2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kizlar selam ne durumdasiniz?
Benim dislerim cokkkk agriyo hamile kaldigim ilk gunden beri agriyo,bisey yiyemiyorum karnim aCikiyo cok zor durumdayim dun parol ictim gene kesmedi ,gargara yapiyorum yokkk ,zaten dilgulu disim vardi cikti ,dustu resmen disim ilk defa bir disimi kaybettim ne tavsiye ederseniz?

Kanaman oluyo mu Can'ım bence içme sigara

Selam kızlar. Bende 6+4 haftalık hamileyim. Daha doktora gidemedik bu cuma inş gidicez. Tatildeydik aksadı doktor. Mide bulantılarım var ama kusma yok göğüslerim patlıcak gibi şiş ve ara ara kasıklarda batma ağrı oluyor. Şimdilik bunlar var bakalım dr. ne dicek biz ne görcez Bi kürtajım var kese vardı Bebek yoktu hiç oluşmamış hayırlısı allahtan.

bende 11 mayısta hcg 171.18 ile öğrendim hamile olduğumu. Aynı ilaçları kullanıyoruz. 6+2 de kalp atışını duyduk zor da olsa (eski makinaymış ilk denediği duyamadık baya korktuk) 7+2 de daha net duyduk, hatta kendisini gördük :) 3 hafta sonra kol ve bacakları oluşmuş olur artık dedi, heyecanla bekliyoruz.

Ayni benim belirtilerim:) dis gebelik olmus sanirim sizinki insallah bu normal gebeliktir dr,gitmeden nasil duruyosun ben 3 ayri dr,gittim ,hayirlisi olsun canim

Cok yakinmis tarihlerimiz :)il olarak nerdesiniz?

İyiyiM bende ikili testi bekliyorum hem bebişimi bi aydır görmüyorum çok merak ediyorum

Aksam konusuyoruz arkdaslarla 3 tane,2 tane cocugu olanlar diyorki biz asla yaptirmadik ole testler ,bisey var deseler cocugumu aldiricaksin gerek yok felan diyorlar,birkac kisidende ornekler verdilet ,iste cocugu down sendremlu demisler cocuklar turp gibi dogmus,bizim arkdasin kardesinede kalbi delik demisler normal koca adam oldu suan,evli :)arkafasada kollari ole bole yok sakat d3mis cocuklari cok zeki,nebiliyimya dr,larda sapitti iyice bacim kime guvenicemizi bilemiyoruz artik,canim 1 ay iyi durabiliyosun :) ben bugun lekw geldi kostum hemen ,burda bir dr,a Allaha sukur biset yok dedi,ama neden iğne oluyosun bla bla bla elestirdi dr,û

Kizlar bukadar sık ultrasyona girmek zararlimi sizce?

Ayni benim belirtilerim:) dis gebelik olmus sanirim sizinki insallah bu normal gebeliktir dr,gitmeden nasil duruyosun ben 3 ayri dr,gittim ,hayirlisi olsun canim
Tatildeydik kendi doktoruma gitmek istedim bide ilk kürtaj olunca biraz bekleyelim dedik cesaret edemedik kimselere haber vermedik falan. Korkuo insan biraz. Allah herkese hayırlısını versin

Çok zor dayandım zaten hala içimde bi korku var ilki kalbi durduğu için ay ya bişey olduysa diyorum bazen ya bilmiyorum ki evet aldırılması gerek diyorlarmış hemen bişeyde bakalım kısmetimizde ne var görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…