Arkadaşlar sanırım herkes yorgun, herkes uykusuz topikte. Bi asabiyet bi şey. Ben aranıza iyice kopmus dağılmıs bir topikken katıldım. Günde 10mesaj anca oluyodu. Devamlı girer bakardım hemen cevap yazardım biri yazınca :) Daha perşembe günü oh ocakta doğumla ne senlendi burası dedim. (Nazar değdirdim galiba)Bi kaç saat girmiyorum bir sürü mesaj gelmiş oku allah oku :) bana acayip faydalı bi topik oldu burası. Ki ben normalde hiç boyle düzenli bi yer takip etmemiştim. Evdekiler bile biliyo. Bi sorun oluyo ya da olmuo kadınlar kulübünde sole dediler, bakın bu hafta bu varmıs, işte su ası 3 5. Ay oluyomus, atak haftası geliomus dikkat edelim, yaa ama herkes dışarı cıkıo hasta olmaz bizde cıkalım

Burda olmamızın amacı ne paylaşımda bulunmak öneri de bulunmak, rahatlamak, umutla dolmak değil mi. Hepimizin arkadasları var çevremizde konustuğumuz. Ama burası bi farklı oldu benim için.
Sütten konusmayalım( nasıl artar fikirleri çok değerliydi), mama konuşmayalım( ki mama nasıl hazılanır nasıl verilir bile konusuldu ve ben ondanda faydalandım) anne babaların dediklerinden konusmayalım(kaybedenlere tekrar bası sağolsun diyorum), uyuyan bebeklerden konusmayalım( ki ben uyuyanları okuyunca alınmak yerine umutla doluyorum). Ne konusalım peki? Mustela Konak önleyici kullanıyorum aaa acaba benimki olmadı dersem olan anneler alınır mı mı diye mi düşünmeliyim? Yoksa bende destekliyimde bu sampuani herkes faydalansın mı demeliyim?
Nese güzel anneler uzatmıycam ki çok uzattım zatem :) sizi seviyorum ve cok alıngan olduğunuzu düşünüyorum. benimde alındığım gereksiz gördüğüm mesajlar oluyor ama yorum yapmıyorum. Çünkü o mesajdan faydalanan bir sürü kişi olduğunu görüyorum. Sizin alındığınız şeylerden fayda sağlayanlar elbetteki vardır. İyice bi dinlenince düşünceleriniz değişecektir diyorum.
Bebişlerinizleeee bol sağlıklı günler diliyorum :)
Veda konuşması gibi oldu ama topiğide bırakmaya niyetim de yok yazmak istedim sadece