- 23 Şubat 2016
- 222
- 295
- 53
- 37
Hala bi belirti Yok mu
Desitin diye bir pişik kremi var çok övmüşlerdi canım.. bir ona bak istersen.. Bir de saf zeytinyağı sür istersen. Biz sudocrem ve saf zeytinyağı sürüyoruz dönüşümlü olarak.. Bez olayı sanş işi herkese iyi gelen senin minik hanıma iyi gelmeyebiliyor sanırım.
benim minik rahat ya 41 42yi gorcekmi napcak hic sancimda yok baski disinda yarin ne diycek bakalim. Surekli yaninda kalan biri varmi hani uyumana destek biri? Ya saka bir yanada ben uykuma cok duskunum bide bu uyurken kusarmi durumu var habire kollamakmi lazim yanmi yatiriyorsun ayyy kafamda deli sorular
canım gazlı içecekler içmemeye çalış. Portakal gibi meyveler yeme
Sağolu n kizlar dünden beri feci bas agrim var gözlerinde agriyo uykusuzluk tan mi başka bi şey mi bilmiyorum geçmiyor napa bilirim
Evet kızlar işimiz iş komşunun ana kucağı biraz işime yarıyor yattığım yerden ayakla sallıyorum artık zor bi geceydi Eki Görüntüle 1941810Nazanen canım benim gaz damlam güzel uyutuyo gaza da iyi geliyo bitkisel flatuben ismi içinde anason rezene falan var rahatlatıyo canım tavsiye ederim hemde günde 8 damla akşam da 8 damla veriyorum günde en fazla toplam yirmi damla veriliyor bitkisel olduğu iÇin sorun yok aklın takılmasın ütüler birikti iki gündür evi süpüremiyorum yine de kıyamıyo insan ya ne kadar masumlar aynen evin patronu Zeynep oldu bizimde
Evet kızlar işimiz iş komşunun ana kucağı biraz işime yarıyor yattığım yerden ayakla sallıyorum artık zor bi geceydi Eki Görüntüle 1941810Nazanen canım benim gaz damlam güzel uyutuyo gaza da iyi geliyo bitkisel flatuben ismi içinde anason rezene falan var rahatlatıyo canım tavsiye ederim hemde günde 8 damla akşam da 8 damla veriyorum günde en fazla toplam yirmi damla veriliyor bitkisel olduğu iÇin sorun yok aklın takılmasın ütüler birikti iki gündür evi süpüremiyorum yine de kıyamıyo insan ya ne kadar masumlar aynen evin patronu Zeynep oldu bizimde
Nazanen ben bez olarak prima yeşil paket aldım Can'ım maşallah hiç pişik Yok bi defa da eşim premium care almış şuan onu kullanıyorum ayrıca 1 numaradan hep kakaları çıktı giysilerine bez küçük geliyo gibi geldi ikiye geçtim şuan memnunum eskiden sırtına çıkıyordu her kakada.pişik kremi de sebamed kullanıyorum Can'ım Arada da sudocrem ben eczanede çalışıyodum coresatin pembe var o aşırı pisliklere çok iyi geliyo diyorlardı onlara satıyoduk tavsiye ederim onu da
Kizlar bende bugun yuruyus yaparken sanki bebis kasiklarima iniyor gibi geliyor... Dinlendim surekli. InSAllah bizde siz,gibi sag salim aliriz kucagimiza.amin. kelebek bebisin MASAllah buyumus. Kizlar bana magnezyum falan vermedi dr sadece kan ignesi verdi en son on taneeee
Yok cnm hala bi belirti yokbekledikce insan daha çok stres oluyor bizlerde sağ salim alalim bebislerimizi kucagimiza inşallah amin
desitin i bende duydum canım dr a gittik dun fito verdi altını 15 dk acık tutun dedi ,esim almış üstünde 2 çizgi armış eczacı sabah aksam ama gecede 4.5 bez değişiyor aksam surdugumuzu siliniyor acaba her aldığımızda altını fito kremi sürsem bisey olurki ki ?
Sudocrem i her altını,açtığımızda sürecekmişiz devam et çinkolu o iyi gelir dedi
Bephantol alsakmiki ?
