- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Biri bacak boyu biri baş ve karın çevresi oluyor ilerleyince normalde ama bunda nedir bilmiyorumKizlar merhaba size birsey soracagim ben dr a gittigimde ultrason kagidi verdi ultrason kagidinda iki tane deger var.sizdede oyle oldu mu hangisine inanacagimi sasirdim.bi 6 hafta 1 gun yaziyor birdr 6 hafta 5 gunluk yaziyor boyunu bi 7.3mm yaziyor birde 4.3 mm yaziyor hangi degeri baz alicam anlayamadim
Tıpatıp aynı durumdayım ben de rahim genişliyor diye düşünüyorum ama bakalımKızlar günaydın. Dün gece çok ağrım vardı uyuyamadım. Ara ara oluyo böyle sizde de oluyor mu acaba korkmam gerekiyor mu. Karnım da değil ağrı göbek deligi altında kasık ve böbreklere falan da vuruyor. Sizi şeklinde.
Doktora gidecektim bugün izinliymis. Bu arada sanırım 6. Haftaya doğru gidiyorum daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum.
Salı günü gitmiştim doktora o zaman da biraz ağrım vardı ultrasonla baktı idrar testi yaptı birşey çıkmadı.
Kan tahlili yap değerin yükselmesi lazım dedi yükseldi birdaha ölcturmedim.
Sizce napiyim bu ağrılar normal mi korkuyorum. Her zaman olmuyo ama olursa da geceleri oluyo.
Kimileri rahim genişliyor ondan olabilir falan demiş ama herkesin ağrı eşiği farklı bende de bu şekilde mi oldu acaba.
Çok üzülüyorum dua edin sorun çıkmasın![]()
3 Haziran cumaya randevu almıştım ama ben de sanırım pzt gideceğim