2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

Cevabin icin saol 7.7 cm ise iyi normalda transfer 8 ve 12 m arasi en idael oldugunu biliyorum kafani yorma hakkimizda hayirlisi unutmuş olabilirim ama senin kaçinci denemeydi
Canim bu benim 3.denemem 1.denemede bir bebegim oldu 2.negatif oldu 3.ye baslicaktik ama rahim kalin falan dedi baslayamadik pazartesi tekrar gel dedi adetin 12.gunu oluyo rahim kalinligini olccek ona gore bi yol izlicez sanirim.saglik olsun Rabbim hayirli zamanda Saglikli hayirli evlatlar verdin insallah hepimize

Saglik olsun... olmasi gereken zaman olacak hayirlisi olsun ins.

Allah bağışlasın evladını sen yine o tattı tatmişin bizler daha o hasretle bekliyoz in anki hiç olmayınca o daha zor rabbim bizlere sabır ve güç versin Allah yardımcımız olsun

Selamlar bende Ocak Şubat gibi dondurulmuş tedaviye başlayacam kısmet olursa.şimdiden Kullandığınız vitaminler varmı ben folic asit ve b12 kullanıyorum .

Selamlar bende Ocak Şubat gibi dondurulmuş tedaviye başlayacam kısmet olursa.şimdiden Kullandığınız vitaminler varmı ben folic asit ve b12 kullanıyorum .
Selam bende ocak ayında dondurulmuş ile tedaviye başlı cam b12 neden kullanıyorsunuz b12 eksiklikmi var bide doktor mu tavsiye etti bende bir ara baktirmiştim b12 eksik çıkmıştı acaba embriyo için herhangi bir etkisi oluyomu beni bilgilendirirsen çok iyi olur

B12 ilk hamileliğim de eksik di ve bileklerimde ödeme sebep olmuştu.ikinci bir seyde folic asiti Vücudunun kullanabilmesi için b12 eksik olmamalı bir araştırıp doktorunuza danışın isterseniz kaçıncı gün embriyor su

Tamam canım doktora soracam benim beşinci gün emriyosu hayırlısı ile cuma ertesi günü başlıyorum tedaviye bu dördüncü tup bebek denenme olacak

Tamam canım doktora soracam benim beşinci gün emriyosu hayırlısı ile cuma ertesi günü başlıyorum tedaviye bu dördüncü tup bebek denenme olacak

Allah ım rastgetirsin inşallah ben ikinci tedavide bir oğlum oldu çok şükür şimdi oğlum 26 aylık dondurulmuşlar var iki tane onları deniyecez adet olur olmaz.inşallah Rabbim gönlümüze göre verir inş

Bu yolda bende çok çektim o zamanlar gğnlük tutarmışım arada açıp okuyorum Ağlayarak ne zor günler yaşamışız (

Merhaba arkadaslarim. 2017 subat ayinda tup bebek tedavisine baslayacagim nasipse. 3 yildir bebek istiyoruz. 4 kayip yasadim kalp atisi olmamasindan dolayi. Son kurtajdan sonra esim SPERM DNA HASAR testi yaptirdi hasar %30 cikti. 2 aylik klomen ve emodex tedavisinden sonra hasar %20 dustu. Tedaviden sonra 4.ayimiz. Ankarada tup bebek yaptiracak arkadaslar hangi merkezi sececekler? Tup bebek konusunda cok tecrubesizim. Dr.a mesaj yazdım adetine 10 gun kala gel dedi. Rapor icin hangi belgeleri goturmeliyim?

Tup bebegi dusundugum merkez;
Ankara Baskent Unv
Dr.Göğşen Önalan
Yaş 31

Benim embriyo genetik tanisi problemli cikti malesef 3 kromozomda anomali bulunmus..transfer yapilmayacak. Tekrar hemen denemelimiyim yoksa ara mi wermeliyim merkezi degistirmelimiyim kafam cok karisik kizlar..

Kendini hazır hissediyorsan başla.merkez konusunu bilemicem ama güven veriolarsa devam edebilirsin

Merhabalar birsey sormak istiyorum size cumartesi gunu transferim oldu hic bi agrim sizim yok bakiyorm herkesin kasik agrisi karin agrisi olmus ilk gunler bende neden yok acaba

kızlar bir sorum var ben smdı adet oldm ve pzrts 3. gun oluo tup bebek tedvısı ıcın 2. gun baslamak sart mı?

Merhabalar birsey sormak istiyorum size cumartesi gunu transferim oldu hic bi agrim sizim yok bakiyorm herkesin kasik agrisi karin agrisi olmus ilk gunler bende neden yok acaba
Kişiden kişiye değişebilir canım benim kasık agrım olmamış tı hafif bir bel agrısı olmuştu ve tedavim pozitif sonuçlanmış tu

kızlar bir sorum var ben smdı adet oldm ve pzrts 3. gun oluo tup bebek tedvısı ıcın 2. gun baslamak sart mı?
Hayır Ikinci ve üçüncü gün başlanabilio ama doktorunuz rahim içi Değerlendirmesi yapar ona göre karar verir şimdiden hayırlı olsun tedaviniz

Selamlar kızlar ben yeni katıldım grubunuza 29 yaşındayim ilk tup bebek denemem erkek faktörlü infertilite. Acıbadem kadikoy Hast yaptirdim tedavimin. Cuma günü 2 embrio transferim oldu bugün 2. Gün igne batması gibi ağrıları oluyo bide bu sabah sol kasigimda 1 dk boyunca hiç geçmeyen bir agrim oldu gerçekten korktum. inşallah. Hepimiz için sağlıklı güzel haberler diliyorum

Merhabalar benim tedavide 3. Gün başlamıştı zaten 2 yada 3 günu seçiyor doktorlar canım dert etme hayırlı sonuçların olsun insallah

Cnm bnde cuma transfer oldm bnde hiç belirti yok 2-3. Gunler tutunma baslıyormus dikkatli ol dinlen inş tutunacaklar. Kacıncı gun embriyosu senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…