- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
- 88
2 gündür çok kötüyüm çook yediğim hiç durmuyor diyebilirim. gecede bulanmaya başladı uyutmuyorKizlar bulantisi olan var mi ben gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür çok kötüyüm çook yediğim hiç durmuyor diyebilirim. gecede bulanmaya başladı uyutmuyorKizlar bulantisi olan var mi ben gibi
premesis diye bir ilaç varmış gebeler için canım kullanabilirsin araştır istersenKızlar günaydın burası ne kadar çabuk ilerlemiş birkaç gün giremedim tabii ki hepsini de okuyamadım. Sizlere birşey soracağım balık yiyebiliyor musunuz benim içim hiç almıyor mevsimi de pek değil zaten şanssız döneme denk geldik ben bi de aksi gibi cevizden de tiksindim bebeğin beyni gelişirken bunları yiyemediğim için çok üzülüyorumGeçen hafta başladı sandığım bulantılarım bu hafta markette öğürmeye kadar gitti başımı kaldıramıyorum bir sürü işim var allah yardımcımız olsun ve benim annem 9 ay kusmuş yani genetiğim de sıkıntılı. Bulantı için doktoru ilaç veren var mı evde sorun değil ama olur olmaz yerlerde öğürmekte sıkıntı ben saklıyorum Bebek kendini resmen ilan ediyor
![]()
günaydın canım bende senin gibiyim işe giderken pikniğe gider gibi birsürü erzak yanımda :) yoğurdu yiyebilirsin bildiğim kadarıyla süt için geçerli sadece bende yiyorum. pekmez ve bal bende yiyorum neden yasak olsunkiGünaydın hamişler :) Bugün iş yerine kavanozlarla ceviz,siyah üzüm,badem,ev yapımı yoğurt getirdim. Kahvaltı da getiriyorum, yumurta peynir zeytin domates salatalık. Abarttım yani iyice anlayacağınız
Kızlar, süt pastorize olmalıymış.Ben kızım için sütçüden alıyordum,ondan içemem galiba. Peki o sütten yapılan yoğurt da yasak mı,bilginiz var mı? Bir de keçi boynuzu özüyle bal yasak mı?
ben de 6+3 üm perşembe gideceğim nasipse, geçen hafta pazartesi göründü kese cuma da büyümüştü bu hafta bebişi ve kalp atışını duyarım inşallah...aslında kızıma hamileyken 6+3 de keseyide gördüm, kalp atışınıda duymuştumdr a belki haftaya giderim bilmiyorum nedense hiç bişey yapasım yok havalardan herhalde
bu arada bende ankaradayım sen nereye gidiyosun
Pekmez değil de keçiboynuzu özü canım. Çok yoğun ya ondan sorayım dedim :)günaydın canım bende senin gibiyim işe giderken pikniğe gider gibi birsürü erzak yanımda :) yoğurdu yiyebilirsin bildiğim kadarıyla süt için geçerli sadece bende yiyorum. pekmez ve bal bende yiyorum neden yasak olsunki
ben de 6+3 üm perşembe gideceğim nasipse, geçen hafta pazartesi göründü kese cuma da büyümüştü bu hafta bebişi ve kalp atışını duyarım inşallah...
inşallah canım muhtemelen duyarsın pıt pıtları
benim de adetime 8 gün kala oldu transferim 7 mayıs.evet ben de duydum düşük olup ikiz çıkanı yüksek olup tek çıkanıCan'ım senin transfer hangi gündü benim 2 mayıs ama adetime 6 gün kala transfer oldu senin nasıldı?
merhaba Ocak anneleri :) birlikde bilmediğimiz konularda yardımcı olarak bu sürecte ilerleyelim ve birlikde gün sayalımm![]()
Keseyi gördün mü pekibenim de adetime 8 gün kala oldu transferim 7 mayıs.evet ben de duydum düşük olup ikiz çıkanı yüksek olup tek çıkanı![]()
Aramıza hoşgeldin canım.İyi günler hanımlar önca temmuz annesiydim.Şimdi ocak annesi oluyorum hayırlısıyla dün öğrendim kesin olarak
evet aynıyız canım bakalım inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde ilerler hepimizinki de...aaa aynıyız senleinşallah canım muhtemelen duyarsın pıt pıtları
hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günlerde gelir inşallah
![]()
bütün sülale biliyor annem sayesinde...Kızlar hamıleliğiniz belli olmaya baslafımı dısardan. Herkese söyledınızmi gebe olduğunuzu. Ben kimseye söylemedım henüz
sen keseyi görmüşmüydün canım?Kızlar hamıleliğiniz belli olmaya baslafımı dısardan. Herkese söyledınızmi gebe olduğunuzu. Ben kimseye söylemedım henüz
Oglun olacak:))))Ayy ben niye böyle oldum yaa. Çikolatanın adı bıle midemi kaldırıyor.![]()
Sendedemi böyle olmuştu canımOglun olacak:))))
Keseyi görduk ama düşük tehlıkem var oyuzden bır haftadır evden dışarı çıkmadım. Surekli yatıp oturuyorum. İnşallah yarınki kontrolumden müjdeli haberler alırım. Şu düşük tehlıkesi geçmiş olsun hayırlısıylasen keseyi görmüşmüydün canım?
bütün sülale biliyor annem sayesinde...
:)bütün sülale biliyor annem sayesinde...
Normalde tatliyi cikolatayi cok severim oncekinde tatli yiyemiyordum simdide yerken zorlaniyorumSendedemi böyle olmuştu canım