Canim bu benim 3.denemem 1.denemede bir bebegim oldu 2.negatif oldu 3.ye baslicaktik ama rahim kalin falan dedi baslayamadik pazartesi tekrar gel dedi adetin 12.gunu oluyo rahim kalinligini olccek ona gore bi yol izlicez sanirim.saglik olsun Rabbim hayirli zamanda Saglikli hayirli evlatlar verdin insallah hepimizeCevabin icin saol 7.7 cm ise iyi normalda transfer 8 ve 12 m arasi en idael oldugunu biliyorum kafani yorma hakkimizda hayirlisi unutmuş olabilirim ama senin kaçinci denemeydi
Saglik olsun... olmasi gereken zaman olacak hayirlisi olsun ins.Tesekkurler canim.sanirim benim tedavim bir sonraki aya kaldibugun adetimin 4.gunu rahim hala incelmemis kanaman sokulmemis falan dedi adetin bitince rahim icine sivi verecekmis ce rahim kalinligini olcecekmis haftaya tekrar gitccem.ben tedaviye baslariz genetik test dalan yapariz bu ay diyordum ama daha tedavi bile baslanmicak sanirim bu ay hic bisi anlamadim saglik olsun
Allah bağışlasın evladını sen yine o tattı tatmişin bizler daha o hasretle bekliyoz in anki hiç olmayınca o daha zor rabbim bizlere sabır ve güç versin Allah yardımcımız olsunCanim bu benim 3.denemem 1.denemede bir bebegim oldu 2.negatif oldu 3.ye baslicaktik ama rahim kalin falan dedi baslayamadik pazartesi tekrar gel dedi adetin 12.gunu oluyo rahim kalinligini olccek ona gore bi yol izlicez sanirim.saglik olsun Rabbim hayirli zamanda Saglikli hayirli evlatlar verdin insallah hepimize
Selam bende ocak ayında dondurulmuş ile tedaviye başlı cam b12 neden kullanıyorsunuz b12 eksiklikmi var bide doktor mu tavsiye etti bende bir ara baktirmiştim b12 eksik çıkmıştı acaba embriyo için herhangi bir etkisi oluyomu beni bilgilendirirsen çok iyi olurSelamlar bende Ocak Şubat gibi dondurulmuş tedaviye başlayacam kısmet olursa.şimdiden Kullandığınız vitaminler varmı ben folic asit ve b12 kullanıyorum .
B12 ilk hamileliğim de eksik di ve bileklerimde ödeme sebep olmuştu.ikinci bir seyde folic asiti Vücudunun kullanabilmesi için b12 eksik olmamalı bir araştırıp doktorunuza danışın isterseniz kaçıncı gün embriyor suSelam bende ocak ayında dondurulmuş ile tedaviye başlı cam b12 neden kullanıyorsunuz b12 eksiklikmi var bide doktor mu tavsiye etti bende bir ara baktirmiştim b12 eksik çıkmıştı acaba embriyo için herhangi bir etkisi oluyomu beni bilgilendirirsen çok iyi olur
Tamam canım doktora soracam benim beşinci gün emriyosu hayırlısı ile cuma ertesi günü başlıyorum tedaviye bu dördüncü tup bebek denenme olacakB12 ilk hamileliğim de eksik di ve bileklerimde ödeme sebep olmuştu.ikinci bir seyde folic asiti Vücudunun kullanabilmesi için b12 eksik olmamalı bir araştırıp doktorunuza danışın isterseniz kaçıncı gün embriyor su
Tamam canım doktora soracam benim beşinci gün emriyosu hayırlısı ile cuma ertesi günü başlıyorum tedaviye bu dördüncü tup bebek denenme olacak
Kişiden kişiye değişebilir canım benim kasık agrım olmamış tı hafif bir bel agrısı olmuştu ve tedavim pozitif sonuçlanmış tuMerhabalar birsey sormak istiyorum size cumartesi gunu transferim oldu hic bi agrim sizim yok bakiyorm herkesin kasik agrisi karin agrisi olmus ilk gunler bende neden yok acaba
Hayır Ikinci ve üçüncü gün başlanabilio ama doktorunuz rahim içi Değerlendirmesi yapar ona göre karar verir şimdiden hayırlı olsun tedavinizkızlar bir sorum var ben smdı adet oldm ve pzrts 3. gun oluo tup bebek tedvısı ıcın 2. gun baslamak sart mı?
sevindim pozitif sonuc almana allah herseyin hayirlisini hayirli zamanda versin hepimizeKişiden kişiye değişebilir canım benim kasık agrım olmamış tı hafif bir bel agrısı olmuştu ve tedavim pozitif sonuçlanmış tu
Merhabalar benim tedavide 3. Gün başlamıştı zaten 2 yada 3 günu seçiyor doktorlar canım dert etme hayırlı sonuçların olsun insallahkızlar bir sorum var ben smdı adet oldm ve pzrts 3. gun oluo tup bebek tedvısı ıcın 2. gun baslamak sart mı?
Cnm bnde cuma transfer oldm bnde hiç belirti yok 2-3. Gunler tutunma baslıyormus dikkatli ol dinlen inş tutunacaklar. Kacıncı gun embriyosu senınSelamlar kızlar ben yeni katıldım grubunuza 29 yaşındayim ilk tup bebek denemem erkek faktörlü infertilite. Acıbadem kadikoy Hast yaptirdim tedavimin. Cuma günü 2 embrio transferim oldu bugün 2. Gün igne batması gibi ağrıları oluyo bide bu sabah sol kasigimda 1 dk boyunca hiç geçmeyen bir agrim oldu gerçekten korktum. inşallah. Hepimiz için sağlıklı güzel haberler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?