Çok sagol canım bakıyorum hemenKeskinlikle işbir yatak
9 sene oldu canım hala yenı ve ne sırt ağrısı ne de yorgunluk kalmıyo
Yataş kullanan varmı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sagol canım bakıyorum hemenKeskinlikle işbir yatak
9 sene oldu canım hala yenı ve ne sırt ağrısı ne de yorgunluk kalmıyo
Hehe çok güzelEki Görüntüle 1969361
Ben geceleri 2 saatte bir uyanıyor demiştim ya
kızlar iyi halt ettim bu gece saat başı uyandı :))
Bu resim de Bebeği uyumayan annelere gelsin :)
Benimki yataş canım çok memnunum.Çok sagol canım bakıyorum hemen
Yataş kullanan varmı peki
Evet gerçekten iyi ki var burası :)Merhaba arkadaşlar benim oğlum da 64 günlük oldu.
Yazdığınız sıkıntıların çoğunu bizde yaşıyoruz.
Yazılanlar bazen moral oluyor bazen çok faydalı oluyor ki burada okuduktan sonra erken sünnet planı yaptık , gece uykumuzu düzene soktuk , anormal mi dediğim durumlarin normal olduğunu anladım vs .. daha çok da yalnız olmadığımı gordum.
Sizleri tanımadan sosyal bi destek oldunuz.
Vakit ayırıp da paylaşan arkadaşlar çok sağolsunlar.
İnşallah bende tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim.
Herkese sağlıklı günler olsun![]()
Benimki yataş canım çok memnunum.
İşbir ve Yataş'ın yatakları gerçekten çok iyi oluyor. İnternetten ya da mağazasından gidip ürünlere bakabilirsen daha iyi olur. Senin ve eşinin bedenine en uygun yatağı seçersin.
Kakalı olanları 15dk kısa programda 40 derecede yıkıyorum. Hemen sonra uzun bebek programında 30 derecede tüm kirlileriyle yıkıyorum. Tertemiz çıkıyo şimdilik :) deterjan hacışakir sabunu ince kadın çorabına koyup makinenin içine atarak kullanıyorumKizlar kaka lekelerine karsi bir oneriniz var mi?
Kizimda da Dalan roxy kullandim. Onun kiyafetlerinde de leke var, citcitli badileri oglana giydiriyorum. Ama oğlumun kakali kiyafetleri hic yikanmamis gibi cikiyor giydiremiyorim. Erkegin kakasi daha mi farkli ne :)
Yepyeni badiler kaldi oyle cok kotu cunku rengi bile acilmamis lekelerin.
Var mi doğal bir leke cikarici sizin kullandiginiz?
Ama sabunu o sekilde kullaninca hicbir zaman tam durulama yapilmis olmaz ki oyle değil mi?Kakalı olanları 15dk kısa programda 40 derecede yıkıyorum. Hemen sonra uzun bebek programında 30 derecede tüm kirlileriyle yıkıyorum. Tertemiz çıkıyo şimdilik :) deterjan hacışakir sabunu ince kadın çorabına koyup makinenin içine atarak kullanıyorum
Giydiremiyorum onlari ya cok kotu görünüyorlar. Rengi biraz acik olsa tamak, ama yok sanki kakasiyla duruyor gibiTabi canım o parça tesirli kaka lekelerinden bizdede var ohoooo oBen bir derilik yaptim normal bizim deterjanla yıkadım 40 derecede önce 30 do yıkama sonra karışıkta ayrı ayrı
ustune ayrıca 3 kere durulattim leke hafifledi ohaaa dedim nasıl birşeymiş bu geçmiyor yani sendenim
![]()
Ilk yikamayi coktan gectik Derin kac defa yikadim ciksin diyeBebek deterjanları sanırım ağır kimyasallar içermediği için leke çıkarma konusunda yetersizler. Geçenlerde internette "kaka lekesi olunca ilk yıkama sonrası çamaşırı güneşe asıp kurutun, mutlaka leke çıkmış olacak" diye yazıyordu. Birkaç kişi de deneyip teyit eder cevaplar yazmışlar. Hoş güneşi bulmakta zor bu aralar ama bi denemek lazım.
