- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Kızlar çok zor günler dimi benimde aynıları oldu depresyona girdim sandım herkes bişey söylüyor kimse senin dediğini isteğini önemsemiyor aslında o senin bebeğin yani sen doğurdun sana bişey soran Yok ay çok sinir bi durum çok kötü günlerdi susmayın saygılı tatlı dille söyleyin içinize atmayın sütü etkiler üzülmeyin strese girmeyin
Pazartesi günü haftasi doluyo bebisimin ama daha sanci falan birşey yok sağolsun Dr bir an önce doğurmaya bak diyor ay nazil olacak diyorum kg arttikca normal doğum sansin zor diyor sezaryen olabilir nasil olacak heyecan korku
Geçiyo merak etmeKesinlikle çok zor.. İnşallah bugünler de geçecek..
İnşallah hayırlısı neyse öyle olur da kurtulursun canım biran önce tavsiyem saatlerce uyuPazartesi günü haftasi doluyo bebisimin ama daha sanci falan birşey yok sağolsun Dr bir an önce doğurmaya bak diyor ay nazil olacak diyorum kg arttikca normal doğum sansin zor diyor sezaryen olabilir nasil olacak heyecan korku
Geçiyo merak etmesonra eşlerle başlıyor çocuğa bişey olsa sen suçlu oluyosun ağlasa neden ağlıyo bu çocuk oluyo hep bi baskı yani kısacası kızlar Yen'i hayatınıza hoş geldiniz
Pazartesi günü haftasi doluyo bebisimin ama daha sanci falan birşey yok sağolsun Dr bir an önce doğurmaya bak diyor ay nazil olacak diyorum kg arttikca normal doğum sansin zor diyor sezaryen olabilir nasil olacak heyecan korku
Aglasinlar anneleriii onlari nasil umutla beklediniz nasil kokusuna hasret gunler gecirdiniz. Kavustunuz ne mutlu saglikla yavrular yaninizdaay cok sabirsizim sizin gibi uyumuyooor demek icin dua ediyorum. Saglikla karsimda gormek icin yalvariyorum Allaha. Ayrica bende hala tik yok yarin doktordayim.(bekara hanim bosamak kolay simdi boyleyim uykusuz kalinca neolurum bilmem)
Bizim evin patronu doğa mira oldu ,yat diyo yatıyoruz,kalk diyor kalkıyoruz ,izin verirse yemek yiyoruz vermezse ac bekliyoruz keyfi gelince susarsa yiyorum ,
Esim dün artik yeter ya dedi oda çıldırdı beraber yemek yeyemiyoruz dedi ,yemek yediğimizi sanki biliyor da ağlıyor,v.c ye gittiğimi de biliyor ,dusa giremedim ağladı,ağladı geri giydin üstümü başımı
Kızlar pisik oldu bu neyaptiysak geçmiyor,sudocream kullanıyoruz iyi gelmiyor bezdenmi artik bilemiyorum ya mol fix yeni doğan kullanıyorum ,pudraladik yok ,geçm iyi neyapsamkiya ,yaşlanıyoruz bebek yağıyla yok,cildine iyi geldi pullanmalari geçirdi ama pisik duruyor,arko sur diyolar,gece eşimin yengesi burda zeytinyağı sürmüş
günaydın canım
hı hı çok değil 5.10 güne görürüm ben seni kayış kopunca sende:)
artik nasil uyudugunu bilemiyorsun ,uyku ilacıyla bile uyuyamiyan ben,simdi içim çekilip resmen bayiliyorum ,( bıraksa tabii)
simdi yanıma getirdiler ayyy nasıl bağırıyor acıkmış susmuyo kiz memeyi verene kafar cildiriyo:)
inşallah sende boyle kucağına alırsın öpersin kollarsın ohhhhh
inga inga sabahlar olmasının:)
doğur tatlım artik yiterrr ya ammada tembel çıktı seninki doğunca fena bisey olcak o ,uyu ,uyu kıymetini bil bu günlerin
Kelebek diyordu da uyuyun diye bende hamileyken zaten uyumuyorumki kız ben sabahlarız ne olcakki diyodum ,öyle olmuyormuş meğer o ağladıkça susmadıkça bende ağladım valla
Desitin diye bir pişik kremi var çok övmüşlerdi canım.. bir ona bak istersen.. Bir de saf zeytinyağı sür istersen. Biz sudocrem ve saf zeytinyağı sürüyoruz dönüşümlü olarak.. Bez olayı sanş işi herkese iyi gelen senin minik hanıma iyi gelmeyebiliyor sanırım.
canım gazlı içecekler içmemeye çalış. Portakal gibi meyveler yemeBizim evin patronu doğa mira oldu ,yat diyo yatıyoruz,kalk diyor kalkıyoruz ,izin verirse yemek yiyoruz vermezse ac bekliyoruz keyfi gelince susarsa yiyorum ,
Esim dün artik yeter ya dedi oda çıldırdı beraber yemek yeyemiyoruz dedi ,yemek yediğimizi sanki biliyor da ağlıyor,v.c ye gittiğimi de biliyor ,dusa giremedim ağladı,ağladı geri giydin üstümü başımı
Kızlar pisik oldu bu neyaptiysak geçmiyor,sudocream kullanıyoruz iyi gelmiyor bezdenmi artik bilemiyorum ya mol fix yeni doğan kullanıyorum ,pudraladik yok ,geçm iyi neyapsamkiya ,yaşlanıyoruz bebek yağıyla yok,cildine iyi geldi pullanmalari geçirdi ama pisik duruyor,arko sur diyolar,gece eşimin yengesi burda zeytinyağı sürmüş
Hala bi belirti Yok muSağolu n kizlar dünden beri feci bas agrim var gözlerinde agriyo uykusuzluk tan mi başka bi şey mi bilmiyorum geçmiyor napa bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?