- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
Afiyet olsun canım bol bol süt yapsın inş.Insallah canim
Bu arada incir uyutmasi tarifin icin cok tesekkur ederim. Şahane bir seymis. Etkisi hemen hissediliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım bol bol süt yapsın inş.Insallah canim
Bu arada incir uyutmasi tarifin icin cok tesekkur ederim. Şahane bir seymis. Etkisi hemen hissediliyor.
Aynı durumdayım canım beni gören ne oldu sana diyor. Diyetisyene başlıyorum haftaya... Bozayıda bıraktım bu incir uyutmasına şeker atmıyorum iyi olıyormerhaba kızlar nasılsınız?ya bugün eşimin işyerine gittim oradaki bi kadın bana yeniden hamile misin dedi.dedim.sizin karınlar ne durumda bu boza beni mahvetti daha yemiycem yeminle.
Gecmiş olsun esracımUrologa gittik arkadaslar sunnet icin görüşmeye. 3 ayi dolmasa da ben hafif bir anestezi veriyorum diger turlu kesinlikle yapmiyorum cok aci cekiyor bebekler cok zor oluyor dedi. Pipinik etrafina 5 tane igne vuruyorlarmis ve bu ciddi izdirap veren bir islem,o igneleri hissetmemesi icin biraz anestezi veriyorum dedi.1 aylik da olsa bir sey degismiyor benim için dedi.
Baska doktor dusunmuyorum cok iyi yorumlar var bu gittiğimiz doktorla alakali.
Barışın pipisinde hafif darlik varmis,6 ayi beklerim ben normalde ama sizinki yapsak iyi olur dedi.
Simdi ufak bir pürüz var esimin isiyle alakali,onu halledebilirse yarin yaptiracagiz sanirim. Eger olmazsa bir 15 gun sonraya falan kalacak.
Sabah 4 gibi emsin 8 de yaparim operasyonu 3 gunde de iyilesir dedi.
Ama bu aclik süresini nasil hallederiz bilmiyorum. Gecen hafta olsaydi hic sıkıntı yok zaten sabah 4 gibi emip onunla duruyordu 7-8 e kadar. Ama su sira nerdeyse saat basi kalkiyor![]()
Kıloyu da gectım gazdan bende oğlanda mahvoldukAynı durumdayım canım beni gören ne oldu sana diyor. Diyetisyene başlıyorum haftaya... Bozayıda bıraktım bu incir uyutmasına şeker atmıyorum iyi olıyor
Inşallah kımbılır nasıl peşlerinden koşucaz ozamanlar :))Ay evet ya 3 yaşındayken de burda yazar mıyız acaba :))
Burun hırıltısı devam ediyor. Çok artmadı ama var. Hapşırıyorda. Ama öksürük devamlı olmadı. Keyfi de iyı idi sesler falan çıkarıp oyalanma gülmeler olunca ben de herhalde iyi dedim hiç bilemiyorum ki. Aspiratör ile çekemedim hiç zorla serum fizyolojik damlatabiliyorum. Daha küçükken yapabiliyordum şimdi uykuda bile olsa kafayı çevirip zorluyor. Insallah ciddi bir şey yoktur Keremde de. bununla atlatır geçer inşallah.kimya87 canım bebişin nasıl benim oğlan hala aynı burnu dolu dolu.başka birşeyi yok ama bugün biraz huzursuzdu anlamadım ki.öyle korkuyorum ki rahatsızlığı ilerleyecek diye
ben keremin burnunu günde 4-5 kere aspiratörle temizliyorum valla ağlıyor kafasını kaçırıyor ama yinede yapıyorum onun iyiliği için.epey rahatlamış olarak gördüm bu akşam.inş yarına da dahada rahatlar.bence sende ihmal etme.temizle burnunu.birde uykudan uyanınca hemen ilk üstünü değiştiriyorum çok terliyor.Burun hırıltısı devam ediyor. Çok artmadı ama var. Hapşırıyorda. Ama öksürük devamlı olmadı. Keyfi de iyı idi sesler falan çıkarıp oyalanma gülmeler olunca ben de herhalde iyi dedim hiç bilemiyorum ki. Aspiratör ile çekemedim hiç zorla serum fizyolojik damlatabiliyorum. Daha küçükken yapabiliyordum şimdi uykuda bile olsa kafayı çevirip zorluyor. Insallah ciddi bir şey yoktur Keremde de. bununla atlatır geçer inşallah.
Sagol canim. Mama vermiyorum ama dr soyledi.Esra canım aklımdayken söyliyim sonra unutabilirim.sen beneğine mama veriyormuydun hatırlamıyorum ama yinede söyliyim.kerem fıtık ameliyatı olacağı zaman dr en son 8 de besle bende yavrum saatlerce aç kalacak iyice doysun diye 8 de ilk önce emzirdim üzerine de 45 cc mama yapıp verdim.mama geç sindirildiği için ameliyatını 1.30 saat ertelediler.sende sütünü sağ önceden mama verme emzirdilten sonra sağdığın sütünü ver.
Sagol canim, ama sunnet ertelendi :)Gecmiş olsun esracım
Kısa surede toparlıycaktır Sünnet sonrası
Sagdıgın sut varsa onu da ver ıstersen daha uzun sure tok kalır
Kızımda da giriyordum kadınlar kulübüne çok güzel dostluklar edindim. Hatta ailecek görüşmelerimiz oldu şimdi burdan değil ama whatsapp ve faceden gruplarımız var 9 yıldır hiç kopmadık.
