- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.914
- 248
Cok ilginc ben her gun bir yumurta yiyebiliyorum tiksindigim hic bisey yok canımın çektiği bir şeyde yok
bende de durum böyle daha belirtiler başlamadı, diğer hamileliğimde de geç başlamıştı bekliyorum bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok ilginc ben her gun bir yumurta yiyebiliyorum tiksindigim hic bisey yok canımın çektiği bir şeyde yok
Senın kızınmı var oğlunmu. Neden takvım yapmıyosun. Kac haftalıksınbende de durum böyle daha belirtiler başlamadı, diğer hamileliğimde de geç başlamıştı bekliyorum bakalım![]()
midem çok bulanıyor özellikle kokulardan bilhassa insan kokularından öğğğ...
Senın kızınmı var oğlunmu. Neden takvım yapmıyosun. Kac haftalıksın
Can'ım benim 13. Gün 800 küsürdü aslında belli olmuyor düşük olup ikiz çıkanda çok yüksek olup tek çıkandaGünaydın canım benim de tüp bebek 2 embriyo transferi oldu ve 12. gün beta-hcg değerim :360 küsür çıktı seninki kaçtı?
Kese görmeye sen 12. günden kaç gün sonra gittin acaba ben de çok meraktayım acaba tek mi ikiz mi![]()
Can'ım senin transfer hangi gündü benim 2 mayıs ama adetime 6 gün kala transfer oldu senin nasıldı?Günaydın canım benim de tüp bebek 2 embriyo transferi oldu ve 12. gün beta-hcg değerim :360 küsür çıktı seninki kaçtı?
Kese görmeye sen 12. günden kaç gün sonra gittin acaba ben de çok meraktayım acaba tek mi ikiz mi![]()
Keseyı görursun mutlaka canım. Doktora ne zaman gıdeceksınbenim 14 aylık bi kızım var canımtakvimi dr gittikten sonra yapacağım inşallah, gitmişken keseydi, kalp atışıydı hepsini halledeyim istiyorum bu arada 6+3 olduk
![]()
Keseyı görursun mutlaka canım. Doktora ne zaman gıdeceksın
Can'ım sadece çikolataysa çok şanslısın benim herşeyden bulanıyorAyy ben niye böyle oldum yaa. Çikolatanın adı bıle midemi kaldırıyor.![]()
Ayy ben hic istifra edemem en cok ondan korkuyorum hayatım cok zorlaşır şuan zaten gribim cok zorlaniyorumbende de durum böyle daha belirtiler başlamadı, diğer hamileliğimde de geç başlamıştı bekliyorum bakalım![]()
Hangı senttesın canım sen. Ben Özel HRS kadın doğum hastanesine gıdıyorum. Çankayadaaslında kızıma hamileyken 6+3 de keseyide gördüm, kalp atışınıda duymuştumdr a belki haftaya giderim bilmiyorum nedense hiç bişey yapasım yok havalardan herhalde
bu arada bende ankaradayım sen nereye gidiyosun
İkinci hamileliğim inşallah ilk bebeğim olacak. Birinci hamileliğim düşükle sonuçlandı.Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun bebişin. İlk bebegınmı olacak
Ayy ben hic istifra edemem en cok ondan korkuyorum hayatım cok zorlaşır şuan zaten gribim cok zorlaniyorum
ahlas profildeki resim kızının sanırım maşallah cok guzel bi kız Allah bağışlasın
Hangı senttesın canım sen. Ben Özel HRS kadın doğum hastanesine gıdıyorum. Çankayada

Eminim oyledir Allah size bağışlasın hem kızını hem karnındakini inşallah
Canım kalp atışını duymuşsun çok sevindim bende size katilmak istiyorum benpersembe yada cuma gidicem inş kalp atışlarını görür um bende..Bende 6haftalık hamileyim az önce geldim doktordan kesemizi gördük çok şükür kalp atışını da gördüm perşembe gelin duyalım dedi![]()