2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

merhaba bende istanbuldayım 34 yaşındayım 12 yıllık evliyim baya süreçlerim oldu en sonuncusunu anlatayım. eylülde tüp bebek başladık hamile kaldım ama 9çhaftaya kadar geldim. kalp atışı alınamadı bebek gelişmedi ve kasım sonu kürtaj oldum. adet döngümden sonra dondrululmuş embriyom var tranfer yapalım dedi doktor adetten sonra ama ocak mı olur şubat mı olur bilemediğim için burayı takip etmek istedim. Allah herkesin kalbîndekini versin. Bizde genetik tahlil yaptırdık eğer sonuç temiz olursa dondurulmuş kullanmayı düşünüyoruz. hiç çocuğum yok.

merhaba bende istanbuldayım 34 yaşındayım 12 yıllık evliyim baya süreçlerim oldu en sonuncusunu anlatayım. eylülde tüp bebek başladık hamile kaldım ama 9çhaftaya kadar geldim. kalp atışı alınamadı bebek gelişmedi ve kasım sonu kürtaj oldum. adet döngümden sonra dondrululmuş embriyom var tranfer yapalım dedi doktor adetten sonra ama ocak mı olur şubat mı olur bilemediğim için burayı takip etmek istedim. Allah herkesin kalbîndekini versin. Bizde genetik tahlil yaptırdık eğer sonuç temiz olursa dondurulmuş kullanmayı düşünüyoruz. hiç çocuğum yok.
Uzuldum. Herseyin hayirlisi... Bu defa saglikla sihhatle hayirlisiyla olur ins. Genetik tahlil ne kadarlik bir surec selmasa? donmus embriyoyu adetin kacinci gunu transfer ediyorlar ve de bunun icin ayrica ilac veya tedavi gerekiyormu?

Uzuldum. Herseyin hayirlisi... Bu defa saglikla sihhatle hayirlisiyla olur ins. Genetik tahlil ne kadarlik bir surec selmasa? donmus embriyoyu adetin kacinci gunu transfer ediyorlar ve de bunun icin ayrica ilac veya tedavi gerekiyormu?
ben şuan dondurulmuş transferdi olucam adetin ikinciüçüncügünü başlıosun tedaviye rahmi hazrlıosun 20 gün fln sanırım transfer yapılıo

genetik test yaptıranlar kromozom analizi testinimi kast ediyorsunuz acaba. eşinize ve size yapılan test.

Merhaba fbnrdn fbnrdn
hayırlısı herşeyin öncelikle. dondurulmuş için yine adetle başlıyorsun. adet olunca doktor ile irtibata geçiyorsun. işte yne 2.günü çağırıyor hormonlar veriyor yumurtlama olmasın o ay diye birkaç iğne oluyorsun tekrardan rahim gerekli kalınlığa ulaşında embriyo transferini yapıyorler. daha ince bir kere yaptırdım 2014/04 te ama tutmadı. Bizim diğeri 3. gün embriyorsuydu bu seferki 5.gün embriyorsu. Gerçi Allah bilir herşeyi. Ama doktor o embriyo için ne kadar şans veriyor bakmak lazım ona da bana %40 falan dedi ama tutmadı.

Genetik tahlilleride Bakırköy devlette tıbbi genetikte yaptırdım 1 ay içinde çıkar hatta gerekirse tekrar kan alınabilir dedi doktor. Benim daha önce 21 haftalık gebeliğim oldu ama ben yarım rahimli olduğum için taşıyamadım bebeği erken doğdu ve yaşamadı. Benim doktorum bunu ön görerek eğerki genetik problem olsa 12 haftaya kadat tutunamaz bebek dedi ama içimiz rahat etmesi için biz yinede yaptırdık. yani herkesin imtihanı başka.

genetik test yaptıranlar kromozom analizi testinimi kast ediyorsunuz acaba. eşinize ve size yapılan test.

doktor bizden bu testleri istedi. resim ekledim. bakarsın ama ne ne için bilmiyorum.

