Kanaman oluyo mu Can'ım bence içme sigaraEvet canım bende kahve rengi bir tik lekem gelince olur,olur ilaclarina yani progestana devam et dedi telefonu kapatti,esim baska dr,ayarladi oda ilaci birak tehliken yok dedi,allamya kime inanicazki biz boyle ,bir 3.dr a daha gidip aralarinda karar vericem.bu 2.dr,cok kati o yok bu yok su yok sigara iciyodum hic icme diyo,oteki g7nde en fazla 3 ic diyo ,midem bulaniyo ama 2,3 tane iciyorum
Yok canım sukur olmuyoKanaman oluyo mu Can'ım bence içme sigara
İyi had Can'ım ama sigarayı bırak bebeğin içimYok canım sukur olmuyo
Kızlar bnde 4+4 günlük hamileyim yarın test yaptırmaya gidicem hayırlısıyla
İyi had Can'ım ama sigarayı bırak bebeğin içim
Benim 2. Hamileligim ilki düşük oldu o yüzden sık kontrollerim olck kafama göre yaptırmıyorum doktorum istedi test yaptırmamı ona gre ultrasonda bakılcakHayirlisi olsun madem 1 ayliksin nefen test yaptiriyosun canim?
İyiyiM bende ikili testi bekliyorum hem bebişimi bi aydır görmüyorum çok merak ediyorumİnşallah biraktim gibi bisey zaten 2 tane iste belki ilerde o uda icmem,sen ne durumdasin canım?
bende 11 mayısta hcg 171.18 ile öğrendim hamile olduğumu. Aynı ilaçları kullanıyoruz. 6+2 de kalp atışını duyduk zor da olsa (eski makinaymış ilk denediği duyamadık baya korktuk) 7+2 de daha net duyduk, hatta kendisini gördük :) 3 hafta sonra kol ve bacakları oluşmuş olur artık dedi, heyecanla bekliyoruz.Herkeze merhabalar 3 aylik evliyim 11 mayista test yaptim,bhcg 899 cikti 14 mayistada dr, gittik net ogrendim keseyi gorduk,gecen hafta 6,haftalikken vajinal ultrasonla cokk zorda olsa gorduk kalp atislarini,1 haftadir icim icimi yedi ya kalbi atmassa diye ,cunku karnimdan duyulmadi sesi dusuk tehlikem var progestan 100 mg,bebe aspirini yarim,ve folik asit verdi.2 gun once kah erengi lekem geldi baska dr. Gittik ilk defa kalp atisini duyduk gum,gum agladim resmen nasil duygulandim esimde cok sevindi duygulandi ,sizler nasilsiniz nasil geciyor hamilelik?
Selam kızlar. Bende 6+4 haftalık hamileyim. Daha doktora gidemedik bu cuma inş gidicez. Tatildeydik aksadı doktor. Mide bulantılarım var ama kusma yok göğüslerim patlıcak gibi şiş ve ara ara kasıklarda batma ağrı oluyor. Şimdilik bunlar var bakalım dr. ne dicek biz ne görcez Bi kürtajım var kese vardı Bebek yoktu hiç oluşmamış hayırlısı allahtan.
bende 11 mayısta hcg 171.18 ile öğrendim hamile olduğumu. Aynı ilaçları kullanıyoruz. 6+2 de kalp atışını duyduk zor da olsa (eski makinaymış ilk denediği duyamadık baya korktuk) 7+2 de daha net duyduk, hatta kendisini gördük :) 3 hafta sonra kol ve bacakları oluşmuş olur artık dedi, heyecanla bekliyoruz.
İyiyiM bende ikili testi bekliyorum hem bebişimi bi aydır görmüyorum çok merak ediyorum
evet :) Bursadayım ben. Siz?Cok yakinmis tarihlerimiz :)il olarak nerdesiniz?
evet :) Bursadayım ben. Siz?
Tatildeydik kendi doktoruma gitmek istedim bide ilk kürtaj olunca biraz bekleyelim dedik cesaret edemedik kimselere haber vermedik falan. Korkuo insan biraz. Allah herkese hayırlısını versinAyni benim belirtilerim:) dis gebelik olmus sanirim sizinki insallah bu normal gebeliktir dr,gitmeden nasil duruyosun ben 3 ayri dr,gittim ,hayirlisi olsun canim
Zararlı Can'ım Bebek için çok sık iyi değilKizlar bukadar sık ultrasyona girmek zararlimi sizce?
Çok zor dayandım zaten hala içimde bi korku var ilki kalbi durduğu için ay ya bişey olduysa diyorum bazen ya bilmiyorum ki evet aldırılması gerek diyorlarmış hemen bişeyde bakalım kısmetimizde ne var görücezAksam konusuyoruz arkdaslarla 3 tane,2 tane cocugu olanlar diyorki biz asla yaptirmadik ole testler ,bisey var deseler cocugumu aldiricaksin gerek yok felan diyorlar,birkac kisidende ornekler verdilet ,iste cocugu down sendremlu demisler cocuklar turp gibi dogmus,bizim arkdasin kardesinede kalbi delik demisler normal koca adam oldu suan,evli :)arkafasada kollari ole bole yok sakat d3mis cocuklari cok zeki,nebiliyimya dr,larda sapitti iyice bacim kime guvenicemizi bilemiyoruz artik,canim 1 ay iyi durabiliyosun :) ben bugun lekw geldi kostum hemen ,burda bir dr,a Allaha sukur biset yok dedi,ama neden iğne oluyosun bla bla bla elestirdi dr,û
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?