- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 37
şubat ayında çektirdiysen tekrarlamana gerek olacağını sanmıyorum ben hsg'Yi.Şubat ayında hsg çektirmiştim, tüpler açık çıkmıştı. Şimdi tekrar çektirmem gerekir mi bilmiyorum ama tedaviye tekrar başlayacağız diye.belki tıkanmıştır şimdi. . Evet kistler yumurtalık rezervini azaltıyormuş, bide eşimde de morfoloji yüzde 2 o yüzden kendiliğinden olmayacak gibi. Bu ay çok ümitlenmiştim ama dün yine regl oldum. Bütün gece ağladım. Şimdi bu ay maydonoz suyunun buarına oturuyorlarmış onu denemek istiyorum bide soğan kürünü
sonuçta tüp tedavisine başlayacaksan tüplerle bi işin yok.şahin bey mümkünse tüpler olmasın diye takılmıştı :)
rahminde bi sıkıntı yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum yani tüplerin açık ya da kapalı olması tüp bebekte önemli değil.çünkü direk rahme yerleştiriyorlar embriyoları.
insan ümitsiz oldumu her şey bter zaten sakın ümidini kaybetme...tüpe de gidilse ne olursa olsun rabbim kimsenin ümidini almasın.
valla kürler beni biraz ürkütüyor.benim yumurtlamamda çok şükür bi sıkıntı yok bal tarçın çörek otu yumurta kalitesini arttırıyormuş diye çok duydum bir ay hadi yapayım o kürü dedim.yaptım ve o ay 5cm kistim oluştu. yumurta fazla büyümüş ve çatlayamamış.demem o ki eğer bi sıkıntınız yoksa ekstra takviye amaçlı kür yapmayın.. bitkiler bazen ilaçlardan tehlikeli olabiliyor