Canim bu paket 3 aylik kullaniyorum ama emzirme doneminde de kullanabilirizEminim iyidir de Türk'üm ben ister istemez 3 le çarpıyorumEczaneye soracağım Can'ım burada 270 liraya vitamin satamıyorlardır muhtemelen ama merak ettim cidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu paket 3 aylik kullaniyorum ama emzirme doneminde de kullanabilirizEminim iyidir de Türk'üm ben ister istemez 3 le çarpıyorumEczaneye soracağım Can'ım burada 270 liraya vitamin satamıyorlardır muhtemelen ama merak ettim cidden
Kızlar plesenta solda olunca cinsiyet ne oluyor bilen varmı
kizlar ben deli gibi hamur işi yiyiyorum gözleme mantı poğaça açma olsun baska bisey olmasın biliyorum faydasi yok zarari cok ama et balik kofte almıyor icim kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok
ayyy bilmiyorum ki 15 temmuzu bekliycez cinsiyet icin vallahi üzülüyorum bebis hamurdan baska bisey görmüyo diye ama yapacak bisey de yokSenin bebeğin cinsiyeti neyse benimki de ondan olacak galiba. Ne tatlı, ne ekşi. Normalde hiç yemeyeceğim hamurişine doyamıyorum adeta. Aynı senin gibi. Allah affetsin sabahın altısında bazlamayı ortadan ikiye ayırıp peynirli pizza yapmışlığım var.
Et ve türevlerinde de aynı şekildeyim. Tiksindim. Kokuyor.
Evet canım ben yaptırdım 12nin başındayken ama Allah korusun bi şey varsa da yapılacak bi tedavi yok çoğu kişi yaptırmıyor o yüzdenKızlar 2li taramayi yaptırdınız mi 11 ile 14. Hafta arası dimi
Doktor bana soldan yumurtladıgında kız sağdan olunca erkek olma olasılığı daha fazla ddi ihtimal tabi ama demekki gerçeklik payı var doktor söylediğine göre ama plesentası ile ilgili bilmiyorumKızlar plesenta solda olunca cinsiyet ne oluyor bilen varmı
kizlar ben deli gibi hamur işi yiyiyorum gözleme mantı poğaça açma olsun baska bisey olmasın biliyorum faydasi yok zarari cok ama et balik kofte almıyor icim kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok
Gunaydin. 11+1'le pesinizden geliyoruz :) haftaya ilk bolumu bitiricez biz de. Cok sukur kusma vs yasamadim zaten rahat gecti. 1,5 kiloyla atlaticam insallah ilk trimesteri. Ikili bayramdan sonra cinsiyetini de ogreniriz dedi doktor. Hsyirlisiyla saglikli bir oğlum olsun diye dua ediyorum.Günaydın hamişler her geçen gün daha da kalabalıklaşıyoruz ocakta doğum patlaması olacak herhaldeumarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir bizim kontrol cumartesi 2 li de yapılacak bugün 12 haftayı bitirdik yani ilk trimers bitti göbüşte aldı başını gitti
![]()
Süpermiş ben sabah tartıldım 69.5 çıktı 65.5 hamile kaldım tam 4 kilo doktor beni vuracakGunaydin. 11+1'le pesinizden geliyoruz :) haftaya ilk bolumu bitiricez biz de. Cok sukur kusma vs yasamadim zaten rahat gecti. 1,5 kiloyla atlaticam insallah ilk trimesteri. Ikili bayramdan sonra cinsiyetini de ogreniriz dedi doktor. Hsyirlisiyla saglikli bir oğlum olsun diye dua ediyorum.
yada doğru diyetisyene bu gidişle 30 kilo alırımSüpermiş ben sabah tartıldım 69.5 çıktı 65.5 hamile kaldım tam 4 kilo doktor beni vuracakyada doğru diyetisyene bu gidişle 30 kilo alırım
canım sen kız istiyorsun diye hatırlıyorum eşin mi kız istiyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa...Allah gönlüne göre versin benim de 11 temmuzda randevum ikili test yapılacak inşallah ben de öğrenirim cinsiyetini...Gunaydin. 11+1'le pesinizden geliyoruz :) haftaya ilk bolumu bitiricez biz de. Cok sukur kusma vs yasamadim zaten rahat gecti. 1,5 kiloyla atlaticam insallah ilk trimesteri. Ikili bayramdan sonra cinsiyetini de ogreniriz dedi doktor. Hsyirlisiyla saglikli bir oğlum olsun diye dua ediyorum.
Benim de 2 li değilde 3 lü testi yaptırabilirsiniz dedi tercih meselesi ben henüz karar vermedimKızlar 2li taramayi yaptırdınız mi 11 ile 14. Hafta arası dimi