YaaaaHepsi ayrı bir havada :) biricik oğullarını aldık kolay mı :) erkek annesi olacaklar kızmasın ama öyle kızlar :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaHepsi ayrı bir havada :) biricik oğullarını aldık kolay mı :) erkek annesi olacaklar kızmasın ama öyle kızlar :)
Duyma görme diyeceğim ama insanın burnuna sokarlar bilirim benim kayınvalidem de seninkiyle yarışır ama benimki seninki kadar yakın oturmuyor bi de öyle olsa insanı cinnete sürükler cinsten bi kadın o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama eşinle konuş eğer anlıyorsa seni benim eşim anlamaz annecidir çokHerkes doğum heyecanında ben stresindeyim
Bir kv var başımda daha bebeklerim 33 haftadalar 7.ayımdan beri doğur diyor kuvozde yaşarlar birsey olmaz diyor sinirlerim tepemde. Zaten tedaviyle oldu karnimda nekadar dursalar o kadar iyi diyorum doktorum da erkenden almak icin bir sebep yok diyor kalabildikleri kadar kalsınlar diyor ama kadına anlatamıyorum. Bugün geldi yine aynı birisi 32 de doğurmuş birsey olmamış sende dr.a söyle alsın diyor offffffff![]()
Canım yaaa bak biz burda terapi yaparz sana bi de dua ederiz oh miss :)) bosver onu lohusa iken de buraya takıl biz dinleriz seni ona da he he dersinDuyma görme diyeceğim ama insanın burnuna sokarlar bilirim benim kayınvalidem de seninkiyle yarışır ama benimki seninki kadar yakın oturmuyor bi de öyle olsa insanı cinnete sürükler cinsten bi kadın o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama eşinle konuş eğer anlıyorsa seni benim eşim anlamaz annecidir çok
Bir de benim annem rahmetli kaldım tek başıma o kadar çok koyuyor ki şu dönemde anlatamam acayip yalnızım her şeyi kendim yaptım bi işin ucundan tutmadı kimse ama konuşmaya gelince kaynana en önde maşallah onu alma bunu al demeyi biliyor bir patik bile yapmadı onun patiğine kalmadım ama kırk kat eller bile hal hatır soruyor
Of şiştim ben de burada pek dile getirmiyorum ama çok doluyum bu konudaAllah yardımcımız olsun ne diyeyim bak en azından annen yanında çok şükür ne güzel duygusal destek olur sana ben naparım bilmiyorum lohusa iken
![]()
Bosver vanim onun yaptiklarina mi kaldin. Herseyi yapan satan insanlar var simdi herseye ulsmak daha kolay allaha sukut istediklerimizi aliriz sen kendini uzme bunlari dusunerekDuyma görme diyeceğim ama insanın burnuna sokarlar bilirim benim kayınvalidem de seninkiyle yarışır ama benimki seninki kadar yakın oturmuyor bi de öyle olsa insanı cinnete sürükler cinsten bi kadın o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama eşinle konuş eğer anlıyorsa seni benim eşim anlamaz annecidir çok
Bir de benim annem rahmetli kaldım tek başıma o kadar çok koyuyor ki şu dönemde anlatamam acayip yalnızım her şeyi kendim yaptım bi işin ucundan tutmadı kimse ama konuşmaya gelince kaynana en önde maşallah onu alma bunu al demeyi biliyor bir patik bile yapmadı onun patiğine kalmadım ama kırk kat eller bile hal hatır soruyor
Of şiştim ben de burada pek dile getirmiyorum ama çok doluyum bu konudaAllah yardımcımız olsun ne diyeyim bak en azından annen yanında çok şükür ne güzel duygusal destek olur sana ben naparım bilmiyorum lohusa iken
![]()
Canım yaaa bak biz burda terapi yaparz sana bi de dua ederiz oh miss :)) bosver onu lohusa iken de buraya takıl biz dinleriz seni ona da he he dersin![]()
Bosver vanim onun yaptiklarina mi kaldin. Herseyi yapan satan insanlar var simdi herseye ulsmak daha kolay allaha sukut istediklerimizi aliriz sen kendini uzme bunlari dusunerek
Ah kızlar çok iyi geliyorsunuz inanın çevremde de yakın bir iki arkadaş var sağolsunlar dinlerler nazımı niyazımı ama hamişin halinden hamiş anlıyor yine de :))Boşverin kızlar kayınvalidem birşey yapmadı filan diye üzmeyin kendinizi. Yapmasınlar daha iyi bence konuşmaya hakları olmaz. Hem zaten ben kayınvalidemin aldığı kıyafeti filan giydirmem kızıma. Seçici davranırım o konularda, sizler de öylesiniz anladığım kadarıyla. Ben deterjanın bile organiğini bulmaya çalışırken kayınvalidem kızıma yenidoğan hediyesi olarak kot elbise ve bir takım çorap almıştı. :))) giymedi tabi ki kızım, giydirmem ki. El kadar bebek sonuçta. Bozuldu ama ben giydirmedim.
