2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

desitin i bende duydum canım dr a gittik dun fito verdi altını 15 dk acık tutun dedi ,esim almış üstünde 2 çizgi armış eczacı sabah aksam ama gecede 4.5 bez değişiyor aksam surdugumuzu siliniyor acaba her aldığımızda altını fito kremi sürsem bisey olurki ki ?

Sudocrem i her altını,açtığımızda sürecekmişiz devam et çinkolu o iyi gelir dedi

Bephantol alsakmiki ?

Zeytin ya gıda iyiymiş

Gece kendi badimi koydum yanına uyudu şükür ki 2 saat emsin diye kaldırdık babası diyo ki hadi kalk sen bizi uyumuyorum sıra bizde :)

her bezi denemek istiyorum ,pirimada kullandım sleepy i aldım mol fix biticek az Kaldı onu deniyicem çok methettiler bakalım sans canım

Bu arada Nasıl sin nasıl oldun?

annem kaldı 11 gün ,
yengemiz geldi ( eşimin)
simdi o var pazar gidicek annem gelicek simdilik idare ediyoruz en fazlac2 saat uyuyabilirsin zaten canım ben gündüzde sürekli emzirdigim için yatamıyorum düşünü aldırıp yatırınca gündüz uyuyor:)

yan yatırıyoruz evet sağ sol değişiyor bende çok korkuyodumda bizim kız fazla yemiyor sütünde yetmediğinden kusmüyor öyle mama verince fazlasını kustu hemn ardından ,zaten fazlasını kuşatmış sürekli kusmazmış kulağımız onda ,çocuk sana kendini anlatıyormuş canım öğrendim bunuda:)

gelsin minnakin artik annesi ,sende sezaryan olacaksın sanırım şimdikiler hep tembel desene canım

canım gazlı içecekler içmemeye çalış. Portakal gibi meyveler yeme

bir kere yedigün içtim dahada içmem,domateste yapıyomuş canım,portakal ezelden beti bir dilim yiyemez acayip gaz yapiyo ağzıma geri gelir

Sen ne durumdasın canım ,yaklaştı seninde hadi hayırlısı normal mi olucak bellimi ?

Sağolu n kizlar dünden beri feci bas agrim var gözlerinde agriyo uykusuzluk tan mi başka bi şey mi bilmiyorum geçmiyor napa bilirim

bas ,sırt ağrısıyla başlayabilirmiş San cin canım ilaç içtin mi geçtimi?

maşallah kızıma benim büyümüş
allahım ya cokkk tatlı 41 kere tu tu tu
Bizimki de bunda yatıyor gündüz ama ortası cokuyoya sinir bi durum ,ben hic sallamıyorum kucagada alıştıramıyorum arada cildirdiginda gazi çok da alıyorum zaten beni kokumdan biliyor susuyor :)
ölurummm ona ölürrrrr , ağlaması bile güzell,esin yapsın canım bizimde birikti baya ,hergun bir takım giyerse birikir canım bizimkinin gömlekleri ni gör Sen ohoooo hafta sonu yapar inşallah

Bio gaia verdi çok duymuştum adini zaten ondan aldık 5 damla damlattik,iyi gibi
Hemşire arkdaş 3 ay olmadan gazi hic kalmadı dedi çok iyi dedi

Olmazsa onuda denerim
devlette hicbir ilacını ödemiyor çocuğumun

babasının ayağında bak hele ,alıştırma bence sallamaya,

gece karanlıkta yatırdım gece gündüz kavramını ogrenmesi için öyle yapmam lazimmis:)

bende yeşil pal.kullandım ama göstergesi yok tu her defasında ac bak,ac bak zor oluyodu

Size 1 olmaz kız 2 aylık

Dr, fito krem verdi simdilik kullanalım bakalım canım sabah 1 aksam 1 2 çizgi var üstünde ama ben her degistiginde surdum çünkü siliniyor krem. Altını alınca ,zararın olmaz inşallah

inşallah sende alacaksın annesi sağ salim kucağına ,bugünlerin in tadını çıkar yat dinlen uyuyamiycak sin minn ak doğunca

