2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar çok zor günler dimi benimde aynıları oldu depresyona girdim sandım herkes bişey söylüyor kimse senin dediğini isteğini önemsemiyor aslında o senin bebeğin yani sen doğurdun sana bişey soran Yok ay çok sinir bi durum çok kötü günlerdi susmayın saygılı tatlı dille söyleyin içinize atmayın sütü etkiler üzülmeyin strese girmeyin

Pazartesi günü haftasi doluyo bebisimin ama daha sanci falan birşey yok sağolsun Dr bir an önce doğurmaya bak diyor ay nazil olacak diyorum kg arttikca normal doğum sansin zor diyor sezaryen olabilir nasil olacak heyecan korku

Kesinlikle çok zor.. İnşallah bugünler de geçecek..

Pazartesi günü haftasi doluyo bebisimin ama daha sanci falan birşey yok sağolsun Dr bir an önce doğurmaya bak diyor ay nazil olacak diyorum kg arttikca normal doğum sansin zor diyor sezaryen olabilir nasil olacak heyecan korku

Benim doktorum günü dolduktan sonra 3gün bekledi daha fazla beklemeye gerek Yok bu çocuğun hiç gelmeye niyeti Yok dedi. Bu aralar bol bol yürüyüş yapıp hurma yemeye çalış..

İnşallah hayırlısı neyse öyle olur da kurtulursun canım biran önce tavsiyem saatlerce uyu

Ayy çıldırıcam uyumuyoooo uyumuyooo
Bu kız,Bu saat oldu ayaktayım ağlıyo her saat emzirdim bugün bu seferde meme emmeye alıştı emziriyorum altına yapiyo altını alırken tekrar uyanıyor tekrar al tekrar emzir baştan tekrar al ,gazi var sanırım ayaklarını topluyo ,çıkarıyosun bu sefer beşiğine yatmiyo hemen uyanıyor simdi içerde yatiyo deliricem uykusuzluktan başım zonkluyo resmen
Gündüz uyuyor gece nöbet tutuyoruz resmen devriye gibi geziyoruzya

Son düzenleme:
Geçiyo merak etme sonra eşlerle başlıyor çocuğa bişey olsa sen suçlu oluyosun ağlasa neden ağlıyo bu çocuk oluyo hep bi baskı yani kısacası kızlar Yen'i hayatınıza hoş geldiniz

valla gecemiz gündüzümüze karıştı artik ,bir garip oldum depresyona giricem korkuyorum, dusa giremedim bu aksam düşün ağlıyo diye napcam ben?

iyi bile durdun canım bukadar,hayırlısı neyse o olsun bakarsın o güne kadar San cin gelir

Aglasinlar anneleriii onlari nasil umutla beklediniz nasil kokusuna hasret gunler gecirdiniz. Kavustunuz ne mutlu saglikla yavrular yaninizda ay cok sabirsizim sizin gibi uyumuyooor demek icin dua ediyorum. Saglikla karsimda gormek icin yalvariyorum Allaha. Ayrica bende hala tik yok yarin doktordayim.(bekara hanim bosamak kolay simdi boyleyim uykusuz kalinca neolurum bilmem)

günaydın canım
hı hı çok değil 5.10 güne görürüm ben seni kayış kopunca sende:)
artik nasil uyudugunu bilemiyorsun ,uyku ilacıyla bile uyuyamiyan ben,simdi içim çekilip resmen bayiliyorum ,( bıraksa tabii)

simdi yanıma getirdiler ayyy nasıl bağırıyor acıkmış susmuyo kiz memeyi verene kafar cildiriyo:)

inşallah sende boyle kucağına alırsın öpersin kollarsın ohhhhh
inga inga sabahlar olmasının:)

doğur tatlım artik yiterrr ya ammada tembel çıktı seninki doğunca fena bisey olcak o ,uyu ,uyu kıymetini bil bu günlerin
Kelebek diyordu da uyuyun diye bende hamileyken zaten uyumuyorumki kız ben sabahlarız ne olcakki diyodum ,öyle olmuyormuş meğer o ağladıkça susmadıkça bende ağladım valla

Bizim evin patronu doğa mira oldu ,yat diyo yatıyoruz,kalk diyor kalkıyoruz ,izin verirse yemek yiyoruz vermezse ac bekliyoruz keyfi gelince susarsa yiyorum ,
Esim dün artik yeter ya dedi oda çıldırdı beraber yemek yeyemiyoruz dedi ,yemek yediğimizi sanki biliyor da ağlıyor,v.c ye gittiğimi de biliyor ,dusa giremedim ağladı,ağladı geri giydin üstümü başımı

Kızlar pisik oldu bu neyaptiysak geçmiyor,sudocream kullanıyoruz iyi gelmiyor bezdenmi artik bilemiyorum ya mol fix yeni doğan kullanıyorum ,pudraladik yok ,geçm iyi neyapsamkiya ,yaşlanıyoruz bebek yağıyla yok,cildine iyi geldi pullanmalari geçirdi ama pisik duruyor,arko sur diyolar,gece eşimin yengesi burda zeytinyağı sürmüş

Desitin diye bir pişik kremi var çok övmüşlerdi canım.. bir ona bak istersen.. Bir de saf zeytinyağı sür istersen. Biz sudocrem ve saf zeytinyağı sürüyoruz dönüşümlü olarak.. Bez olayı sanş işi herkese iyi gelen senin minik hanıma iyi gelmeyebiliyor sanırım.

benim minik rahat ya 41 42yi gorcekmi napcak hic sancimda yok baski disinda yarin ne diycek bakalim. Surekli yaninda kalan biri varmi hani uyumana destek biri? Ya saka bir yanada ben uykuma cok duskunum bide bu uyurken kusarmi durumu var habire kollamakmi lazim yanmi yatiriyorsun ayyy kafamda deli sorular

canım gazlı içecekler içmemeye çalış. Portakal gibi meyveler yeme

Evet kızlar işimiz iş komşunun ana kucağı biraz işime yarıyor yattığım yerden ayakla sallıyorum artık zor bi geceydi Nazanen canım benim gaz damlam güzel uyutuyo gaza da iyi geliyo bitkisel flatuben ismi içinde anason rezene falan var rahatlatıyo canım tavsiye ederim hemde günde 8 damla akşam da 8 damla veriyorum günde en fazla toplam yirmi damla veriliyor bitkisel olduğu iÇin sorun yok aklın takılmasın ütüler birikti iki gündür evi süpüremiyorum yine de kıyamıyo insan ya ne kadar masumlar aynen evin patronu Zeynep oldu bizimde

Nazanen ben bez olarak prima yeşil paket aldım Can'ım maşallah hiç pişik Yok bi defa da eşim premium care almış şuan onu kullanıyorum ayrıca 1 numaradan hep kakaları çıktı giysilerine bez küçük geliyo gibi geldi ikiye geçtim şuan memnunum eskiden sırtına çıkıyordu her kakada.pişik kremi de sebamed kullanıyorum Can'ım Arada da sudocrem ben eczanede çalışıyodum coresatin pembe var o aşırı pisliklere çok iyi geliyo diyorlardı onlara satıyoduk tavsiye ederim onu da

Kizlar bende bugun yuruyus yaparken sanki bebis kasiklarima iniyor gibi geliyor... Dinlendim surekli. InSAllah bizde siz,gibi sag salim aliriz kucagimiza.amin. kelebek bebisin MASAllah buyumus. Kizlar bana magnezyum falan vermedi dr sadece kan ignesi verdi en son on taneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…