- 30 Eylül 2008
- 406
- 485
- 303
- 42
Ayy inşallah. Bende sabırsızlanıyorumSeninki duyulur inş canım çünkü senin bebiş bir hafta büyük benimkinden :) inş benimki de duyulur aslında 6 haziranda gitmeyi düşünüyordum ama sabırsızlandım biraz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah. Bende sabırsızlanıyorumSeninki duyulur inş canım çünkü senin bebiş bir hafta büyük benimkinden :) inş benimki de duyulur aslında 6 haziranda gitmeyi düşünüyordum ama sabırsızlandım biraz :)
Aynen canim ya kilitkenip kaliyorum zaten ilknde icinden sivi aldi kanser ile ilgili sanirim bunu 6 ayda bir yapiyor normalde ama ben gitmedigim icin yakalandim hamilelikte digerinde hastane kanama var mi diye bakti cok kasiyoruk kendimi kasmasam acimayacakAhhh ahh o çatala çıkması yokmunefret ediyorum. Ama maalesef mecbur olunca katlanıyoruz
Ay niye kimse yay istemiyo :) bir yay burcu olarak ben çocuğu mun yay olmasini isterdim sezeryan falan olursam yine bi ihitmal diyelim :) bu arada cocuklar guzrl zamanda doguruyo yaza kadar 6 aylik ele avuca geliyorlar zaten ilk aylar evde olacagiz o zamanda da buturler insallah sagliklaKızlar Merhaba yazılanları okuyorum ama size yetişemiyorum çok hızlısiniz yorumlar da aralıkta doğması oğlak yay burcu yorumları okudum inş hepimizin ki 2017 bebişi olur ..2009 da hamileyim tahmini 17 ocak ben hep bi inatla 2010 doğumlu diye söylüyorum herkes bana bak büyük konuşma vs diyor ben yay olmasın aman bari olacaksa 22sinden sonra olsun oğlak olsun diye söylenmeye başladım malesef ikiside olmadı kızım çok aceleci davranıp 10 aralıkta sinyalleri göndermeye başladı ilaç vs ile 18 aralıkta kucağıma aldım 3 gün ile oğlak 12 gün ilede 2010 u kaçırdık şimdi çok temkinli konuşuyorum tek dileğim ve duam 1.1.2017yi 00:01 dahi olsa görebilmek ...Çünkü aralık hep sorun oluyor okulunda bile bu yıl 1. Sınıfa başlamasin diye çok zor rapor aldım ...Kış bebeği için de tecrübe olarak cok güzel oluyor o ilk günleri sıcacık evinizde geçiyor ve sonra biraz bebis topluyor büyüyor ilk baharda bol bol geziyorsunuz yazın ek gıda süper hep taze meyve vs tatile giderkdn buyumus oluyor bence kis bebegi ideal.Hamilelik için de en uygun zaman bol meyve var şu an ve son aylar sıcaklara denk gelmiyor eylülde bol bol taze balık ile son aylar çok iyi besleyici oluyor ..Ben hep 2. Hamileligimide ilki gb istedim nasip oldu çok şükür
Bazen düşünüyorum annelerimiz doktor yüzü görmeden hiç bi takviye almadan nasıl çocuk doğurmuşlar heleki ikiz!!! Ben ikiz eşiyim 2600 ben 2500 erkek ikizim doğmuş üstelik normal doğum. Hamile olunca aslında ne zorluklar çektiğini anlamaya başladım. Kaç yaşında olursan ol anne yine sana kıyamıyo akşam konuşurken kızım sezaryen yaptır sen dayanamazsın ben sana kıyamam diyo sanki kendi 3 çocuk doğurmamış gibi
Benim kizim yay diyorum ya çok tatlı farkli bir edasi havası ve tarzi var cok eglencli evimizin neşe kaynağı ben koç Babamız oğlak şimdi 2. Ya oğlak yada yay olacakAy niye kimse yay istemiyo :) bir yay burcu olarak ben çocuğu mun yay olmasini isterdim sezeryan falan olursam yine bi ihitmal diyelim :) bu arada cocuklar guzrl zamanda doguruyo yaza kadar 6 aylik ele avuca geliyorlar zaten ilk aylar evde olacagiz o zamanda da buturler insallah saglikla
Evet bencede kış bebeği her yönden iyi anne açısındanda en azından hava güzel olup sen evde lohusaliginla kalmiyorsun dışarda hava soğuk deyip keyfine bakıyorsun psikolojisini atlatmak daha kolay_sinemis_ tüm dediklerine katılıyorum. Benim oğlumda ocak doğumlu. Hamilelik açısından da, bebeğin büyütülmesi açısından da harika bir dönem. Ayrıca çocukların, zihinsel, ruhsal ve fiziksel açıdan tam olgunlaştıkları dönemde okula başlama imkanları oluyor.
Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunuyarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
Nisanın kcnda regl oldun en sonMerhaba arkadaşlar aranızà yeni katıldım oncelikle hamile olan tum arkadaslari tebrik ederm bende hamile oldugumu 21 mayısta önce idrar testinde sonra kan testinde öğrendim beta hcg 11495.05 cikti dr um 23 mayısta ultrasina soktu ve keseyi gorduk dedi kaç haftalik olduğunu falan aciklamadi sizce Kaç haftalık minigim şimdiden tşk :)
13 nisanNisanın kcnda regl oldun en son
canım çocuk dr u benim yanımda emziren hamile bir bayana karnındaki düşer dedi...emzirdikçe beyin oksitosin salgılıyormuş o da rahimin kasılmasına sebep oluyormuş kasılmalar da düşüğe dikkat et bence...Arkadaşlar aranızda ikinci gebeliği olanlar var ilk bebeklerini hala emzirenler var mı acaba. Benim 20 aylık kızım var hamileyim ama hala emziriyorum. Bıraktıramıyorum. Benim gibi olan var mı aranızda. Nasıl bıraktırıcam bilmiyorum, çok düşkün, ben de çok hassasım hiç kıyamıyorum
Her ay olmaz bir sıkıntı yoksa ikili ve üçlü test zamanı gelince yine kan vereceksin sadece ama ben oğluma hamileyken ikisini de yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim ikili üçlü taramalara gerek duymadım doktorum da bana bıraktıGunaydin deneyimli arkadaslar bu rutin kan tahlilleri her aymi olacak bilgi verebilirmisiniz delik desik oldum biktim yemin ederim kan vermekten
Ne zmn yumurtladığını biliyo msn13 nisan