- 3 Eylül 2009
- 613
- 317
- 303
MERHABA HAYIRLI OLSUN BENDE BAHÇECİDE TEDAVİ OLUYYRM GENETİK TANIYLA GENETK TEST AYNI ŞEYMİ?Ewt genetik tani yapip saglam embriyo transferi yapmak istiyorlar yas sebebiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA HAYIRLI OLSUN BENDE BAHÇECİDE TEDAVİ OLUYYRM GENETİK TANIYLA GENETK TEST AYNI ŞEYMİ?Ewt genetik tani yapip saglam embriyo transferi yapmak istiyorlar yas sebebiyle
Ewt ayni... embriyonun kromozomlarinda anomali arastirmasi oluyorMERHABA HAYIRLI OLSUN BENDE BAHÇECİDE TEDAVİ OLUYYRM GENETİK TANIYLA GENETK TEST AYNI ŞEYMİ?
Uzuldum. Herseyin hayirlisi... Bu defa saglikla sihhatle hayirlisiyla olur ins. Genetik tahlil ne kadarlik bir surec selmasa? donmus embriyoyu adetin kacinci gunu transfer ediyorlar ve de bunun icin ayrica ilac veya tedavi gerekiyormu?merhaba bende istanbuldayım 34 yaşındayım 12 yıllık evliyim baya süreçlerim oldu en sonuncusunu anlatayım. eylülde tüp bebek başladık hamile kaldım ama 9çhaftaya kadar geldim. kalp atışı alınamadı bebek gelişmedi ve kasım sonu kürtaj oldum. adet döngümden sonra dondrululmuş embriyom var tranfer yapalım dedi doktor adetten sonra ama ocak mı olur şubat mı olur bilemediğim için burayı takip etmek istedim. Allah herkesin kalbîndekini versin. Bizde genetik tahlil yaptırdık eğer sonuç temiz olursa dondurulmuş kullanmayı düşünüyoruz. hiç çocuğum yok.
ben şuan dondurulmuş transferdi olucam adetin ikinciüçüncügünü başlıosun tedaviye rahmi hazrlıosun 20 gün fln sanırım transfer yapılıoUzuldum. Herseyin hayirlisi... Bu defa saglikla sihhatle hayirlisiyla olur ins. Genetik tahlil ne kadarlik bir surec selmasa? donmus embriyoyu adetin kacinci gunu transfer ediyorlar ve de bunun icin ayrica ilac veya tedavi gerekiyormu?
Embriyodan alinan hicrede kromozom testi yapiliyorgenetik test yaptıranlar kromozom analizi testinimi kast ediyorsunuz acaba. eşinize ve size yapılan test.
Test sonucunu aldiktan sonraki adettemi baslaniyor? Cunku dr bana 1soylemedi bunla ilgiliben şuan dondurulmuş transferdi olucam adetin ikinciüçüncügünü başlıosun tedaviye rahmi hazrlıosun 20 gün fln sanırım transfer yapılıo
Uzuldum. Herseyin hayirlisi... Bu defa saglikla sihhatle hayirlisiyla olur ins. Genetik tahlil ne kadarlik bir surec selmasa? donmus embriyoyu adetin kacinci gunu transfer ediyorlar ve de bunun icin ayrica ilac veya tedavi gerekiyormu?
genetik test yaptıranlar kromozom analizi testinimi kast ediyorsunuz acaba. eşinize ve size yapılan test.
canım bunların çoğu kan pıhtılaşması testleri diye biliyorum aynılarını bende yaptırdım.periferik olanda kromozom analizi diye biliyorum eşinden ve senden alınan kanda bakıyolardoktor bizden bu testleri istedi. resim ekledim. bakarsın ama ne ne için bilmiyorum.
evet eşimde verdi bende verdim. sadece protein c ve porotein s yaptıramadım iç hastalıkları bakıyor dedi genetik doktoru onuda en kısa zamanda yaptırıcam.canım bunların çoğu kan pıhtılaşması testleri diye biliyorum aynılarını bende yaptırdım.periferik olanda kromozom analizi diye biliyorum eşinden ve senden alınan kanda bakıyolar
Randevulu canım ama aynı güne ya da ertesi güne verirler randevu, ilk görüşmede ücretsiz oluyor
genetik test yaptıranlar kromozom analizi testinimi kast ediyorsunuz acaba. eşinize ve size yapılan test.
Cunku kadin yasi arttikca yumurtalarin kromozomlari bozulmaya ugruyor. Oyuzden yumurta dollense bile kromozomlari bozuksa olusan embriyo ya yasamiyor ya dusuk oluyor veya sakat dogum riski oluyor.Canim genetik tani yapturmanin yasla alakasi ney bilmedigim icin soruyorum benim 2.denemem negatif bu ay 3.deneme yapilacak yasim 33 acaba bendemi istesem genetik tani?birde saglam embriyo derken ne demek istedin canim?simdiden tesekkurler
Tesekkurler canim.sanirim benim tedavim bir sonraki aya kaldiCunku kadin yasi arttikca yumurtalarin kromozomlari bozulmaya ugruyor. Oyuzden yumurta dollense bile kromozomlari bozuksa olusan embriyo ya yasamiyor ya dusuk oluyor veya sakat dogum riski oluyor.
Canım senin rahim kalınlığı kaç bende de rahim kalinlaşmiyor o nedenle iki aydır ertelendi rahminden parça alındı sonuç iyi çıktı bir adet tin çok mu oluyorTesekkurler canim.sanirim benim tedavim bir sonraki aya kaldibugun adetimin 4.gunu rahim hala incelmemis kanaman sokulmemis falan dedi adetin bitince rahim icine sivi verecekmis ce rahim kalinligini olcecekmis haftaya tekrar gitccem.ben tedaviye baslariz genetik test dalan yapariz bu ay diyordum ama daha tedavi bile baslanmicak sanirim bu ay hic bisi anlamadim saglik olsun
Adetim cok oluyo canim uzunda suruyoCanım senin rahim kalınlığı kaç bende de rahim kalinlaşmiyor o nedenle iki aydır ertelendi rahminden parça alındı sonuç iyi çıktı bir adet tin çok mu oluyor
Cevabin icin saol 7.7 cm ise iyi normalda transfer 8 ve 12 m arasi en idael oldugunu biliyorum kafani yorma hakkimizda hayirlisi unutmuş olabilirim ama senin kaçinci denemeydiAdetim cok oluyo canim uzunda suruyokac cm diye sormadim rahmin usg sini cekaziyo acaba hangisi kalinligi ve cokmu kalin kafam cok karisti