Canım ben süt için her gün bir fincan still tea, 1 fincan reZene yapıp içiyordum. Çok faydasını gördüm. Tabi yapacağın en güzel şey stres yapma ve bol su iç . Gerisi boş. Emzik vermedim ilk başta pek beni emsin diye. Emzik yerine beni emdi hep. Bir de malt suyu var o da gerçekten etkili. Ama ona gerek kalmadı bitki çayları yeterli oldu. Sütünle kal canım ( Bizde lohusaya böyle derlerÇıktım canım, sütümün düzgün bir şekilde gelmesini de sağlarsam Harika olacak. Sen nasılsın geçti mi ağrılar, hareketler rahatladı mı
Çıktım canım, sütümün düzgün bir şekilde gelmesini de sağlarsam Harika olacak. Sen nasılsın geçti mi ağrılar, hareketler rahatladı mı
Henuz dogum yok gayet memnun yerinden benim minigim☺sanirim daha bekleyecek hafta ici kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Cok sabirsizim coookkk. Sizler buyutuyorsunuz bile pamuk bebisleri
Canım ben süt için her gün bir fincan still tea, 1 fincan reZene yapıp içiyordum. Çok faydasını gördüm. Tabi yapacağın en güzel şey stres yapma ve bol su iç . Gerisi boş. Emzik vermedim ilk başta pek beni emsin diye. Emzik yerine beni emdi hep. Bir de malt suyu var o da gerçekten etkili. Ama ona gerek kalmadı bitki çayları yeterli oldu. Sütünle kal canım ( Bizde lohusaya böyle derler
Canım ben süt için her gün bir fincan still tea, 1 fincan reZene yapıp içiyordum. Çok faydasını gördüm. Tabi yapacağın en güzel şey stres yapma ve bol su iç . Gerisi boş. Emzik vermedim ilk başta pek beni emsin diye. Emzik yerine beni emdi hep. Bir de malt suyu var o da gerçekten etkili. Ama ona gerek kalmadı bitki çayları yeterli oldu. Sütünle kal canım ( Bizde lohusaya böyle derler
ooo iyi şükür en zorunu atlarmış in b3n 5.günü çıkmıştım
Sezaryan da ilk 3 gün sonra sut gelirmiş çocukta emmeye ve sut yapımına 10.gün başlarmış,
Benim ağrılarım var hala ama ayaktayım yatmıyorum canım ben biraz hassasım bide bağışıklığım düşüktür,geç iyileşir bende yaralar,sonda nın,takıldığı yer bile hala açıyor düşün
,dun gece4 e kadar uyumadı mira 5 saat emzirirmi insan, dusun oldumya ayakta bayılacaktım nerdeyse
Humano stil tea diye bir çay içiyorum ben de çok kişi önermişti. Gelmeye başladı ama daha doyurucu kıvamda gelmiyor az az.. İnşallah daha da artar canım.. Çok teşekkür ederim bilgiler için
Öyle az az geliyor ama şöyle bir fışkırır gibi gelse rahat edeceğiz inşallah.. Çok geçmiş olsun ya inşallah Hemencecik toplarsın.. Bizimki de gececi gündüz uyuyor gece hep ayakta.. Sütün De az geliyorsa devamlı emermiş öyle diyorlar bana da.. Annemler 40tan sonra düzene girer diyor inşallah girer ikimizinki de
Ah o gunleri hayirlisiyla goreyim. Birde Dogum kilosu iniyor degilmi? zayifliyormu bebisler. Seninki kac kilo dogmustu? Bacaklari cop gibi demissin yerim ben o bacaklari yasevdi yerini kerata desene, bu hafta cuma engeç doğurursun bence sen
Heyecanını en iyi biz anlarız emin ol,
Sende,haftaya yazarsin gazi var,emmiyo ,uyumuyo diye canım az kaldi sona geldin yol bitti
Ben iki damla kullanıyorum biri d vitamini diğeri gaz damlası Can'ım başka kullanmıyorumfiskirirmiy.is sut öyle ne biliyim normal geliyor,etrafında ki herkez çok bilmiş olunca strese gidiyosun bacım herkes biseyler söylüyor çok sıkıldimmmmm
Hadi ya ondan demekki sürekli emiyor,ama sıkınca bakıyorum geliyor sut anlamadimkiya,dun gece artik mama verdik 4 de uyudu,önümü oluca İki ediyorumda çok zayiffff yavrum bacakları cop gibi , 3,100 olmuş daha doğum kilomuza ulaşamadık,
Seninki kaç kilo doğdu ?
