Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ınsan bebek dogmadan önce hatalı alışverışler yapıyoElyaf çok terletmez mi? Hazır satilanlar da elyaf mı?
Canim bir de bioderma abcderm ato+ kremden birde avenoo diye bir markanın kremini kullanıp çok memnun olanlar var ben babe den sonra onları deneyecegim sırayla, banyo suyuna karbonat koyanlarda var bilemiyorum denemedim. Biraz daha büyüsün belki yaparım şimdi çok minik kiyamiyorumAllah kolaylik versin canim daha fazla hassasiyet istiyor elbette kolayliklar dilerim. bizim sadece yanak alin ce sac derimizde var vucudumuzda susnlik yok. corasatin buyuk kizimda iyi gelmisti bunda etki etmedi.. babe nin losyonu var oda gecirmedi. ayni buyuk kizimda bu kadarlikken sadece yuzunde vardi linola surmustum iki uc gunde gecmisti. bebise gene etki etmedi. gulsuyuyla silin diye yorumlar okudum ama cesaret edemedim daha.

Yok canım ne alsam elınde patladı kazak ordurdumHa tamam biliyorum onları
Lillitown da çok güzel gözüküyor her şey Aslında ama demekki işçilik yok
tamam canim bakacagim cok tesekkurler. minigin de bir an once gecer umarim..Canim bir de bioderma abcderm ato+ kremden birde avenoo diye bir markanın kremini kullanıp çok memnun olanlar var ben babe den sonra onları deneyecegim sırayla, banyo suyuna karbonat koyanlarda var bilemiyorum denemedim. Biraz daha büyüsün belki yaparım şimdi çok minik kiyamiyorum![]()
Canım ben bebeklerın uykuda sıçramalarının yenıdogan refleksı oldugunu bılıyorum ve benım bebegımde uykusunda sıçrıyorSizden ricam şu .Bebeğinizde benzer davranışlar var mı nedir hangi sıklıkla olur?Ben daha önce bir bebeğin yaninda bulunmadım hiç. Doğrusu ne normaldir ne değildir pek fikrim yok.Daha önce bazı konularda burda denk gelip a demek her bebek yapıyormuş normalmiş dediğim şeyler oldu.
yüzünde egzama gibi sivilce olan bebek anneleri vardi ne ile gecirdiniz?
biz Babe, Linola, Corasatin kullandik gecmedi. hatta artti gibi kremlerin etkisi olmadi
2 aylik olacak nerdeyse dogumdan beri var. kipkirmizi yuz, yanak ve alindan birsuru küçük sivilce.. :/
ya o egzmayla bizde cebelleşiyoruz . ama coresatin iyi geldi bize bide mustelanın alerjik serisinden aldık günlük nemlendiriyorum . dogduğundan beri birsürü döküntü çıkarttı. konakla 2 kez mücadele ettik hergün yeni birşeyle uyanıyoruz. alerjik olabiliyormuş bu egzama. Umarım değildir . 2kez tekrarlı bizde egzama gördüğümde hemen coresatini sürüyorum . çok iyi bi krem bence sürmeye devam edinyüzünde egzama gibi sivilce olan bebek anneleri vardi ne ile gecirdiniz?
biz Babe, Linola, Corasatin kullandik gecmedi. hatta artti gibi kremlerin etkisi olmadi
2 aylik olacak nerdeyse dogumdan beri var. kipkirmizi yuz, yanak ve alindan birsuru küçük sivilce.. :/
tamam canim bakacagim cok tesekkurler. minigin de bir an once gecer umarim..
aslinda benimkide oyle dedi ama 2 aydir var uzuluyorum artik kipkirmizi gormekten.. bakalim geçer insallah.@d
Denas14__ Benim de bebeğim 2 aylık. Daha yeni geçiyor o sivilceler, hala yan yanaklarında var. Dr, hiç bişey sürme, elleme geçicek, cildi yağlı o yüzden, normal, demişti. Sadece suyla yukadım, yıkamadığım gün de su ve pamukla sildim, geçiyo yavaş yavaş.
