Bilmiyorum ki direk rahatsız olup dönüyorum sırt üstü yatmam gerekiyorsa direk bacak bacak üstüne atıyorum yani bir bacağımı kırıp diğerini üstüne atıyorum bacaklar havada uzanıyorum
Bi yıl daha rahat olmana çok sevindimİlginç mis bende yuz ustu yatinca ayaklarim havada oluyor
Hani cocuklar ders yaparken nasil elleri yuzlerinde yüzüstü yatinca ayaklar tepede
Aynen oyle yatardim ama ahhhh,ahhhh,nerdeeeee
Azicik kaldi inşallah :)
Bi yıl daha rahat olmana çok sevindimyaa bende göbeğimden göremiyorum hiç ve kızımız çok hareketli sanki çıkıcak karnımı delip tek sıkıntımız babası elini koyunca duruyo
Kizlar bende kabus degilde hep sevdigim ama rahmetli olan arkadasimi ve babami goruyorum ve uzgun mutsuz uyaniyorum
Doktorunun dediklerine sevindim. Gözünaydın canım. En azından bebişin kendine gelene kadar için rahat olacak. Tez zamanda iyileş inşallah.Hadiya,babani gormen cok iyi canım
Evet keşke onlarda hissedebilse ismine karar verebildin miSağol canım,aynisi bizdede oluyor kos,kos,koa diyorum heyecan la geliyor tik yok
Oyun yapiyor bize zilli
Doktorunun dediklerine sevindim. Gözünaydın canım. En azından bebişin kendine gelene kadar için rahat olacak. Tez zamanda iyileş inşallah.
Evet keşke onlarda hissedebilse ismine karar verebildin mi
kızlar ya size bırsey soracagım sızınde oluyodur sanırım.... ben hamıle kaldıgımdan berı ara ara her sabah uyandıgımda göbek kısmımda bi acıma gerılme oluyo..... sankı göbeğim sıkıp gevşetıyorum yanı kelımelere bıle dökemıyorum...:))
yaşayan var mı bunu aranızda?
pekı sabahları mı oluyorBana da oluyor bazen uyku sırasında yüzü koyun döndüğümü düşünüyorum. Çünkü gündüz unutup yüzü koyun yattığımda da aynı şekilde ağrı duyuyorum.
Iyide ilac kullanma bence sen... Uyku ilaci bide yaniKuşlar birşey sorucam cvb verin lütfen kafam çok karisti uykusuzluk probleminden dolayı doktorun unisom uyku ilaci verdi bana ama ebe gelip prospektusunu okuduğumda hamileler kesinlikle kullanmamali yaziyo ama Dr verdi yani simdi napsam ben kullanmamam gerekiyorsa Dr nazil verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?