• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya bu hamiiklte anne ne yerse bebek de onu severmis lafi dogru mu acaba cidden?
Ben diyabetten oturu hic tatli hamur isi yemedim, protein agirlikli beslendim.
Kizim 5, 5 yasinda. Gecen seneye kadsr agzina tatli bir sey surmedi, deli gibi et ve yumurta yedi :)

Icimde bayadır oyle bi his var somut bişey yok ama acaip içime doğuyor. Çin takviminde erkek, teyzemin bi koca karı tekniği (kelleyi pişirim biyerini mi koparmış ne tam anlamadım) erkek çıkmış geçenlerde rüyamda erkek gördüm. Allah biliyor gönlümdeki kız ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun tabiki farketmez diyorum :)
Ya bir benimkine de baksana hayrına:KK53: Çin takviminden hiç çakmıyorum yok artı bir ekle yok bilmem neyi hesapla:KK53:

Bence bosver uyma :)
Benim 16. Haftadan sonra istahim acilmisti ama inan ne bir tatli ne bir hamur isi agzina sokmadim, son aylarda dayanamam yerim simdi bari kilo almayayim diye.
Ama ne oldu yinw cikti seker, demek ki alakasi yok.
Gebelik boyunca tukettigim tek seker , seker yuklemesindeki suydu onun da tadi damagimda kaldi diye esprisini yapiyordum ,dusun ne kadar dikkat ettigimi.
Ama olacagin onune gecemwdik.
Ah simdi istahim olsa hic affetmeyecegim her seyi yiyecegim ama yiyemiyorum malesef.

ya zaten sezeryan olmayacak mı bebek kilolu olsa ne olur:KK14: bende hiç şekerli şeyler yiyemiyordum tiksiniyordum dediğin gibi olacağın önüne geçilmiyor:KK43: hem kızım hala emiyor o kadarcık şeylerle doymam galiba:KK48:

Bana da benimki kız gibi geliyor 4-5 haftaya başlar cinsiyet paylaşımları bence :))

Aynen bekleyemiyoruuummm

Canım ultrasonda kesen ne tarafta senın

Ben bi 6 haftalıkken gitmiştim sonrada hiç gitmedim canım ultrason fotografım yok malesef. Çarşamba randevum var ama sanırım nub teorisi mi neyse 8.haftada bakılıyormuş öyle bişey duydum bende tam emin değilimde

Ya bu hamiiklte anne ne yerse bebek de onu severmis lafi dogru mu acaba cidden?
Ben diyabetten oturu hic tatli hamur isi yemedim, protein agirlikli beslendim.
Kizim 5, 5 yasinda. Gecen seneye kadsr agzina tatli bir sey surmedi, deli gibi et ve yumurta yedi :)
Bence doğru değil, ağzıma sakatat sürmem, hayatımda hiç yemedim ama 3 buçuk yaşındaki kızım bayılıyor

Katılıyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam senin de kalp rahatsızlığın vardı değil mi canım. Benim de var, doktorum onun için üniversiteye git dedi özellikle. Yüksek riskli gebelik poliklinikleri oluyormuş. Bana gelmek istediğin sürece eşzamanlı devam ederiz dedi. Hem Sgk'da karşılıyor üniversiteyi. Ben bugün 182'yi aradım, üniversitelerin randevu sistemi yokmuş. (Varsa da kendi sistemi dahilinde) Üniversiteyi aradım ikili öncesi randevu almak için sadece hasta kabulden alıyorlarmış. Sabah erkenden gitmek gerekiyor yani. Direkt ikili test zamanına bırakınca, bu zamana kadar neredeydin diye geri cevirebiliyorlarmis. Ben de önceden gideceğim, ikili test zamanı belirlemek için. Fırsatın varsa sen de öyle yap.
Yok canim benim kalp rahatsizligim ama riskli gebeyim ben de belki onu hatirliyorsundur.
Ben dogumdan sonra bir cesit rahim atonisi gecirdim, asiri kanamam oldu olumden dondum.
Bu cok nadir rastlanan bir seymis pek cok dr bilmiyor malesef. Simdi kendi doktorum oncesini de biliyor diye yine ona devam ediyorum. O kendisine guveniyor ben kontrol altinda tutarim diyor ama ben emin olamiyorum yine de. Tam tesekkullu bir hastanede de takibim olsun istiyorum. Iki bebeyle olmeye niyetim yok Allah muhafaza :)