40 dan sonra inşallah düzelir canım,amin,
Bende huma na çayı içiyorum ,göbek seti,damlaları ,vitamini,birde bunun bitane damlası var böyle siringayla çekiyorsun içinde otlar var 15.gününde veriliyor dun gece ondan verdik dokundu mu ne yaptı,
@kelebek922 sen de kullanıyomusun? Yeni dogum yapan herkese vermişler Bunlardan
fiskirirmiy.is sut öyle ne biliyim normal geliyor,etrafında ki herkez çok bilmiş olunca strese gidiyosun bacım herkes biseyler söylüyor çok sıkıldimmmmm
Hadi ya ondan demekki sürekli emiyor,ama sıkınca bakıyorum geliyor sut anlamadimkiya,dun gece artik mama verdik 4 de uyudu,önümü oluca İki ediyorumda çok zayiffff yavrum bacakları cop gibi , 3,100 olmuş daha doğum kilomuza ulaşamadık,
Seninki kaç kilo doğdu ?
40 dan sonra inşallah düzelir canım,amin,
Bende huma na çayı içiyorum ,göbek seti,damlaları ,vitamini,birde bunun bitane damlası var böyle siringayla çekiyorsun içinde otlar var 15.gününde veriliyor dun gece ondan verdik dokundu mu ne yaptı,
@kelebek922 sen de kullanıyomusun? Yeni dogum yapan herkese vermişler Bunlardan
Ah o gunleri hayirlisiyla goreyim. Birde Dogum kilosu iniyor degilmi? zayifliyormu bebisler. Seninki kac kilo dogmustu? Bacaklari cop gibi demissin yerim ben o bacaklari yayolla bana bi seveyim
Ben iki damla kullanıyorum biri d vitamini diğeri gaz damlası Can'ım başka kullanmıyorum
Aynen öyle olayı herkesten iyi bildiğim halde insanları dinlemekten helak oldum. Resmen depresyona sokuyorlar.. Ben süt yetmiyor mama vermek lazım dedim diye resmen linç ettiler kötü anne ilan ettiler beni dün doktora gittik çocuk aç kalmış buna mama verin süt gelene kadar emzirme pesine verin böylece hem süt gelir hem çocuk sütten kopmaz dedi. Çok susuz kaldığı için kan aldı. Yavrumu aç bırakmışım diye Ben de çok üzüldüm ben demiştim sizin yüzünüzden de diyemedim. Kendimi de onları dinlediğim için suçlu hissettim. Kimseyi dinlememek lazım ama yapamıyoruz işte.. İnsanlar da çok anlayışsız.. Eşimle ben kimseye birşey diyemiyoruz bizden daha doktor herkes..
3.150 doğmuştu bizimki şimdi kaç kilo bilmiyorum hiç. Yarın topuk kanı alınacak o zaman bakarız kilosuna da.
Ben hiçbir damla kullanmıyorum henüz canım gaz damlası aldım doktorum 15günden önce başlamana gerek Yok dedi. D vit damlasına da 15. Gün başlayacağız biraz çocuk toparlasın da.. Otlu Damla'yı hiç duymamıştım acaba Ne damlası biliyor musun merak ettim şimdi?
Aynen öyle olayı herkesten iyi bildiğim halde insanları dinlemekten helak oldum. Resmen depresyona sokuyorlar.. Ben süt yetmiyor mama vermek lazım dedim diye resmen linç ettiler kötü anne ilan ettiler beni dün doktora gittik çocuk aç kalmış buna mama verin süt gelene kadar emzirme pesine verin böylece hem süt gelir hem çocuk sütten kopmaz dedi. Çok susuz kaldığı için kan aldı. Yavrumu aç bırakmışım diye Ben de çok üzüldüm ben demiştim sizin yüzünüzden de diyemedim. Kendimi de onları dinlediğim için suçlu hissettim. Kimseyi dinlememek lazım ama yapamıyoruz işte.. İnsanlar da çok anlayışsız.. Eşimle ben kimseye birşey diyemiyoruz bizden daha doktor herkes..
3.150 doğmuştu bizimki şimdi kaç kilo bilmiyorum hiç. Yarın topuk kanı alınacak o zaman bakarız kilosuna da.
Ben hiçbir damla kullanmıyorum henüz canım gaz damlası aldım doktorum 15günden önce başlamana gerek Yok dedi. D vit damlasına da 15. Gün başlayacağız biraz çocuk toparlasın da.. Otlu Damla'yı hiç duymamıştım acaba Ne damlası biliyor musun merak ettim şimdi?
