- 23 Şubat 2016
- 222
- 295
- 53
- 37
Ayrintili ultrason bebek organ gelisimi takibi acisindan onemli.seker yuklemeside aclik sekeri yuksekse ona gore yukleme yapilacak bana gerek gorulmezse yapilmayacakmis sakinca gormüyorum yaptirmakta gebelik sekeri oldukca tehlikeli diye biliyorum ve onlemini almak isterimkızlar ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi hakında ne düşünğyorsunuz
Ay masallah saglikla kucaginda gormek herbirimize nasip olsunKızlar bende çok şükür hamileyim . 1 tüp bebek denemesi hap tedavisinden sonra bebeğim doğal yolla geldi bana . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu bayram da allahım bana çifte bayramı birden yaşattı 4+5 keseyi bile gorduk çok şükür
Nazanen haklısın Can'ım Allah korusun ya düşünemiyorum bile öyle bişey bu kadar sonuna gelmişken çok zor bişey yaşadık daha önce .. Ben gittikçe zorlanmaya başladım çok yemek yeyince kaburgam Batıyo kalbimin ordaki gece bile zor uyuyorum çok şişmeye başladı karnım nefes alıp verirken bile sık sık az az alabiliyorum daha da şişçen daha dur diyolar korkmaya başladım bugün ikinci tetanoz aşımızı da olduk artık doğumdan sonraki kaldı bu arada doktor eşime şey demiş artık bebeğiniz sizi duyuyo annenin hissettiklerini hissediyo o ne hissederse Bebek etkilenir demiş yani aramızda ki bağ güçlendi
kızlar ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi hakında ne düşünğyorsunuz
Kızlar bende çok şükür hamileyim . 1 tüp bebek denemesi hap tedavisinden sonra bebeğim doğal yolla geldi bana . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu bayram da allahım bana çifte bayramı birden yaşattı 4+5 keseyi bile gorduk çok şükür
Ay hadi inşallah kurtul şu illetten Bi an önce hep Ağrı'n oluyo mu .. Benimde oluyo ya elimizi koyuyoruz karnıma vuruyo tepki veriyoAynen canım,rabbim hevesimizi kursagimizda birakmasin hepimizin
Aynen ya mide kucucuk kaldi corba bile ivsem catliyorum akşam yuruyuse ciktik daraldim nefes alamiyorum resmen ,yemek yememwm lazimki rahat edeyim buda mumkun degil,işimiz zor vesselam,valla kocaman bir karnim var bacaklarim incecikdahada sisicem oy oy oyyyyy
Bizi hissediyor eminim artik,karnima dikkatli bakincada prensesim tik tik tik gorunuyo oynadigi artik:)
Bu aralar cokkk sitresliyim herseye delleniyorum resmen ufacik seye bile
Yarin dr,a gidicem kil donmem icin pansumanimiz bitti,ameliyat icin konusucakmisizctelde oyle demis esime
Tetanoz asimda ekimde benim,aramizda 10bgun varya senlen:)
Çok sağol canm .amin canm isteyen herkese nasip etsin rabbimBenim 3 lude sorun vardi 4.ayimda girdim birde 26.haftada giricegim ayrintiliys,mutlak yapilmali derim ben
Seker yuklemesini yaptirmayi dusunmuyorumn,ne dedi karatay ufacik bebeklere anne karnindayken yukluyorlar sekeri sonra seker hastası oluyor cocuk,
Zaten sekeri cok kullanmam cayi sekersiz icerim aksam pekvekmek yemem,dengelerim yan yana bir cok seyimi,kiloluda degilim fix 23 yildir 50 kg lardayim,kilon varsa sekeri cok tuketiyosan yaptir derler,dengeli beslenmen sart
Gözünüz aydin isteyen herkeze bu duyguyu rabbim tattirsin inşallah,dogup kucağınada almayi nasip etsin inşallah,hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
Aramiza hosgeldin
masalpembesi nasıl sin canım sesin hic cikmiyor ?
hareketlerını hıssedıyorsundur artık :)) benım bebıs kızzz ben daha hıssetmıyorumİyim canım bayram felan derken pek internetle ilgilenemedimŞiştikçe şişiyorum şimdiden göbeğimden alt tarafımı görememeye başladım ya 3ay sonrasını düşünemiyorum Bu hafta sonu randevumuz var ilk kez bu kadar uzun zamandır görmedik oğluşu, 5 hafta oldu.. büyük bir heyecanla haftasonunun gelmesini bekliyoruz
Sen nasılsın Nasıl gidiyo göbeğin alt kısmını görmeye engel oluyor mu senin de, yada bazen patlıyormuş gibi gerildiğimi hissediyor musun
hareketlerını hıssedıyorsundur artık :)) benım bebıs kızzz ben daha hıssetmıyorum
İyim canım bayram felan derken pek internetle ilgilenemedimŞiştikçe şişiyorum şimdiden göbeğimden alt tarafımı görememeye başladım ya 3ay sonrasını düşünemiyorum Bu hafta sonu randevumuz var ilk kez bu kadar uzun zamandır görmedik oğluşu, 5 hafta oldu.. büyük bir heyecanla haftasonunun gelmesini bekliyoruz
Sen nasılsın Nasıl gidiyo göbeğin alt kısmını görmeye engel oluyor mu senin de, yada bazen patlıyormuş gibi gerildiğimi hissediyor musun
hareketlerını hıssedıyorsundur artık :)) benım bebıs kızzz ben daha hıssetmıyorum
herkese gunaydın :)) nasıl gıdıyor arkdaslar
Oyyyy ayni dertten yaniyorummmm canım,goremiyorum ksldirip kaldırıp bakiyorumki yok yok mumkun degil,
Mide kucultu zaten kabizlik ,sislik full devam ediyor,cigerlerimi acmasam öldum ,ya napicazzzz 3 ayyy var daha sirt ustu yatinca 5 dk bile olsa belim cok kotu agriyor benimsende yada olan arkadaş lar vsrmiki acep?
Ben de sırt üstü yatamıyorum ama ben normalde bile sırt üstü yatamam ona bağlıyorum hep yüzükoyun yatardım şimdi mecbur yan yatıyorum
Bende yüzüstü yatmiyinca uyiyamazdim,simdi yan yatiyorum ama bacak larim agriyo 5 dk,surt ustu yatiyim diyirum yokkk,agrii fena,bende kuyruk sokumu kemigim kirikya ona baglardim,sanirim ham8lelikten,sen neden yatamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?