- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.914
- 248
Ne hali varsa görsun .sen bebeklerinin tadını çıkar hiç takma elinden geldiği kadar .Rabbim gönlüne vicdan katsin eşinin de.inşallah geç olmadan anlar hatasını. Çocukla ilgilimi canım peki .bu defalkta sen barış uzatma ve bundan sonra onu kızdıracak bişi yapma bi süre huyuna git bakalım sana karşı drgisecekmi, belki sende onu kizdirriyondur ne bilim aşkım ,canım ,hayatim li olan evlilikte bu kdar kusluk görmedim ilgili essen bişi diyemem tabi.illaki kavgalar oluyor ve tamam sevgilim uzatmaya lim deyip sariiliuoruz, cok buyuk kavgada bile böyle yapmalı bence evlilik yiprranmamaasi için .ama bi dahakine tamamen suçsuz ol ozaman vicdan azabı çeker belki pişman olur yani öyle düşünüyorum .
elimden geldiği kadar takmamaya rahat olmaya çalışıyorum bebişlerim için, olayların üstüne tüy dikmeyim diye beraber dr a gitmeyi istedim Allahtan bugün gideceğiz, şu aralar huyuna gidiyorum annesi hafta içi bizde kalıyor kızıma bakıyor işten gidince koştur koştur özene bezene sofra kuruyorum onlar için ki benim ki bayılır öyle şeylere haftasonu da ailesini davet edeceğim bakalım tepkisinde bir değişiklik olacak mı? inan kızdıracak bişey yapmıyorum iş ev-ev iş sürekli böyleyim ben hiç bir isteğim olmuyor ondan