canım bikac kişeye daha vermişler reçete de set halinde onlar ,içinde senin içtiğin cay var humana still tea ,göbek seti var,serum fizyolojik var,acdk vitamin damlası var,birde bu bitkilerden oluşan bir damla ,içeriği melisa,rezene papatya v.s var sanırım gaz olmasın da rahat uyusun diye onu dun gece vermedim dedimki bi gece önce verince uyumadı acaba otlarımı rahatsız etti yoksa ben fanta içmiştim omu gaz yaptı bilemedim ,
Kalkınca resmini atarım istersen
Haklisin ya yeni dogum yapmissin bi toparlanip oyle insanlarla ilgilenmenvgerekir. Ay ben o kafayla insanlari nasil agirlarim bilmiyorum. 40inda gelseler keske ama ille ayip olur bi gidelim mantigi var insanlarda. Ben hemen kalkarim bebegede dokunmam bile opmek neymis yainiyor evet 100 200 gr verirlermiş genelde ben 3200 doğurdum 1,5 gün sonra kontrole gittik 2850 olmuştu tahlil istedi hemen kötüyse yatırırım dedi böbreklerde sıkıntı varsa eğer dedi,ama şükür sorun çıkma di ,sütum yetmemiş mama takviyesi verdi onuda bir iki gün aldı 3 saatte bir ver demişti simdi 3100 olmuştu geçen cuma ,aman ya başında herkes dadı her kafadan bi ses maşallah herkes uzman delleniyosun valla, senin lohusa olduğunun kimse farkında değil ,haliyle terliyorsun doNuyosun,çok bilmişler oluncada sütun geri gidiyor ,birde su hemen gelmeleri yokmu offf diyosun canım 1 aylık oluncac40 i çıkınca gel abi yok ,millet meraklı öpmek istiyolar ben öpmem yeni doğanı ,bebeğini alıp kaçıp gitmek istiyo insan uzaklara
Yollayim teyzesi sev onu melek o melek ,yakında seninse meleğin i kucağına alman dileğiyle ,daha önce yaşamadığın bir duyguyu yasatıcak o sana
15.gün De dediyse gaz için vermişlerdir o zaman ya bize de doktor 15.günde gaz damlasına başlarsın demişti çünkü. Biz biogaiya diye bir gaz damlası aldık o yüzden.
En güzelini yapıyorsun aslında demek lazım ya suyun ısısını da en iyi sen bilirsin çocuğun doğmasını da..
Ben de kimseye birşey diyemediğimden ağlıyorum sinir olup eşimde böyle yapma süt için en önemli şey moral diyor ama ne yapayım elimde değil ki.. Ben de mama veriyorum artık hala mama hazırlarken trip atan bir kayınvalidem var ama artık kale almıyorum kendisini ne yapıyım.. Ben de 30 gündüz 30 gece hazırlıyorum toplam 40ını felan içiyor. Bakalım inşallah sütlerimiz artar da hiç ihtiyaç kalmaz
olabilir canım,senin damlanıza biliyorum çok iyi oda kullanan çok var
Alla alla çocuk ac kalıp havalemi geçirsin deseydin benim dr,dediki 3 saatten fazla ac kalırsa kan şekeri düşer havale geçirir demişti ,her agladigindac1,saate 1,5 saate veriyorum sütum az çünkü ,
Boşver sen milleti bende çok ağladım emzirirken bile annem kiziyodu çocuğun üstüne ağlama diye elinde olmuyo
,ayağa kalkınca 10.güne kalkarsın
sütun düzelicek anca canım,çekinme boşversene yeter de artik ,ben dedim bana morel ve yardımcı olucak adam lazim ,böyle sap,sup konuşup akil veren değil bide mantıklı konuşmuyorlar ya ,yok öyle tutma onu yapma bunu yapma meme verdi ilk gün kız annem dr,verme dedi arada verirsin de sif sussun diyede veremem beni emmez dedim ,yok altına yapar hemm almayalım dursun muş biraz,altını alır sıcak suyla ıslak mendili yikarim ben biri herzaman yikanirmiymus,herzaman kre.m sürülmezmiş offf diyorumya
Allah bize tez zamnda kuvvet versinde tez zamanda ayaga kalkalım yoksa işimiz zorrrrr,
tamam bazen haklılar eski toprak onlar cocuk acikiyomus mesela dr,bana 3saatte bir emzir diyodu,annemdevher ağladığında emzir diyodu anne sürekli çocuk mu emzirilir diyodum annem hakliymis meğer çocuk aç kalıyımus,
Onuda soyluyorumda
Bazen bilmeden direnmeleri gıcık dinlememeleri sinir bozucu
Kimse istemez çocuğunu mama versin sonuçta ,seninde verdiğin mama çok degilki banac3 saatte. Bir önce meme sonra.mama dedi düşün
Haklisin ya yeni dogum yapmissin bi toparlanip oyle insanlarla ilgilenmenvgerekir. Ay ben o kafayla insanlari nasil agirlarim bilmiyorum. 40inda gelseler keske ama ille ayip olur bi gidelim mantigi var insanlarda. Ben hemen kalkarim bebegede dokunmam bile opmek neymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?