2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Günaydın Kızlar

Dun kil dönmemden dolayi cerraha gittim hemde ameliyati konusmaya,dogururken yapmiycam dedi cok aci cekersin ,bebisini emziremezsin oturamazsin,zorlar dedi,dogur emzir 6 ay sonra gel,bir aksilik cikmassa tabii dedi
Cok guzel bakmissin cok temiz dedi,simdilik iyiyim cok sukur inşallah doguma kadar ve sonrasinda ,yani 1 yilcik idare eder beni boyle

Bilmiyorum ki direk rahatsız olup dönüyorum sırt üstü yatmam gerekiyorsa direk bacak bacak üstüne atıyorum yani bir bacağımı kırıp diğerini üstüne atıyorum bacaklar havada uzanıyorum

İlginç mis bende yuz ustu yatinca ayaklarim havada oluyor
Hani cocuklar ders yaparken nasil elleri yuzlerinde yüzüstü yatinca ayaklar tepede
Aynen oyle yatardim ama ahhhh,ahhhh,nerdeeeee
Azicik kaldi inşallah :)

arkadaslar gecelerı benı korkutuyorlar karabasan bılıyosunuzdur oyle oluyo tutulup kalıyorum (( korkuyorum bebegıme bısey olacak dıye yaa ıkı gundur basladı bu karabasan durumu dun sabaha kadar ugrastım resmen

arkadaşlar merhaba uykularıınız ne alemde ben uyuyamıyorum sabah yedide kalkıyorum işe gittiğim için akşamları on ikide en erken yatağa giriyorum oda eşimimn zoruyla yataktada bi kaç saat dön uyuyorum sonra bi saat sonra hop kalk yine çok düzensiz

Gece uykularim bölük hep uyaniyorum her dönüsümde zihnim acik.deliksiz uykum kalmadi daha simdiden.ve göbegim büyüdü yakinda iyice siserim bende

kızlar benımde oyle kesınlıkle delıksız uyuyamıyorum hep bölük mutlaka uyanıyorum gecenın bı yarısı.... bıde korkuttular beni sizi korkutuyorlar mı

Ben de parça parça uyuyorum gecede 100kez rüya görüp uyanıyorum o yüzden son birkaç gündür gündüz 1saat uzanıyorum.. gece kabus görme olayına çözüm olarak şiddet içeren hiç birşey izlemiyorum. Eskiden bir sürü yabancı dizi izliyordum her gün. Artık sadece animasyon ve romantik komedi izliyorum. Şiddetli reklam bile izlemiyorum, haberleri çıkardım hayatımdan.. Kötü hiçbirşey duyup görmeyince kabuslar biter mantığıyla

Herkeze merhaba,bem yillardir uguyamiyorum:) ama yinede,3_5saat uyurdum gecede,simdi envfazla 2 saat uyuyirum erkenden ayaktayım,ilk baslarda hep derdimki zor uykuya daliyorumya ,bebegi olan kadinlar hani bebek uyuyunca annwde bir iki saat yatar derler ya,
Bwnvdwrdim iki saatte anca daligorum nasil boyle ikide bir kalkiyor bunlar :)
Hamis kaldugimdan beri surekli kalkiyorumya,Allah im ne buyuksun beni hazirliyor heralde diye dusunuyirum

Ben surekli wc ye gidiyirum bide kabiz oldugumdan surekli ,sıkışıyorum

Siz neden uyuyamiyirsunuz

masalpembesi sana katiliyorum ,biz wvdw tv bile izlemiyoruz surekli müzk dinleriz, izlersekte komedi vs cok etkiliyor haberlerde,hep agliyordum esimde acmadi o gunden sonra

S sevecen_29 canum korkma ayatel kursi oku 7.8 kere hic bisey olmaz felak,.nas oku
Bugun waim yacaa gelince arkamdan bende korktum,seslen diyorum odadan odaya gecerken,birden irkiliyorum

O segilde lohusa olunca ne yapicagiz acep:)

İlginç mis bende yuz ustu yatinca ayaklarim havada oluyor
Hani cocuklar ders yaparken nasil elleri yuzlerinde yüzüstü yatinca ayaklar tepede
Aynen oyle yatardim ama ahhhh,ahhhh,nerdeeeee
Azicik kaldi inşallah :)
Bi yıl daha rahat olmana çok sevindim yaa bende göbeğimden göremiyorum hiç ve kızımız çok hareketli sanki çıkıcak karnımı delip tek sıkıntımız babası elini koyunca duruyo

Kizlar bende kabus degilde hep sevdigim ama rahmetli olan arkadasimi ve babami goruyorum ve uzgun mutsuz uyaniyorum

Bi yıl daha rahat olmana çok sevindim yaa bende göbeğimden göremiyorum hiç ve kızımız çok hareketli sanki çıkıcak karnımı delip tek sıkıntımız babası elini koyunca duruyo

Sağol canım,aynisi bizdede oluyor kos,kos,koa diyorum heyecan la geliyor tik yok
Oyun yapiyor bize zilli

Doktorunun dediklerine sevindim. Gözünaydın canım. En azından bebişin kendine gelene kadar için rahat olacak. Tez zamanda iyileş inşallah.

İnşallah canım,bir aksilik olmaz sa efer,
Teşekkür ler Allah razi olsun
Evet keşke onlarda hissedebilse ismine karar verebildin mi

Aynen :) ugun cokkk ikindim,ikindim kabizimya hani,korkudan oldumya bebis asagi düştü sandim ,dr,aradim korkma canım dusmez oyle hemen dedi icim rahatladi,aksamda gezmedeydik,ay aman yarabbi artik yemek yiyemiyorum sisliktwn 5 kasik corba icsem patlıyorum,sonrada bebisin gozu kalmasin diye az ondan,a ondan derken
Bommmmm,catliycam,mixe kucucuk kaldi sanirim cigerlerimde nefes alamiyorum,egilemiyorum

İsim bulamadik canım hala:)

kızlar ya size bırsey soracagım sızınde oluyodur sanırım.... ben hamıle kaldıgımdan berı ara ara her sabah uyandıgımda göbek kısmımda bi acıma gerılme oluyo..... sankı göbeğim sıkıp gevşetıyorum yanı kelımelere bıle dökemıyorum...:))
yaşayan var mı bunu aranızda?

Bana da oluyor bazen uyku sırasında yüzü koyun döndüğümü düşünüyorum. Çünkü gündüz unutup yüzü koyun yattığımda da aynı şekilde ağrı duyuyorum.

Kuşlar birşey sorucam cvb verin lütfen kafam çok karisti uykusuzluk probleminden dolayı doktorun unisom uyku ilaci verdi bana ama ebe gelip prospektusunu okuduğumda hamileler kesinlikle kullanmamali yaziyo ama Dr verdi yani simdi napsam ben kullanmamam gerekiyorsa Dr nazil verdi

Iyide ilac kullanma bence sen... Uyku ilaci bide yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…