Sağol canım inşallah benimki 3. Gün emriosuydu 4 emriomuz vardı 2 si transfer edildi diğer ikisi donduruldu inşallah hayırlı haberler aliriz, seninki kaçıncı gündü sen nerde yaptirsin tedaviniCnm bnde cuma transfer oldm bnde hiç belirti yok 2-3. Gunler tutunma baslıyormus dikkatli ol dinlen inş tutunacaklar. Kacıncı gun embriyosu senın
Bnmkı 5. Gun embriyosu cnm 5 eöbriyom vardı 3. Gun dondrulan onların 5. Gune gitmesini bekledik 1 tanesi gidebldi onu transfet ettiler bahceci fulyada tedavi oluyrm. Sen nerde oluyrsn cnm inş pozitfleri goruruzSağol canım inşallah benimki 3. Gün emriosuydu 4 emriomuz vardı 2 si transfer edildi diğer ikisi donduruldu inşallah hayırlı haberler aliriz, seninki kaçıncı gündü sen nerde yaptirsin tedavini
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bende Acibadem Kadikoy hastanesinde yaptırıyoruz canım. Allah bütün isteyenlere hepimize yardım etsin inşallah sağlıkla kucagimiza alırız hepimizBnmkı 5. Gun embriyosu cnm 5 eöbriyom vardı 3. Gun dondrulan onların 5. Gune gitmesini bekledik 1 tanesi gidebldi onu transfet ettiler bahceci fulyada tedavi oluyrm. Sen nerde oluyrsn cnm inş pozitfleri goruruz
Âminn canım oğlum 27 aylık.şimdi tekrardan tedaviye başlayacaZ Yarin ilk randevum adetin ikinci günü bakalım inş güzel gecersevindim pozitif sonuc almana allah herseyin hayirlisini hayirli zamanda versin hepimize
Inşallah olumlu sonuçlanırSelamlar kızlar ben yeni katıldım grubunuza 29 yaşındayim ilk tup bebek denemem erkek faktörlü infertilite. Acıbadem kadikoy Hast yaptirdim tedavimin. Cuma günü 2 embrio transferim oldu bugün 2. Gün igne batması gibi ağrıları oluyo bide bu sabah sol kasigimda 1 dk boyunca hiç geçmeyen bir agrim oldu gerçekten korktum. inşallah. Hepimiz için sağlıklı güzel haberler diliyorum
İnşallah canım hepimiz için hayırlı sonuçlar inşallahInşallah olumlu sonuçlanır
Hayirli olsun ins. Tamamina erersin hayirlisiylaBenim transferim oldu bugün 6. Günüm kim var benim gibi test gününü bekleyen
benim oğlum 4 yaşını bitirdi ama eşimikinci için çok zor ikna oldu sizin ki daha bebek biraz erken değil miÂminn canım oğlum 27 aylık.şimdi tekrardan tedaviye başlayacaZ Yarin ilk randevum adetin ikinci günü bakalım inş güzel gecer
Kendini hazır hissetmekle alakalı ben çok fark olsun istemiyorum birde olacak mı olmayacak mı oda belli değil Yaşımda 31 ne kadar erken o kadar iyibenim oğlum 4 yaşını bitirdi ama eşimikinci için çok zor ikna oldu sizin ki daha bebek biraz erken değil mi
En guzelini yapiyorsun canim ben sezeryan ile dogum yapmistim dogumdandan sonra ilk kontrolde ne zaman ikinciyi yapabilirim diye sormustum Nasip simdi 3 yasinda Rabbim hayirlisini versin insallahKendini hazır hissetmekle alakalı ben çok fark olsun istemiyorum birde olacak mı olmayacak mı oda belli değil Yaşımda 31 ne kadar erken o kadar iyiHayırlısı ile olsunda inş Oğluma kardeş
Amin canım evet Hayırlısı ile inş isteyen herkese versin Rabbim.sende mi tedavi desinEn guzelini yapiyorsun canim ben sezeryan ile dogum yapmistim dogumdandan sonra ilk kontrolde ne zaman ikinciyi yapabilirim diye sormustum Nasip simdi 3 yasinda Rabbim hayirlisini versin insallah
Evet canim ilk denemeden bir oglum var sonra hic korunmadim saten ama olmadi 1.5 yasindayken 2.tansferim oldu ama negatif oldu simdi 3 yasinda tekrar transfer oldum bugun 5.gunumdeyim.Rabbim saglikla sihhatle hayirli evlatlar hayirli zamnda versin hepimizeAmin canım evet Hayırlısı ile inş isteyen herkese versin Rabbim.sende mi tedavi desin
Evet canim ilk denemeden bir oglum var sonra hic korunmadim saten ama olmadi 1.5 yasindayken 2.tansferim oldu ama negatif oldu simdi 3 yasinda tekrar transfer oldum bugun 5.gunumdeyim.Rabbim saglikla sihhatle hayirli evlatlar hayirli zamnda versin hepimize
Canim transfere cok asiri sikisik gitme bbben yol boyunca 4 bardak su ya ictim ya icmedim cok fazla sikicik degildim doktorda anladi ama o kadar sikisijlik onlara yetiyorInşallah ..benim de Perşembe günü transferim var.
Ayyy en çok stres yaptıgım şey sıkışıklık durumu.bdnim bu üçüncü transferim aşırı korkuyorum diye aneztesi altında oluyoCanim transfere cok asiri sikisik gitme bbben yol boyunca 4 bardak su ya ictim ya icmedim cok fazla sikicik degildim doktorda anladi ama o kadar sikisijlik onlara yetiyordiger turlu transferden sonra hic yatmadan cise kosuyodum insan o zaman da rahatsiz oluyor piskolojik olarak.bu sefer 1.5 saat yattim sonra tuvalete gidip cikis yaptim.
Heeee tamam o zaman daha guzel hic birsey anlamican valla her ne kadar basit bisi olsada illa muayeneden farkli birseyler yapiyorlar.sen rahat ol o zaman guzelce uyu narkozdan uyanir uyanmazda kafani kaldirma dumduz yat.hadi guzel sonuclarin olsun insallahAyyy en çok stres yaptıgım şey sıkışıklık durumu.bdnim bu üçüncü transferim aşırı korkuyorum diye aneztesi altında oluyo
Çokk teşekkür ederim inşallah hepimiz için iyi olur seninde hayırlı haberlerini bekliyorum .Heeee tamam o zaman daha guzel hic birsey anlamican valla her ne kadar basit bisi olsada illa muayeneden farkli birseyler yapiyorlar.sen rahat ol o zaman guzelce uyu narkozdan uyanir uyanmazda kafani kaldirma dumduz yat.hadi guzel sonuclarin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?