2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

keleebek

meleğim seni bekliyorum
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
449
18
68
Eskişehir
merhaba 34 yaşındayım 10 yıllık evliyim 2011 den bu yana eşimle beraber bir yavrumuz olsun diye uğraşıp duruyoruz 3 ay kloment tedavisi 2 aşılama 2 tüp bebek ,2 yarım kalan tüp bebek girişimi bakalım bu kez 3. kez olacakmı merak ediyorum tedaviye başlıyoruz engel çıkıyo bi şekilde ve tedavi yarım kalıyo hadi bakalım bu kez ocak ayı olarak planladık şu an vitamin ilacına başladım doktorum tedaviye ocak adetiyle başlayalım dedi hadi gelin beraber konuşarak dertleşerek bilgi paylaşımı yaparak geçirelim bu süreyi

bende 12 yıllık evliyim 10 senedir bir çok tedavi asilama tup bebek 1 düşük. şimdi aralıkta dondurulmus transferi okucam ins hakkımızda hayırlısı. peki tup bebeklerin neden yarım kaldı. çok özel değilse merak ettim

hoşgeldiniz yok özel değil 2 tane yarım kalan tedavim oldu ilkinde son dakika maddi sıkıntı 2.sinde kalçamda kemik kaydığı için tedavim yarım kaldı

anladim canim ozaman sonlanmus hiç tup bebek denenen yok. ins bu ilk ve son olur kavusursun tavruna
evet yok inşallah canım bizim gibi bekleyen herkes bir an önce kavuşur yavrularına inşallah senin 2. denemen olucak herhalde ben hiç hamile kalmadım sen en azından kalabildiğini biliyosun bence buda bir şans :)

evet yok inşallah canım bizim gibi bekleyen herkes bir an önce kavuşur yavrularına inşallah senin 2. denemen olucak herhalde ben hiç hamile kalmadım sen en azından kalabildiğini biliyosun bence buda bir şans :)
benim bu 4 transferim olucak canim. ilk ikisi negatifti. 3 cu tuttu ama düştü sevineyim mi uzuleyim mi biledigim. bakalım 4 cu nasıl olacak.

Hiç gebelik olustumu sizde

Merhaba hanımlar. Bende 39 yaşındayım. Allah bağışlasın 10 yaşında bir oğlum var. Son üç yıldır ikinci bebek için uğraşıyoruz. İlk iki yıl hiç hamile kalamadım. Geçen yıl ilki kendiliğinden, ikincisinde de klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Ancak ilki boş gebelikti, ikincisininde kalbi durdu. Geçen ay yine klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Ama olmadı. Şimdi de femara kullanıyorum. Eğer üç ay içinde bu tedavi de işe yaramazsa Ocak gibi bizde tüp bebeğe başvurabiliriz. Biz aslında tüp bebeğe sıcak bakmıyorduk. Ama biranda kararımız değişti. Fakat bu konuda hiç bir bilgi sahibi değiliz. Tedavi nasıl başlıyor, ne kadar sürüyor, yıpratıcı bir süreç midir, sağlık sorunlarına sebep oluyor mu, kilo problemi yaratıyor mu, çalışma şartlarını zorlar mı, ücreti nereye kadar çıkar, hangi merkez iyidir veya kötüdür, çoğul gebelik istemediğimden tek transfer şansımı azaltırmı, doktorlar bu konuda ne düşünüyor, yaşımdan dolayı gebe kalma şansım çokmu düşük. Böyle kafamdaki binlerce soruya internet ortamında cevap arıyorum birkaç gündür

Merhaba hoşgeldiniz bence bi kaç doktorla görüşüp karar verin benim için yipratici oldu olmadı diyen var mı bilmiyorum kilo aldım kemik erimesi oldum ama aldığım hormonlarlamı alakalı bilemedim hangi merkez iyi diyosun onu bende bilemedim tamamen kafa karışıklığı ama ben sonunda karar verdim hakimizda hayırlısı inşallah

keleebek inşallah çektiğin sıkıntıların hamilelik haberiyle son bulsun.
BAna gelince benim kafam karışık bayağı. Ben tüp bebek merkezleriyle görüşmeden tam net karara varamayacağım sanırım. Şu üç ay geçsin; bakarsın bir mucize olur, ilaçların etkisiyle kendiliğinden hamile kalırım:) Bu arada femara da kemik erimesi yapıyor. Bu ilaçta tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş.

Amin inşallah canım kendiliğinden olsun bu psikolojiyi yaşama rabbim nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende Aralık sonu OOcak başı düşünüyorum inşallah iyi denk geldim topiğe 25 yaşındayım 6 sene bitti ewlendim 2 başarısız tüp denemem war umarım 3. sson olur hhepimiz kavuşuruz yyavrularımıza

merhaba hoşgeldin tek temennimiz ortak galiba bu son olsun inşallah gençsin daha sen özel olmazsa sorun nedir

ee hani yok mu 3. denemesini yakında yapacak olanlar gelin dertleşelim yahu:)
canım bizim problem eşimde 100 bin sayı sadece morfoloji ve hareket hiç yok bende de polikistik oldu yeni Rabbim aratmasın sizin nedir sorun henüz ocağa çok war sanırım ondan faal değil ben adet olduğumda İzmit umutteoe ye bi gitmeyi düşünüyorum nasip ya kafama yatarsa orda başlıcam

canım benim soronum şu an rezerv azlığı ben doktorumun verdiği vitamini kullanıyorum ocak diye planladık tedaviyi ama çok stres yaptım arasam mı diye düşünüyorum ilk adetimde olsun diye eşime söyledim hayır diyo bilemedim

ben de ocakta başlayacağım nasipse tedaviye ,rabbim hepimizin adımlarını kolaylaştırsın inşallah .zorlaştırmasın...sonu güzel olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…