Herseyimizi kendimiz yapicam halledicez insallah canim tecrubeli arkadaslarimiz var burada onlara daniscaz ilk cocugumuz bazi seyleri hata yaparak ogrencez.. bir suru kitap var internet var herseyi arastiriyoruz ediyoruz hem annelik cok farkli bir duygu bence kucagimiza alinca cok farkli hissedicez simdi bile herseyi tek basima yapabilirmisim gibi geliyor bebegimle ilgili ilk anlari esimle beraber yasamak istiyorum ilk banyosu vs eslerimiz yeter bizlere bosverinAh kızlar çok iyi geliyorsunuz inanın çevremde de yakın bir iki arkadaş var sağolsunlar dinlerler nazımı niyazımı ama hamişin halinden hamiş anlıyor yine de :))
Ha kaynanadan bişey beklemiyorum zaten hiç zevkini de beğenmem o ayrı işte ben biraz duygusal boşlukta kaldım bu ara doğum korkusu tek başıma olmam yüzünden falan Allah bana gayret versin de ben yaparım çok şükür sözüm parama geçer ama insan bi kaşık yemek de olsa getirmez mi ya ne kötü gelinim ayol ben bi sevdirememişim kendimi :))
Geriye dönüp bakınca da vay bee deriz neymişiz biz hıh :))Herseyimizi kendimiz yapicam halledicez insallah canim tecrubeli arkadaslarimiz var burada onlara daniscaz ilk cocugumuz bazi seyleri hata yaparak ogrencez.. bir suru kitap var internet var herseyi arastiriyoruz ediyoruz hem annelik cok farkli bir duygu bence kucagimiza alinca cok farkli hissedicez simdi bile herseyi tek basima yapabilirmisim gibi geliyor bebegimle ilgili ilk anlari esimle beraber yasamak istiyorum ilk banyosu vs eslerimiz yeter bizlere bosverin
Boşver canım ilgilenince de abartıyorlar işte aşırı sahipleniyorlar. Senin ailen yanındaymış ne güzel kv gelmese de olur. Ayarları yok bunlarınBenimki tam tersi ya ama sevinemiyorum bugune kadar iyi ya da kotu herseyde benim annem koştu geldi herseyimize bizim taraf yardm etti yol gosterdi simdi de hic gelip gitmiycek gbi davraniyo ben cok sasırıyorum bir erkek tarafı nasıl boyle olur diye..gecen hsonu ugradık bi dahakine torunumuzla gelirsiniz artk dedik diycektimki ne yani sen gelmiycen mi sonra tahlil sonucum iyi cıkmadı bi dahaki de boyle olursa erken alınabilir dedim kadın neden diye ne tahlili diye sormadı...ama dert anlatmaya gelince en uzunundan anlatır sanki dunya etrafnda dönuyor kadının ya hayır o kadar ilgisiz ki öz anne babası degiller fln sanıyorum bazen...