Sezeryan dogummu yapmistin yataktan olmayabilir bendede o agri arada oluyor 1 2 gun surup geciyor sadece yataktan kalkarken zorlaniyorum belim ve sirtimdan sonrasinda bir sikinti yok bilhassa sirt ustu yattiysam daha cok zorluyor spinalin hediyesi sanirim bu bana :)Bi gidip bakmam gerwkiyo 3 4 gündür yataktan dogrulamıyorum sırtımın agrısından bebegim agladıgında kalkacagım diye canım cıkıyo ben bakıyım ikisinede canım çok sagolun :)
Haklısın canım bende o yüzden bu şekilde yıkıyorum aslında. Bu tür sabunlar suda erimiyor ve hem yıkamıyor hemde makine de birikiyor. Camaşır makinesindeki bir kaç programda deneme yaptım. Örneğin yünlü programında çorapta deterjan kaldı. Dediğim gibi sağlıklı değil.Bebek programında yıkama sonrası çorapta hiç deterjan kalmıyor baktım. Program yıkamanın üstüne cift durulama yapıyor. Üstüne hassas durulama olarak ek durulama yaptırıyorum.Ama sabunu o sekilde kullaninca hicbir zaman tam durulama yapilmis olmaz ki oyle değil mi?
Ben deterjan kalintisindan korkarim hep cift durulama yaptiririm.
Canım ben teyzemden baya kıyafet aldım hamileyken onun kızının küçüklerini bazıları sararmıştı o zaman hem migrosun leke çıkarıcısını,hem frosch ve friendlynin leke çıkarıcısını aldım ne kadar doğal bilmiyorum ama o sararmaları da diğer lekeleri de hep çıkardım özellikle froschlaIlk yikamayi coktan gectik Derin kac defa yikadim ciksin diyeyine de gunese denkngelirsek bir denerim sağol
Kizlar kaka lekelerine karsi bir oneriniz var mi?
Kizimda da Dalan roxy kullandim. Onun kiyafetlerinde de leke var, citcitli badileri oglana giydiriyorum. Ama oğlumun kakali kiyafetleri hic yikanmamis gibi cikiyor giydiremiyorim. Erkegin kakasi daha mi farkli ne :)
Yepyeni badiler kaldi oyle cok kotu cunku rengi bile acilmamis lekelerin.
Var mi doğal bir leke cikarici sizin kullandiginiz?
kizlar gecen uyku tulumu muhabbeti olmustu
benim aldigim tulum turkiye ye de getiriliyomus link te var
https://www.mamakido.com.tr/blog/halo-amerikada-hastanelerde-kullaniliyor
Ben de arindiriyorum kakasini. Sonra kucuk kovam var ona deterjanla isliyorum, bir gun bekliyor hatta onsekilde. Yikamadan da elimde citiliyorum ama yok cikmiyor.Bıraz zahmetli gelebilir ama ben kaka bulaşınca hemen hacisakir sabunla o bölgeyi yıkıyorum. Zaten el kadar bir bakıyorum hepsini yıkamışim :) iki dk da iz bile kalmıyor. O kadar uğrasamayacaksam birazcık citileyip makineye atıyorum. Hepsi bembeyaz. Diğer türlü ne denediysem olmadi.
Sezeryan dogummu yapmistin yataktan olmayabilir bendede o agri arada oluyor 1 2 gun surup geciyor sadece yataktan kalkarken zorlaniyorum belim ve sirtimdan sonrasinda bir sikinti yok bilhassa sirt ustu yattiysam daha cok zorluyor spinalin hediyesi sanirim bu bana :)
dalan roxy elde var. kucuk legen de cikmayan lekeli olan seyi sicsk suya basiyorsunuz ustune deterjani koyun geceden sabaha bekletin cikmis olacaktir. benim kızımda kurtaricimdi. inanilmaz deterjan cikarmadigi leke gormedim. kakali bisi olursa once elde akitiyorum sonra dalan a basiyorum hop yok oluyor.Ilk yikamayi coktan gectik Derin kac defa yikadim ciksin diyeyine de gunese denkngelirsek bir denerim sağol