Fitoyu ben de yazdığımda günde 2-3 kez derdim canım öyle geçiyor çünkü.. sudocrem bephantolden daha iyi aslında.. her bez sonrası eviniz sıcaksa poposunu yıkayabilirsin canım.. Bizim ev çok sıcak değil annemler üşütür diye izin vermiyor. Pişiğe en iyi yıkamak ve açık tutmak geliyor çünkü, hava alınca iyi oluyor.. saf zeytinyağı alabilirsen sür benim tanıdığım herkes kullanıyor. Ben de onlardan duydum..
Biz bez olarak prima premium care aldık koliyle almıştık zaten şimdilik memnunuz inşallah bir sıkıntı yaşamayız
Ben iyim bugün dikişlerimi aldırdık. Dikişlerimde ağrı oluyor çok ayakta olunca ama o da normal.. Sütümle uğraşıyorum işte o da artarsa çok sevineceğim
Sen nasılsın ağrılar geçti mi?

canım gazlı içecekler içmemeye çalış. Portakal gibi meyveler yeme

Sağolu n kizlar dünden beri feci bas agrim var gözlerinde agriyo uykusuzluk tan mi başka bi şey mi bilmiyorum geçmiyor napa bilirim

kızlar maşallah size dogumlarınıza az kalmış , normal mi sezeryanmı bilmiyorum ama ne olur doguma girerken banada dua edin ,

kızıma saglıklı hayırlı bir kardeş bize nasip etsin rabbim .

bir avazda kurtulun inşallah

Ay yok gelmiyor bu cocuk nstye giricem bugun. Dogmuyor oglum benim ahhh babasiyla annesini bekletiyor.

bize haber ver canım hadi hayırlısı

2,3 mu canım ama simdi emiyor altına yapıyor ya alıyoruz altını 10,15 dakika açıp bekliyoru,z yapmiyor tekrar dan ne çiş ne ,kaka
fito,yu sürdük altini bağladık tambkucagima alıyorum çünkü ağlıyo, altı pisikya tekrar emziriyorumvtekrar yapiyo eeee fito siliniyor ozaman nasıl sabah aksam yada 3 kere sürebilirim? Her altını aldiğimda az,az sürüyorum sakıncası olurmu canım?

Sudocream Daha mi iyi ondada azda olsa pisik oluyordu,ama,dr,da devam et dedi

Zeytinyağını bende surerim ,( bizim evde yağları karistirmislar ) annem onca zeytinyağıyla yemek kizartma yapmis:)
bide diyorki bu tavalarda kim balık kızarttı okadar kotu koktu ki yağ bizdede balık pek pismez annemde sevmez kokudan dolayı ,bir sise yağ var aşağıda ama ondanda işkillendim kız her gelen biseyler yapmis

Bebe yagi sürsem nasilnolur üstüne de fito:)?
Belkide bez dendir ötekine gecicem
yarin sleepy e inşallah geçer

Seninki estetik yapıştırma degilmi ki?

Maşallah ben den iyisin ,benimkiler hala aciyo kabarık lik var,
contratubex kullanıyorum duydunmu ameliyat izlerini yok ediyormuş günde 1 kere sürüyorum ,dr,söylemedi kaç kere diye bende kafama gire iste
Bu arada çatlaklar içinde kullananlar var kremi

İnşallah sutun artar canım
hepimizin artsinya yazık bebişlerimize ,boza ye,fistik ye ,dus alınca geliyo fistik iyi geliyo,komposto iç ,bol yemkye şekerli ye diyolar banada

rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin canım

masalpembesi Dun sağlık ocagina gittik 3100 gr di 1 hafta once dun 3400 olmuş ama elbiseleriyle normal dedi ama bilmiyorum ,

Mama verne demişti kaç kilo aliyo bakalım diye ben gecede 1 kere 30 c.c verdim dedim bisey olmaz dedi daha verme dedi azda olsa kendi sütünü ver etkisini azaltır mama dedi

kelebek922 canım contratubex kullanıyomusun? Sgk öduyormu onu?

Kizlar kalp atislari 160 170 civari cikti. Doktorum birsey demedi haftaya randevu verdi. gecen hafta 145 155 arasiydi biraz yuksek degilmi ya. Gerci doktor uyarirdi degilmi sikinti olsa? Off insan bunaliyor artik doktor kapilarinda dolasmaya gel be oglum ille ugrastiracaksin yani esim cok tedirgin oldu neden birsey demiyor diye

Ödemesi Yok canımben kullanmıyorum

Birimde içi çöküyor kalın battaniye koyuyorum alta evet ödemiyo devlet mslesef büyüyoruz teyzesi sizde büyüyosunuzdur kırkın çıkınca sende atar mısın fotonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…