2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

İnşallah hayırlısı olur bende 31 aralıkta başlayacağım ocak olacak yani tedavim. Benim 2 aşılama bir tüp bir dondurulmuş bir de yumurtalarım olgun çıkmadığı için yarım kalan tedavim var.
Kaç senelik evlisin canım sorun varmiydi

asilamanin sansi az oluyor, tup bebekte sans yuzde 45lerde iken asilamada yuzde 15lerde oluyor diyorlar, insallah hayirlisiyla hamile olup kucagniza alirsiniz evladinizi..
Evet çok düşük asilama 6 kişiden 1 inde tutuyormuş bizim hiç bir sorun yok ama olmuyorda etraftan herkes tüp için erken diyor ama bizde bebis istiyoruz

MERHABA BENDE 10 YILLIK EVLİYİM32 YAŞINADYIM OCAK AYINDA NASİPSE BÜLENT TRAŞ BEYE BAŞLICAZ 2. DENEME OLUCAK BİZİM İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİ OLUR.

Evet kısa protokol olacak. Ben Eskişehirdeyim tedavim İstanbul'da olacak ailem orada zaten. Gittim hemen başlatacaktı yo ben kontrole geldim tarihim belli olsun ona göre rapor ayarlıcam dedşm işyeri için Hap verdi bitsin 4. günü burada ol dedi 31 aralıkta başlanacak daha önce bir kez o merkezde tedavim oldu zaten yumurtalarım olgun çıkmadı maalesef o zaman. Burada da dondurulmuş dahil iki denemem var negatif yanlış tedavi uygulandı burada ama bana.

Hadi hayırlısı az olsun temiz olsun benimde pco var çok yumurtam oluyor ama heps i büyütülemiyor çünkü e2 değerim yükseliyor düşük doz az ama kaliteli yumurta istiyoruz dedi doktor. 4 toplanmıştı öncekinde ama lgun çıkmadı işte. Yarın haber ver bakalım kaçı döllenmiş. Hangi merkezdi senin?
Sabah aradilar 5 tanesi olgunmus 2 tanesi dollenmis. Cumartesi tekrar arayacaklar yasiyorlarmi dye... 5.gune cikarlarsa genetik tani yapilacak. Bahceci benim merkez...

Sabah aradilar 5 tanesi olgunmus 2 tanesi dollenmis. Cumartesi tekrar arayacaklar yasiyorlarmi dye... 5.gune cikarlarsa genetik tani yapilacak. Bahceci benim merkez...

Hayırlısı inşallah 2 si de düzgün ilerler transferin gerçekleşir.

Hayırlısıyla saglıklı ilerlesinler insallah, bahceci cok basarili ününü duyuyoruz, basaracaklar insallah, genetik tanı yapmadan koymak istemiyorlar mi?

Ewt genetik tani yapip saglam embriyo transferi yapmak istiyorlar yas sebebiyle
Canim genetik tani yapturmanin yasla alakasi ney bilmedigim icin soruyorum benim 2.denemem negatif bu ay 3.deneme yapilacak yasim 33 acaba bendemi istesem genetik tani?birde saglam embriyo derken ne demek istedin canim?simdiden tesekkurler

Canim genetik tani yapturmanin yasla alakasi ney bilmedigim icin soruyorum benim 2.denemem negatif bu ay 3.deneme yapilacak yasim 33 acaba bendemi istesem genetik tani?birde saglam embriyo derken ne demek istedin canim?simdiden tesekkurler
merhaba genetik testinin yaşla alakası yok başarısız denemesi olanların yaptırması tavsiye ediliyor bende yaptıdım bişey çıkmadı bu testin sonucunda sorun çıkarsa embriyolar genetik tarama sonrası transfer ediliyo sağlam embriyo derken sanırım genetiği bozuk olmayan kaliteli embriyo

merhaba genetik testinin yaşla alakası yok başarısız denemesi olanların yaptırması tavsiye ediliyor bende yaptıdım bişey çıkmadı bu testin sonucunda sorun çıkarsa embriyolar genetik tarama sonrası transfer ediliyo sağlam embriyo derken sanırım genetiği bozuk olmayan kaliteli embriyo
Anlasim canim.sorun cikmamasina sevindim sen tedavini nerde oluyorsun transferin ne zaman?bende yarin doktora gidip ignelere baslicam insallah.bu sefer 5.gune giden yumurtalarim olur insallah

Anlasim canim.sorun cikmamasina sevindim sen tedavini nerde oluyorsun transferin ne zaman?bende yarin doktora gidip ignelere baslicam insallah.bu sefer 5.gune giden yumurtalarim olur insallah
Merhaba ben ankarada cem akarsu ya gidiyorum ben daha ilaçlara başlamadım doktorumuzla ocak adetimde başlamaya karar verdik sen nerde başlıyorsun tedaviye sorun ne inşallah rabbim yardımcın olsun canımmm bu kez tutar o mutluğu yaşarsınız :) inşallah

Merhaba ben ankarada cem akarsu ya gidiyorum ben daha ilaçlara başlamadım doktorumuzla ocak adetimde başlamaya karar verdik sen nerde başlıyorsun tedaviye sorun ne inşallah rabbim yardımcın olsun canımmm bu kez tutar o mutluğu yaşarsınız :) inşallah
Bende bursa acibademe gidiyorum canim bizim sebepsiz infertile.1.denememden bir oglum var darisi basina insallah.2.denemem negatif yarin 3.denemeye baslicaz Alaahin izni ile bu sefer saglikli sihhatli kardesleri olur insallah.

Merhabalar bende yarından itibaren tüp bebek sürecine başlıyorum inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Bende yarin basliyorum canim oncesinde yedigin ictigin bisi varmi?ben hergun 3-4 tane incir balik yagi folik asit iciyorum

Back
X