Vay be kızlar hem şaşırdım hem sevindimAynen benim de burdan tanisip Istanbul a gidip evinde kaldigim arkadaşim var. Ailemden biri gibi ayni su an.
Bizim 3 ay doldu artık bu aydan sonra ayda 2 kilo verebilirsiniz diyor uzmanlar tabi sütü etkilememek şartıylamerhaba kızlar nasılsınız?ya bugün eşimin işyerine gittim oradaki bi kadın bana yeniden hamile misin dedi.dedim.sizin karınlar ne durumda bu boza beni mahvetti daha yemiycem yeminle.
Yok örtmüyorum canım ama zaten sarılarak emziriyoruz sırtı çok boşlukta kalmıyor gibikızlar sizler bebekleriniz ıyandığında emzirirken üzerlerine battaniye örtüyor musunuz bebeklerinizin.ben evim sıcak diye örtmüyordum da hafta sonu ablam evin sıcakta olsa çocuğun sırtını yataktan sıcak yerden alıyorsun boşluğa veriyorsun mutlaka bi battaniye at üzerine emzirirken dedi.artık öyle yapıyorum.acaba şimdiye kadar örtmüyordum da yavrum o yüzden mi sürekli hasta oldu diyorum.tavsiyem sizlerde örtün
Ben ne sebepten kilo aldigimi hala anlayamiyorum. Abur cubur tatli vs pek tukettigim soylenemez. Yani kilo aldıracak kadar degil kirk yılın basi.Bizim 3 ay doldu artık bu aydan sonra ayda 2 kilo verebilirsiniz diyor uzmanlar tabi sütü etkilememek şartıyla
Ben tatlıya acayip düşkünüm yemesem vereceğim ama dayanamıyorum :))
Burda bi spor merkezi var orayla görüştüm ağır spor yaptırmıyorlar zaten emzirme dönemi diye ama yüzmeye mi gitsem bunlar sütü etkiler mi acaba sadece yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum bu aralar hala icraate geçemedim :))
Benim oğlan 2 gündür feci vallaKıloyu da gectım gazdan bende oğlanda mahvolduk
Ben örtüyorum canım haliyle yataktan daha sıcak kalkıyor.kızlar sizler bebekleriniz ıyandığında emzirirken üzerlerine battaniye örtüyor musunuz bebeklerinizin.ben evim sıcak diye örtmüyordum da hafta sonu ablam evin sıcakta olsa çocuğun sırtını yataktan sıcak yerden alıyorsun boşluğa veriyorsun mutlaka bi battaniye at üzerine emzirirken dedi.artık öyle yapıyorum.acaba şimdiye kadar örtmüyordum da yavrum o yüzden mi sürekli hasta oldu diyorum.tavsiyem sizlerde örtün
Bende en azından sütüm etkilenmesin diye diyetisyene gidecem. O güzwl bir yol gösterir. Değilse kilolar yerleşecekler bide ilkten sonra çabuk gidiyorda 2. Dığum sonrası daha zorluyorBizim 3 ay doldu artık bu aydan sonra ayda 2 kilo verebilirsiniz diyor uzmanlar tabi sütü etkilememek şartıyla
Ben tatlıya acayip düşkünüm yemesem vereceğim ama dayanamıyorum :))
Burda bi spor merkezi var orayla görüştüm ağır spor yaptırmıyorlar zaten emzirme dönemi diye ama yüzmeye mi gitsem bunlar sütü etkiler mi acaba sadece yürüyüş mü yapsam diye düşünüyorum bu aralar hala icraate geçemedim :))
Ben ekmeğide çok abartıyorum galiba canım sürekli hamurişi istiyorBen ne sebepten kilo aldigimi hala anlayamiyorum. Abur cubur tatli vs pek tukettigim soylenemez. Yani kilo aldıracak kadar degil kirk yılın basi.
Geriye bir tek boza kaliyor malesef. Ama o da bu derece etkili midir bilemiyorum. Yemekte ekmegi fazla yiyorum sanirim.
Bir diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ben de
canım ya bende yatım kollu çıtçıtlı badi üzerine pijamasını giydiriyorum.üzerinede penyeden biraz daha kalın peluş battaniye.Yok örtmüyorum canım ama zaten sarılarak emziriyoruz sırtı çok boşlukta kalmıyor gibi
Sen yatırırken ne giydiriyorsun çok terliyorsa etkiler. ben tek kat pijama giydiriyorum Zaten battaniye örtüyorum çok terlemesin diye
gerçekten boza inanılmaz kilo aldırıyor hemde göbekten göbekten... bize bozayı sabirsiz mi önermişti süt için .yaktın biziBen ne sebepten kilo aldigimi hala anlayamiyorum. Abur cubur tatli vs pek tukettigim soylenemez. Yani kilo aldıracak kadar degil kirk yılın basi.
Geriye bir tek boza kaliyor malesef. Ama o da bu derece etkili midir bilemiyorum. Yemekte ekmegi fazla yiyorum sanirim.
Bir diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum ben de
Gunah kecisi su an boza gorunuyor :)))gerçekten boza inanılmaz kilo aldırıyor hemde göbekten göbekten... bize bozayı sabirsiz mi önermişti süt için .yaktın biziSabirsiz61
![]()