• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba aynıyız günler olarak benim de bugun keseyi gördüm g 9 diye bisey dedi yazdırırken acaba o neyse bi de bebek daha görünmedi normal mi acaba
Kesenin mm ölçüsünü genelde söylerler gs yazar 6.83 benim de daha minicik henüz erken içiniz rahat olsun 🌸🌸 bir hafta on gün sonra doktorum tekrar gel dedi kalp atışını duymak için muhtemelen sizin de öyle olur ❤️

Kesenin mm ölçüsünü genelde söylerler gs yazar 6.83 benim de daha minicik henüz erken içiniz rahat olsun 🌸🌸 bir hafta on gün sonra doktorum tekrar gel dedi kalp atışını duymak için muhtemelen sizin de öyle olur ❤️
Buyuk ihtimalle o zaman bana da söylediği o gs 9 idi yani 9 mm olmus sanirim

Kizlar benim ağrılarım bel ve kasik olarak devam ediyor. 6 haftalık oldu bugün ama dünden beri akıntı icinde pembe kanamam geliyor. Ultrasonla bile bakmadan dün alttan muayene etti sadece kanama yok dedi ebe beni eve gönderdi. Yine sabah pembe renkle akıntı geldi normal mı bu haftalarda pazartesi gel dedi sadece bana bakalım diyor. Yasayan varmi bu haftalarda böyle

birinci trimesterın laneti yemin ederim hiçbir zaman hiçbir şeyden emin olamıyoruz 😁 bulantı bende hiiiç olmuyor mesela belki de endişelenmeni gerektirecek bir şey değildir iyi tarafından bakalım 🌸
Gerçekten lanet ki ne lanet 😂 bu sabahta tam tersi bulantım başladı 😂😂 gerçekten bi yarın sağsalim doktordan çıksaydım rahatlıcam😂

Merhaba gecen hafta cuma beta degerime baktirdim 391 di adetim 5 gun gecikmisti. Sali günü tekrar baktırdım 1624 oldu dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür tekrar beta istemedi doktorum boş gebelik yada kimyasal olma ihtimali nedir 391 degerinden 4 gun sonra 1624 normalmi sizce yardimci olabilirmisiniz?

Merhaba gecen hafta cuma beta degerime baktirdim 391 di adetim 5 gun gecikmisti. Sali günü tekrar baktırdım 1624 oldu dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür tekrar beta istemedi doktorum boş gebelik yada kimyasal olma ihtimali nedir 391 degerinden 4 gun sonra 1624 normalmi sizce yardimci olabilirmisiniz?
keseyi gördüyseniz zaten kimyasal değildir artık, boş gebelik olması konusunda da doktor bana rahmin içinde kese boş gebelik değil demişti, yani sanıyorm ki boş gebelik olsa sanki söylerdi gibii

Kızlar orta şiddette boğazda yanma ve tahriş olmuş gibi bir kazıntı var boğazımda. 3. gün bugün. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı. Ilık ballı limonlu su, limonlu sıcak su, sahlep falan içiyorum çayı bile limonla içiyorum ama yok geçmiyor. Başka ne yapabilirim bilen var mı

Kızlar orta şiddette boğazda yanma ve tahriş olmuş gibi bir kazıntı var boğazımda. 3. gün bugün. Doktoruma da yazdım ama dönüş yapmadı. Ilık ballı limonlu su, limonlu sıcak su, sahlep falan içiyorum çayı bile limonla içiyorum ama yok geçmiyor. Başka ne yapabilirim bilen var mıEğer tüketebilirsen sabah aç karınına sarımsak yutmaya çalış bir kaç gün iyi gelir. Geçen hafta bende öyleydim çok iyi geldi

Back
X