Doğru canım haklısın 6 yıl beklemişim bu bebekleri sadece onları düşünücem gerisini takmayacağım vallaSaçmalamaaa lutfen ne cabalarla geldi onlar tadını çıkart salla gerisini bak benimkiler de ilgi sıfır inan bu da hic guzel degil herkeste ayrı dert napalım onemli olan saglıkla kucagımiza gelsinler gercekten umursamayalım dengesiz insanları kendi hayatlarimızın daha iyi olması guzel anılar biriktirmemiz icin
Aslında erkeği kızı yok bunun sonuçta kv olucaz ama biz böyle olmayız ya ben şahsen arkadaş gibi olurum gelinimle damadımla, onlar da benim çocuğum sayılır öyle görürüm yaniYaaaa( bende bazen boyle seyler dusunumce kendi kendime diyorum sende erkek annesi olcaksin sonucta anlamaya calisiyorum vogu seyi enpati yapiyorum :))
Bizimkinin daha hic dotografi yok canim ilk aylardaki belli belirsiz halleri hicc yuzunu gostermedi bize elleriyle hep kapatti yavrum son gittigimdede artik kafa asagidaydi doktor artik alamayiz foto dedi dogru duzgun gorunmuyor hic.. Dogunca gorcez artik karnimda durmayan yaramaz doktora gidince hareket etmiyor hic:))Geriye dönüp bakınca da vay bee deriz neymişiz biz hıh :))
Ay bugün dr a gittim sahi ben dönmemiş daha evladım kuzum ya oturuyo öyle dr sezeryan olacak çok büyük ihtimal dönmez dedi tabi kesin konuşmuyorlar hiç bi zaman iki hafta sonra dönmemiş olursa da günü belli olacak 39 da alırız dedi inanın uykum kaçtı hiç doğum konuşmamıştık şimdiye kadar içim bir garip oldu ay :)
bi de yüzünü göstermiyor bizim kız popiş izliyoz biz sizinkiler ne alemde
O bizde de öyle. Tüm gün kıpır kıpır ama dr a pas vermiyor. Adam uğraşıyor sürekli ama yok :)))) ama iki ay öncesinden var güzel fotoları. Şimdi zaten çok büyüdüler sığmazlar :))))) senin kontrol ne zaman cnm? Doğum tarihi verir belki :)Bizimkinin daha hic dotografi yok canim ilk aylardaki belli belirsiz halleri hicc yuzunu gostermedi bize elleriyle hep kapatti yavrum son gittigimdede artik kafa asagidaydi doktor artik alamayiz foto dedi dogru duzgun gorunmuyor hic.. Dogunca gorcez artik karnimda durmayan yaramaz doktora gidince hareket etmiyor hic:))
Ptesi canim kontrolum 36+3 olvam ptesi insallah tarih verir diye dusunuyorum belki bir hafta sonra bir daha cagirir sonra verir az kaldii insalah :))O bizde de öyle. Tüm gün kıpır kıpır ama dr a pas vermiyor. Adam uğraşıyor sürekli ama yok :)))) ama iki ay öncesinden var güzel fotoları. Şimdi zaten çok büyüdüler sığmazlar :))))) senin kontrol ne zaman cnm? Doğum tarihi verir belki :)
ben de bugün gittim, hala dönmemiş. dönmemeye devam ederse 25 ocakta alacak dr. sana ne dedi*Yastığı yükseltmeyi bırak oturarak uyuyorum neredeyse canım :) aynen cefasına da sefasına da eyvallah annelik gerçekten güç veriyor dimi
Senin sezeyan için bi tarih verdi mi dr ben yarın gideceğim ne diyecek çok merak ediyorum
Dün gittim ben de ama sezaryen için tarih vermedi bana 15 gün sonraya randevu verdi suyunun durumuna bakıcam ona göre sezaryen tarihi belirleriz dedi işte ayın 17 sinde randevum bir hafta sonrasına sezaryen verse benim de seninle aynı hafta olur 25 i haftasıben de bugün gittim, hala dönmemiş. dönmemeye devam ederse 25 ocakta alacak dr. sana ne dedi*
Nazlı oluyor bu tüp bebişler herhalde baksana sürprizli geliyolar :))Bizimkinin daha hic dotografi yok canim ilk aylardaki belli belirsiz halleri hicc yuzunu gostermedi bize elleriyle hep kapatti yavrum son gittigimdede artik kafa asagidaydi doktor artik alamayiz foto dedi dogru duzgun gorunmuyor hic.. Dogunca gorcez artik karnimda durmayan yaramaz doktora gidince hareket etmiyor hic:))
Hemdee ne nazz bi dogsundaaa yapcami biliyom ben o yaramazaaNazlı oluyor bu tüp bebişler herhalde baksana sürprizli geliyolar :))
Olsun vanm sezeryan normal bebislerimiz saglikli olsunda yeterkii bir kucagimiza alalim hayirlisiyllaaBen de bugun doktor kontrolune gittim beklerken kızım babana yüzünü gösterme elini koy dedim cidden oyle oldu o eli ordan cekmedi guzel foto alamadık :) artık her hafta gidicem sık takip gerekiyormus. Benim durumumda bir yerden sonra bebek kilo kaybedebiliyormus anladigım kadaryla oyle bir durum oldugu an alır.sezeryan dedi moralim cok bozuldu kendimi normal dogum psikolojisine cok hazrlamıstımbir de calısma dedi bakalım onu nasıl ayarliycam ayrı mesele
![]()