Merhaba hanımlar. Bende 39 yaşındayım. Allah bağışlasın 10 yaşında bir oğlum var. Son üç yıldır ikinci bebek için uğraşıyoruz. İlk iki yıl hiç hamile kalamadım. Geçen yıl ilki kendiliğinden, ikincisinde de klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Ancak ilki boş gebelikti, ikincisininde kalbi durdu. Geçen ay yine klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Ama olmadı. Şimdi de femara kullanıyorum. Eğer üç ay içinde bu tedavi de işe yaramazsa Ocak gibi bizde tüp bebeğe başvurabiliriz. Biz aslında tüp bebeğe sıcak bakmıyorduk. Ama biranda kararımız değişti. Fakat bu konuda hiç bir bilgi sahibi değiliz. Tedavi nasıl başlıyor, ne kadar sürüyor, yıpratıcı bir süreç midir, sağlık sorunlarına sebep oluyor mu, kilo problemi yaratıyor mu, çalışma şartlarını zorlar mı, ücreti nereye kadar çıkar, hangi merkez iyidir veya kötüdür, çoğul gebelik istemediğimden tek transfer şansımı azaltırmı, doktorlar bu konuda ne düşünüyor, yaşımdan dolayı gebe kalma şansım çokmu düşük. Böyle kafamdaki binlerce soruya internet ortamında cevap arıyorum birkaç gündür