2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar selam bebisleriniz için alışveriş yapmaya basladiniz mi neler aldiniz tecrübeli anneler en çok ne gerekir nelerden fazladan almammiz lazim

Kızlar selam bebisleriniz için alışveriş yapmaya basladiniz mi neler aldiniz tecrübeli anneler en çok ne gerekir nelerden fazladan almammiz lazim

Biz başladık doktorum 28haftadan önce almayın dese de dinlemeyip dayanamayıp aldık birkaç eşya 2 takım hastane çıkışı 6 takım da tulumlu iç badili takım aldık. Daha da alınacak bir dolu giysi var zaten her çarşıya çıkışta bir takım alıp geliyoruz resmen Bornoz seti sipariş verdik internette isimli yapıyorlar da çok sevdik şu ara park yataklara ve traveler sistem Bebek arabasına bakıyoruz.. Bu ay birini diğer ayda diğerini alırız inş..
İlk Bebek olunca daha bir heyecanlı alışveriş oluyor
Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşş

arkadaslar sıze bırsey demek ıstıyorum lutfen yorumunuzu beklıyorumm...... ben calısan bayanım.... evdede kendımı yormak ıstemıyorum ve agır kaldırmamaya calısıyorum. gecen kayınbabam sözde baskasını örnek gosterıyo kızım sana dıyorum gelınım sen anla der gibi ortama konusuyor ıste cok abartmaya gerek yok ben görüyorum hamıle bayanlar nazlı falan gıbı hanı bu turde konusuyo tam cumlelerını demıyeyım.... lafım sana degıl dedı.... bugun sabah kayınvalıdem gıle kahvltya gıttık onların caydanlıkları agırr kalabalık aıleler cunku.... kayınvalıdem cayı demle dedı bende anne bana agır gelır bu dedım hanı güldüm bundan bısey olmaz kızım dedı bende pinpirikliyim ben bıraz dedım oda güldü gibi ama... sankı laf edıyolar gıbı gelıyo bana-)KK67: hanı bısey dedıklerı yokta hareketlerınden bunu anlıyorum...

bılmıyorum yanı acaba dıyorum ben mı abartıyorum ama agır olan seylere dokunmak ıstemıyorum... 16 haftalıgım su an nasıp olursa.... kendı evımde de oyleyım dıkkat edıyorum haala.... sızce ben mı abartıyorum yada yorumunuz nedırrr bız tarlaya gıttık zamanında falan dıyolarr bana(

Caydanlikta kaldirilir canim okadarda degil :) yerden agir bisey alma cok yorulma yeterli. Sakınılan goze cop batar cok asiri dikkate gerek gormuyorum.tarlayada gitmeselermis o seni ilgilendirmez. Kimisi rahat gecirir kimi benim gibi azcik dolansa kasigi agrir.

canım haklısın belkı ama işte ben tedırgın oluyorum .... mümkün oldugunca hafıf seyler yapıyorum.... caydanlıkta agır gıbı geldı agzına kadar dolmus o yuzden almadım belkı bsy olmaz ama ıste hersey bebısımı korumak ıcın

Ah annelik. Rabbim saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin.bende kaldirmiyorum bakma ama sakarım kendimi yakarim diye

Ben yarim kg dan baska kaldirmiyorum,kemigim kirik diye

Hic birşey almadi benuz erken diye dusunuyorum

Eskiden tarla varmis,simdi tarla felan yok
Deseydin kv ,kp ,e ,dogal besleniliyormus hastalik cokk azmis,simdi öyle mi?
Devir ayni devir degil

Eskiden tarla varmis,simdi tarla felan yok
Deseydin kv ,kp ,e ,dogal besleniliyormus hastalik cokk azmis,simdi öyle mi?
Devir ayni devir degil
evet cnm ıste herkes bısey dıyor insanın sinirini bozuyorlar... takmıyorum artık.... kımısı dıyo yok ben ne agırlar kaldırdım sacma gelıyo bana yaa agzı olan konusuyo işte... bız elımızden gelenı yapalım gerisi RABBİM e tevekkul.

Boşver takma

Bosssverrr ,banada neler diyorlar bi duysan,ayyyy cok nazliymisim ay ay ayyy kiriliyomusun, esimi poh poh lamalar,bizde doğurdumlar,calistimlar,esims Allah sabir versin lerbi cocuk dogurucakmisim adammin omrunu yemisimmis
Yok oyle aksamdan aksa gelip,canım yavrum ,çocuğumlar,ben ne cekiyosam babasida cekicek,tek yapmadimya ala,ala,kiskanigorlar valla

benim bunyem bu arkadas,esimde bana yardimci olmak zodunda diyorum, hergun sizdende iyi evimi temizliyorum,camlarimi hergun siliyorum,
sizmi gelip isimi yapiyorsunuzda diyorum
( kendileri haftada bir temizlik yaptiklari için) cit yok sessizlikkk

Benim biyerlerim agriyincs kimse bakmiyo bana,sizmi baktiniz ,onca rahat sizligimda diyorum,
Valla catir catir,cvp veriyorum ,asla altta kalmam ,dilimde cokkk sivridirr,oh sefam olsun canım kocam gel bi opiyim diyodum,mis gibi

Kim ne derse desinn salla gitsin

Son düzenleme:
Bizde yavaş yavaş oda araştırmasına girdik

Erken degilmi? Dun dedimki teyzeme herkez herseyini almus,erken almak iyi degildir dedi,ablamda oyle soyledi,
1 hafta kala aldik biz cocuklarinkini dediler

Paran olunca hemen git al 1 günde diyorlar

Ayyy benim kiz arkadaşım 10 gun kala doguma bebegini kaybetti,insan korkuyoya,sonra düşünSene aldiklarini,nasıl canin yanar,ablam o arkdasa hastane cikisini bile alip vermisti örgü oren varmi aranizda?,ona bile erken dedi herkez

aynen canım haklısın.... ben bugun iş yaparken çömeldim ayaklarımın üstüne sağ tarafıma ağrı gırdı karnımın oraya(( yarım saat bır saat sızlattı((

bısey olmaz demı kızlarrrr? cok korktum.

Bisey olmaz canım merak erme,
dikkat et sadece egilip kalkarken karnindan guc alma,

Kizlar ben cook gazliyim siz nasil cozum buldunuz bu gaz olayina. Heran heryerde cok zorluk cekiyorum.zaten gazdan bebegimi hissetmiyorum gazmii oglummu hic ayrimi yok.

Kizlar ben cook gazliyim siz nasil cozum buldunuz bu gaz olayina. Heran heryerde cok zorluk cekiyorum.zaten gazdan bebegimi hissetmiyorum gazmii oglummu hic ayrimi yok.

Bilen varsa banada yardimmmm ,catliyorumya hem gaz, hem kabizlik
Sabahlari kalktigimda karnim oyle rahatki,keske hep oyle olsa ,sabahi beklwr oldum artik rahat etmek icin,hayir zorluyorum birde korkuyorum ıkınınca cocuguma bisey olucak diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…