Eklentiler

• P_20161123_090145.webp
    P_20161123_090145.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 34
doktor bizden bu testleri istedi. resim ekledim. bakarsın ama ne ne için bilmiyorum.
canım bunların çoğu kan pıhtılaşması testleri diye biliyorum aynılarını bende yaptırdım.periferik olanda kromozom analizi diye biliyorum eşinden ve senden alınan kanda bakıyolar

canım bunların çoğu kan pıhtılaşması testleri diye biliyorum aynılarını bende yaptırdım.periferik olanda kromozom analizi diye biliyorum eşinden ve senden alınan kanda bakıyolar
evet eşimde verdi bende verdim. sadece protein c ve porotein s yaptıramadım iç hastalıkları bakıyor dedi genetik doktoru onuda en kısa zamanda yaptırıcam.

Benim üç başarısız denemem var
Doktor benden kanda feriferik kromozom analizi ve kanda pıhtılaşma testlerini istedi .eşimden de sadece kanda feriferik kromozom analizini istedi

5.gune sadece tek embriyom ulasti ve genetik incelemeye tabi tutulacak. Sonuc 15-20 gune cikacakmis...

Canim genetik tani yapturmanin yasla alakasi ney bilmedigim icin soruyorum benim 2.denemem negatif bu ay 3.deneme yapilacak yasim 33 acaba bendemi istesem genetik tani?birde saglam embriyo derken ne demek istedin canim?simdiden tesekkurler
Cunku kadin yasi arttikca yumurtalarin kromozomlari bozulmaya ugruyor. Oyuzden yumurta dollense bile kromozomlari bozuksa olusan embriyo ya yasamiyor ya dusuk oluyor veya sakat dogum riski oluyor.

Cunku kadin yasi arttikca yumurtalarin kromozomlari bozulmaya ugruyor. Oyuzden yumurta dollense bile kromozomlari bozuksa olusan embriyo ya yasamiyor ya dusuk oluyor veya sakat dogum riski oluyor.
Tesekkurler canim.sanirim benim tedavim bir sonraki aya kaldi:( bugun adetimin 4.gunu rahim hala incelmemis kanaman sokulmemis falan dedi adetin bitince rahim icine sivi verecekmis ce rahim kalinligini olcecekmis haftaya tekrar gitccem.ben tedaviye baslariz genetik test dalan yapariz bu ay diyordum ama daha tedavi bile baslanmicak sanirim bu ay hic bisi anlamadim saglik olsun

Tesekkurler canim.sanirim benim tedavim bir sonraki aya kaldi:KK43: bugun adetimin 4.gunu rahim hala incelmemis kanaman sokulmemis falan dedi adetin bitince rahim icine sivi verecekmis ce rahim kalinligini olcecekmis haftaya tekrar gitccem.ben tedaviye baslariz genetik test dalan yapariz bu ay diyordum ama daha tedavi bile baslanmicak sanirim bu ay hic bisi anlamadim saglik olsun
Canım senin rahim kalınlığı kaç bende de rahim kalinlaşmiyor o nedenle iki aydır ertelendi rahminden parça alındı sonuç iyi çıktı bir adet tin çok mu oluyor

Canım senin rahim kalınlığı kaç bende de rahim kalinlaşmiyor o nedenle iki aydır ertelendi rahminden parça alındı sonuç iyi çıktı bir adet tin çok mu oluyor
Adetim cok oluyo canim uzunda suruyo:( kac cm diye sormadim rahmin usg sini cekti hala incelmemis adetin bitince gene gel gelirkende bu usg yi getir dedi .kgidin uzerinde iki tane rakam var birisi 7.7 cm digeri 13.90-3.70 yaziyo acaba hangisi kalinligi ve cokmu kalin kafam cok karisti

Adetim cok oluyo canim uzunda suruyo:KK43: kac cm diye sormadim rahmin usg sini cekaziyo acaba hangisi kalinligi ve cokmu kalin kafam cok karisti
Cevabin icin saol 7.7 cm ise iyi normalda transfer 8 ve 12 m arasi en idael oldugunu biliyorum kafani yorma hakkimizda hayirlisi unutmuş olabilirim ama senin kaçinci denemeydi

Back
X