• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne hali varsa görsun .sen bebeklerinin tadını çıkar hiç takma elinden geldiği kadar .Rabbim gönlüne vicdan katsin eşinin de.inşallah geç olmadan anlar hatasını. Çocukla ilgilimi canım peki .bu defalkta sen barış uzatma ve bundan sonra onu kızdıracak bişi yapma bi süre huyuna git bakalım sana karşı drgisecekmi, belki sende onu kizdirriyondur ne bilim aşkım ,canım ,hayatim li olan evlilikte bu kdar kusluk görmedim ilgili essen bişi diyemem tabi.illaki kavgalar oluyor ve tamam sevgilim uzatmaya lim deyip sariiliuoruz, cok buyuk kavgada bile böyle yapmalı bence evlilik yiprranmamaasi için .ama bi dahakine tamamen suçsuz ol ozaman vicdan azabı çeker belki pişman olur yani öyle düşünüyorum .

elimden geldiği kadar takmamaya rahat olmaya çalışıyorum bebişlerim için, olayların üstüne tüy dikmeyim diye beraber dr a gitmeyi istedim Allahtan bugün gideceğiz, şu aralar huyuna gidiyorum annesi hafta içi bizde kalıyor kızıma bakıyor işten gidince koştur koştur özene bezene sofra kuruyorum onlar için ki benim ki bayılır öyle şeylere haftasonu da ailesini davet edeceğim bakalım tepkisinde bir değişiklik olacak mı? inan kızdıracak bişey yapmıyorum iş ev-ev iş sürekli böyleyim ben hiç bir isteğim olmuyor ondan:KK43: kızımıza çok düşkün sever kendi çapında ilgili sayılır yani:KK14:

hatasını anlamadan, pişman olduğunu görmeden düzelmeyecek canım ya, dün biraz konuştum da bizim bu pilav daha çook su götürecek belli yani:KK11: ama bugün 15.00 de dr gideceğiz:KK14: hayırlı güzel haberlerle dönerim inşallah:dua:
Çok sevindim Can'ım hadi bakalım güle güle git güle güle gel güzel haberler getir inş. Diğer mevzu da inş çözülür canım internetten biraz baktım Ya Cami Ya Vedüd esmalarını beraber çek bol bol karı koca arasındaki küskünlüklerin giderilmesinde çok işe yarıyormuş ben Esma'ların gücüne çok inanırım zaten istersen bir dene. herşey Allah'ın elinde inş yuvanıza huzur mutluluk dolsun şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine.

Çok sevindim Can'ım hadi bakalım güle güle git güle güle gel güzel haberler getir inş. Diğer mevzu da inş çözülür canım internetten biraz baktım Ya Cami Ya Vedüd esmalarını beraber çek bol bol karı koca arasındaki küskünlüklerin giderilmesinde çok işe yarıyormuş ben Esma'ların gücüne çok inanırım zaten istersen bir dene. herşey Allah'ın elinde inş yuvanıza huzur mutluluk dolsun şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine.

canım çok sağol inşallah, dur bende bol bol çekeyim dua edeyim hiç o güce inanmaz olur muyum hatta başına Ya Mücib eklersen hızı artarmış, güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun:dua:

hatasını anlamadan, pişman olduğunu görmeden düzelmeyecek canım ya, dün biraz konuştum da bizim bu pilav daha çook su götürecek belli yani:KK11: ama bugün 15.00 de dr gideceğiz:KK14: hayırlı güzel haberlerle dönerim inşallah:dua:
hadi inşallah bizi haberdar et olurmu

Kızlar selam. Ben bir şubat annesi adayıyım ama biraz da korkuyla buraya yazıyorum. Şimdi doktordan geliyorum, kese düzgün için de yolk da var ama bebeği göremedik kalp atışını da duyamadık. Doktor şuan 5 buçuk haftalık ama 10 gün içinde artık bebeği görmemiz lazım yoksa normal bir hamilelik olmadığı anlaşır dedi. Allak bullak oldum. Siz de yaşadınız mı benzer durumlar ve sonucu ne oldu merak ettim. Siz kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz ve ne zaman gördünüz acaba?

Kızlar selam. Ben bir şubat annesi adayıyım ama biraz da korkuyla buraya yazıyorum. Şimdi doktordan geliyorum, kese düzgün için de yolk da var ama bebeği göremedik kalp atışını da duyamadık. Doktor şuan 5 buçuk haftalık ama 10 gün içinde artık bebeği görmemiz lazım yoksa normal bir hamilelik olmadığı anlaşır dedi. Allak bullak oldum. Siz de yaşadınız mı benzer durumlar ve sonucu ne oldu merak ettim. Siz kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz ve ne zaman gördünüz acaba?
canim 6+2 de duyduk biz sende duyarsin daha erken sıkma canını

6. haftada kese düzgündü yolk keseside vardı kalp atışını duyamadık bende bugün gideceğim, öncekinde 6+3 de karından duymuştuk:KK14:

6. haftada kese düzgündü yolk keseside vardı kalp atışını duyamadık bende bugün gideceğim, öncekinde 6+3 de karından duymuştuk:KK14:

İnşallah güzel haberler alırız. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Şu aşamada beklemekten dua etmekten başka elden gelen bi şey yok maalesef.

Bence geçmiştir. İyi haberler bekliyorum!
Nasılsın? Kaç haftalık oldu?
Yarin 8+4 9. Haftanin icindeyiz iste :-)
Amin insallah haber verecegim. Bilmiyorum hala alisamadim hamile gram hissettmiyorum kendimi. Cok istahim acik arada ordan anliyorum okadar:)

Sen nasilsin balim?

Yarin 8+4 9. Haftanin icindeyiz iste :-)
Amin insallah haber verecegim. Bilmiyorum hala alisamadim hamile gram hissettmiyorum kendimi. Cok istahim acik arada ordan anliyorum okadar:)

Sen nasilsin balim?

10+4ten bildiriyorum.
İştah normal.
Bulantı kusma ağrı kanama vs hiçbir şey olmadı hala yok. Bir kere midem yandı sadece onda da yediğim dokunmuştur.
Perşembe günü kontrole gideceğim ben de 11+3 olacak muhtemelen her şey iyidir ama sorsan hamile değilim:D

10+4ten bildiriyorum.
İştah normal.
Bulantı kusma ağrı kanama vs hiçbir şey olmadı hala yok. Bir kere midem yandı sadece onda da yediğim dokunmuştur.
Perşembe günü kontrole gideceğim ben de 11+3 olacak muhtemelen her şey iyidir ama sorsan hamile değilim:KK70:
Super! Cok sevindim.
Maasallah.
Bende oyleyim.. hamile gibi hissetmiyorum:)

Kızlar yorum yapabilir misiniz?
Sanırım kızamık ve şu uçuk virüsune karşı bağışıklığım var ama toksoplazmaya yok di mi?

Eklentiler

• IMG_20160617_121909.webp
    IMG_20160617_121909.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 75

5+4te bebeği 6+4te kalp atışını duydum karından bakılarak.
Ama arkadaşlar vajinal gördü genelde aynı tarihlerde.
İçini ferah tut bir kaç gün bile saptıysa şüpheye düşmen normal. Bir günün bile çok önemi var.

Back
X