Zeytin ya gıda iyiymiş
Gece kendi badimi koydum yanına uyudu şükür ki 2 saat emsin diye kaldırdık babası diyo ki hadi kalk sen bizi uyumuyorum sıra bizde :)
her bezi denemek istiyorum ,pirimada kullandım sleepy i aldım mol fix biticek az Kaldı onu deniyicem çok methettiler bakalım sans canım
Bu arada Nasıl sin nasıl oldun?
benim minik rahat ya 41 42yi gorcekmi napcak hic sancimda yok baski disinda yarin ne diycek bakalim. Surekli yaninda kalan biri varmi hani uyumana destek biri? Ya saka bir yanada ben uykuma cok duskunum bide bu uyurken kusarmi durumu var habire kollamakmi lazim yanmi yatiriyorsun ayyy kafamda deli sorular
canım gazlı içecekler içmemeye çalış. Portakal gibi meyveler yeme
Sağolu n kizlar dünden beri feci bas agrim var gözlerinde agriyo uykusuzluk tan mi başka bi şey mi bilmiyorum geçmiyor napa bilirim
Ay yok gelmiyor bu cocuk nstye giricem bugun. Dogmuyor oglum benim ahhh babasiyla annesini bekletiyor.
Fitoyu ben de yazdığımda günde 2-3 kez derdim canım öyle geçiyor çünkü.. sudocrem bephantolden daha iyi aslında.. her bez sonrası eviniz sıcaksa poposunu yıkayabilirsin canım.. Bizim ev çok sıcak değil annemler üşütür diye izin vermiyor. Pişiğe en iyi yıkamak ve açık tutmak geliyor çünkü, hava alınca iyi oluyor.. saf zeytinyağı alabilirsen sür benim tanıdığım herkes kullanıyor. Ben de onlardan duydum..
Biz bez olarak prima premium care aldık koliyle almıştık zaten şimdilik memnunuz inşallah bir sıkıntı yaşamayız
Ben iyim bugün dikişlerimi aldırdık. Dikişlerimde ağrı oluyor çok ayakta olunca ama o da normal.. Sütümle uğraşıyorum işte o da artarsa çok sevineceğim
Sen nasılsın ağrılar geçti mi?
kızlar maşallah size dogumlarınıza az kalmış , normal mi sezeryanmı bilmiyorum ama ne olur doguma girerken banada dua edin ,
kızıma saglıklı hayırlı bir kardeş bize nasip etsin rabbim .
bir avazda kurtulun inşallah
Ödemesi Yok canımben kullanmıyorummasalpembesi Dun sağlık ocagina gittik 3100 gr di 1 hafta once dun 3400 olmuş ama elbiseleriyle normal dedi ama bilmiyorum ,
Mama verne demişti kaç kilo aliyo bakalım diye ben gecede 1 kere 30 c.c verdim dedim bisey olmaz dedi daha verme dedi azda olsa kendi sütünü ver etkisini azaltır mama dedi
kelebek922 canım contratubex kullanıyomusun? Sgk öduyormu onu?
İnşallah canım ya kavuş artık sende katıl bizeYok cnm hala bi belirti yokbekledikce insan daha çok stres oluyor bizlerde sağ salim alalim bebislerimizi kucagimiza inşallah amin
Birimde içi çöküyor kalın battaniye koyuyorum altamaşallah kızıma benim büyümüş
allahım ya cokkk tatlı 41 kere tu tu tu
Bizimki de bunda yatıyor gündüz ama ortası cokuyoya sinir bi durum ,ben hic sallamıyorum kucagada alıştıramıyorum arada cildirdiginda gazi çok da alıyorum zaten beni kokumdan biliyor susuyor :)
ölurummm ona ölürrrrr , ağlaması bile güzell,esin yapsın canım bizimde birikti baya ,hergun bir takım giyerse birikir canım bizimkinin gömlekleri ni gör Sen ohoooo hafta sonu yapar inşallah
Bio gaia verdi çok duymuştum adini zaten ondan aldık 5 damla damlattik,iyi gibi
Hemşire arkdaş 3 ay olmadan gazi hic kalmadı dedi çok iyi dedi
Olmazsa onuda denerim
devlette hicbir ilacını ödemiyor çocuğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?