ay kız isteyen ilk bebem olduğu için arkadaş gibi olsun istiyorum ya hayırlısı tabi bide kaynanam kayınbabam irkeeek diye sevecekler soyumun köküüüü felan ben sevmem öyle şeyler sanki sırf soylarını devam ettiriyor diye seviyolarmış gibi.
Selam canim, simdi ciktim doktordan.
Kremle ilgisi yok dusuk riskin var dedi.
İgne verdi iki tane, biraz once yaptirdim birini, digerini de haftaya.
Kirmizi renkli kanama olur ve artarsa tehlikeli dedi.
Allahtan hayirlisi diyorum artik, uzgunum ama
Kızlar çin takvimine baktınız mı cinsiyetler belli olduğunda bakalım doğru mu çıkıyor yanlış mı ben erkek olacakmış gibi hissediyorum çinde de erkek çıktı ya gönlüm kızdan yana sanki birazcık başta sağlıklı olsunda hiç önemi yok ama insan merak ediyor miniğini
Benim rus takvimi erkek Çin takvimi kız çıktı. Ne yalan söyleyeyim erkek gibime geliyor ama gönlümden geçen k6z. Tabiki önce sağlıklı sihhatli olsun. Ama kızıma bi kız kardeş daha olsun. Kız kardeş bambaşka birşey
Kızlar yatış pozisyonu konuşulmuş ben de yüzüstü yatıyorum sakıncalı olduğu zaman zaten yatamamaya başlıyoruz. U şeklinde hamile yastıkları oluyo onu öneririm herkese son aylarında herkes uyku problemi çekerken sayesinde çok rahat uyumuştum. 2 ay sonra yine çıkarırım yastigimi inşallah :))
Kızlar yatış pozisyonu konuşulmuş ben de yüzüstü yatıyorum sakıncalı olduğu zaman zaten yatamamaya başlıyoruz. U şeklinde hamile yastıkları oluyo onu öneririm herkese son aylarında herkes uyku problemi çekerken sayesinde çok rahat uyumuştum. 2 ay sonra yine çıkarırım yastigimi inşallah :))
Allah herkesin gönlüne göre versin bi ben miyim ay kız isteyen ilk bebem olduğu için arkadaş gibi olsun istiyorum ya hayırlısı tabi bide kaynanam kayınbabam irkeeek diye sevecekler soyumun köküüüü felan ben sevmem öyle şeyler sanki sırf soylarını devam ettiriyor diye seviyolarmış gibi.
canım o yastıkları ben yurtdışııdan biliyorum türkiyede hiç görmedim ama mutlaka istiyorum sipariş verebileceğim bir internet sitesi varsa yazabilirmisin
canım o yastıkları ben yurtdışııdan biliyorum türkiyede hiç görmedim ama mutlaka istiyorum sipariş verebileceğim bir internet sitesi varsa yazabilirmisin
Şimdi bir düşüneyim.
Benim sat 4 nisan ptesi. 3 mayıs ptesi 4+0dım. 4+1 değildim ki. Hesapladığım yer 39+6 için doğum tarihi verdi demek ki. Benim tarih 9u da olabilir sanırım.
Ben niye terminatör gibiyim ya?
Uykum var sadece. O da bugün ultrasona gireceğiz diye eşimle uyuyamadık dün gece ondandır sanırım.
Insallah canim.insan cok merak ediyor demi.ben uc kere kan verdim dis gebelik suphesi vardi keseyi gorduk rahatladik simdide bebek ve kalp atislari icin sabirsizlaniyom kontrole cok var 27 mayis((