Anlasip haberlessek ayni tarihte kalamazdik inan , oglum cok Çok iyi masallah şimdiden oyuncakları kirmamaya çalışıyo ve karnını öpüp abim benim oyuncagimi kirmis pis abim der dio ağzıni buzerek. Güya bebek konuşuyor. Haha sürekli bebegim benim diyo senin USG de bebis kesenin ne tarafinda canım .
Aaaaa inanmıyorum ya:KK19: Şansa bak haberleşmişiz gibi :)
Çok sağol ben de seni tebrik ederim. Kızım iyi karnımı okşayıp duruyor, doktora da beraber gidiyoruz baya benimsedi. Seninki nasıl,iyidir inş.
Ya

mavili33 mavili33 canım ben bulantıyla savaşıyorum mide yanması kusma, çok zor bir hamilelik arada da lekelenme oluyor yazamıyorum hiç, sen nasılsın? Biz bugün tam 9 haftalık olduk bu arada:anneadayı:

Icimde bayadır oyle bi his var somut bişey yok ama acaip içime doğuyor. Çin takviminde erkek, teyzemin bi koca karı tekniği (kelleyi pişirim biyerini mi koparmış ne tam anlamadım) erkek çıkmış geçenlerde rüyamda erkek gördüm. Allah biliyor gönlümdeki kız ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun tabiki farketmez diyorum :)

bende bazen diyorum erkek galiba şu ana kadar kusmam olmadığından kızımda fenaydım, tatlı yiyememeye başladım hatta görmek bile istemiyorum kızım da hiç yemedim ikisinde de varsa yoksa acı ekşi baharat galiba erkek değil kız diyorum :KK48:ama hiç önemi yok Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla kavuştursun da gerisi mühim değil :KK37:biz 3 kız kardeşiz ve benim için kardeşten çook öteler kızımda tatsın o duyguyu isterim:21:

Son düzenleme:
mavili33 mavili33 canım ben bulantıyla savaşıyorum mide yanması kusma, çok zor bir hamilelik arada da lekelenme oluyor yazamıyorum hiç, sen nasılsın? Biz bugün tam 9 haftalık olduk bu arada:anneadayı:
Doğumumuz aynı mı ne :) inşallah. Bugun 8+6 değil mi yarın 9 oluyoruz galiba :)

Anlasip haberlessek ayni tarihte kalamazdik inan , oglum cok Çok iyi masallah şimdiden oyuncakları kirmamaya çalışıyo ve karnını öpüp abim benim oyuncagimi kirmis pis abim der dio ağzıni buzerek. Güya bebek konuşuyor. Haha sürekli bebegim benim diyo senin USG de bebis kesenin ne tarafinda canım .

Ya
Sağda canım

oyy gözumuz aydin bizde 9+2 olduk benim bulantim kusmam hic olmadi mide yanmasindan ölüyorum inan dün anneme sordum o da hic mide bulantisi kusma yasamamis mide yanmasini siddettli yasamis 2,5 ayda asermis bende de aserme yok annem yol gostericim oldu Allah yardımcin olsun tatlim ignelerle aram cok kötü gobegim beze oldu mosmor

bende bazen diyorum erkek galiba şu ana kadar kusmam olmadığından kızımda fenaydım, tatlı yiyememeye başladım hatta görmek bile istemiyorum kızım da hiç yemedim ikisinde de varsa yoksa acı ekşi baharat galiba erkek değil kız diyorum :KK48:ama hiç önemi yok Rabbim sağlıkla sıhhate hayırla kavuştursun da gerisi mühim değil :KK37:biz 3 kız kardeşiz ve benim için kardeşten çook öteler kızımda tatsın o duyguyu isterim:21:
Aynen canım allah en iyisini bilen hayır gibi görünüp şer olmasından korusun rabbim hakkımızda en hayırlısını versin sağlıkla birlikte inşallah

Back
X