buyuk kızımda da yasadim onunkide kendi sondu birdaha da sorun yasamadik. ama cildi hassas tabi, bacaklari bembeyaz oluyor kuruluktan krem surmezsek. alerjik oldugunu sanmiyorum hassas ciltli bizimkiler..corasatin bi bize iyi gelmedi sanirim..ya o egzmayla bizde cebelleşiyoruz . ama coresatin iyi geldi bize bide mustelanın alerjik serisinden aldık günlük nemlendiriyorum . dogduğundan beri birsürü döküntü çıkarttı. konakla 2 kez mücadele ettik hergün yeni birşeyle uyanıyoruz. alerjik olabiliyormuş bu egzama. Umarım değildir . 2kez tekrarlı bizde egzama gördüğümde hemen coresatini sürüyorum . çok iyi bi krem bence sürmeye devam edin
tamam zeytinyagi deneyecegim tesekkur ederim..Has zeytinyağı da kullanabilirsin. Hatta bence ilk onu kullan doğal sonuçta ve hiç bir zararı yok. Benim oğlumun cildi hassas baya hemen kızarıveriyor. zeytinyağıyla masaj yapıyorum yüzüne de sürüyorum. İyi geliyor.
denerim canim ama bu bildigin kipkirmizi yanaklari alni. sivilce olmayan yer yok. gozleri zor gozukuyor.Denas14__ canım bebeğinin yüzüne coresatinde kullanabilirsin ama birde bepanten dene.benim oğlanın da çok küçükken yüzünde sivilce gibi minik şeyler olmuştu bepanten sürmüştüm birkaç kere geçti
Canım ensesı ve Kafası daha cok emerken terlıyokızlar sizin çocuklarında uykuda sırtları ve omuz başları terliyor mu?ben geceleri iki kere üst değiştiriyorum çok terliyor
kızlar sizin çocuklarında uykuda sırtları ve omuz başları terliyor mu?ben geceleri iki kere üst değiştiriyorum çok terliyor
evet topiğin hastalık konusunda en tecrübeli annesi benim bana sorucan böyle şeyleriHanımlar bebeğim bugün birkaç kez oksürdü, hapşirdı burnundan hiriltili nefes alıyor. Öksürük çok olmadı hemen nemi artırdık belki kuruluktandir diye. Burnuna serum fizyolojik damlattim o da hapşırtti gerci. Atesi yok. Grip olmuş mudurannem hastaydı bir de ev ararken astronot unda uzun kaldı terledi. Bu sebeple korkuyorum. Ama herşeyde doktora koşuyorum bıktı bizden artık. Gereksiz ilaç da vermek istemiyorum.
evet topiğin hastalık konusunda en tecrübeli annesi benim bana sorucan böyle şeylerişuan için öksürüğü ve hırıltısı çok yok ise sık sık serum fizyolojik +otribebe ile burnunu temizle ki aşağılara yani ciğerlere inmesin.ama öksürük veya hırıltı artar ise veya buna ateş eşlik eder ise doktora git.ortalıkta virüsler kol geziyor.dünden beri benim kerem yine hapşırmaya ve burun akıntısına başladı.şuan için sık sık burnunu temizliyor ve dua ediyorum ilerlememesi için.ne zormuş kardeşli ortamda kış bebeği büyütmek.ablaları biraz toparlanıyor kerem başlıyor kerem toparlanıyor ablaları başlıyor.görev devri gibi valla.psikolojim bozulmak üzere hastalıklarla uğraşmaktan
inşallah canım ya yarın çok sağlıklı bir gün olsun.ben doktora sordum serum fizyolojikte sınır yok otribebe ise günde 4-5 kere yapabilrsinOyyy kıyamam ben ona ya. Güçlü bir erkek olacak inşallah sürekli savaş veriyor. Allah yardımcın olsun prensesler de minik erkekte hep sağlıklı olsun annelerinin yüzü gülsün. Ufacık birşey bile üzülmeme yetiyor. Sonra daha dur yolun başı diyorum. Soğukkanlı ve çözüm odaklı ol diyorum kendime ama tecrubelendikce olacak sanırım bu da. Cevap için çok teşekkür ederim. Serum fizyolojik kullanımının bir sınırı var mı? İhtiyaca göre sıklaştirsam sorun olur mu? Kerem de benim Metem de yarin hiçbir şey olmadan uyanır inşallah.