2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar doğum yapanların gözü aydın bekleyenlere de kolaylıklar dilerim.benim minnosum 2 gündür kaka yapamıyor gaz sancilari var.sütüm az az gelmeye başladı 5. Günden sonra.bu arada işitme testini ankarada nerde yaptirdiniz bilgisi olan var mı ☺
Oy masallahh herseyiniz güzel gitsin ins sutün artacak zamanla zaten gazsız bebis de olmaz ohhh tadından yenmez o simdi :nazar::nazar::nazar:

Canım benim kuzenim de 36. haftada çok sağlıklı bi bebek dünyaya getirdi. Onun da başından beri hep kanamaları oluyordu. Diğer kuzenimin eşi ise eklampsi oldu. Çok kötü günler geçirdi ve hatta bulunduğu şehirde kuvez olmadığından bebeği bir ay başka sehirdeydi. Sonuç olarak nur topu gibi kızı şimdi maşallah. Yani sen bolca dua et, sonuç önemli olan. Hepimiz çok stres yapıyoruz, özellikle bu dönemde bi tek ben mı kafayı yedim derken bakıyorum topyekûn duygusalligimiz hat safhada. Azcik daha sabredecegiz zannimca.
Bu arada benim dünkü kasılma meğer sanciymis, ne bileyim hiç de canımı yakmadi. Sabah pembemsi akıntı gelince doktora kostum. Biraz daha bekleyebilirsek bekleyelim dedi bana ama yine bi durum olursa hemen sezeryan alacakmış beni de. Okadar hesap yapıyoruz ama minnaklar gelmeye karar verince yapacak bi şey olmayacak
Aynen öyle canım yazılan bi sey var sonucta...senin miniğin gelmesi yakındır o zmn insallah en iyi zamanda saglıkla huzurla gelsin :KK200: benim cevremde de her kafadan bir ses cıkıyor dunden beri inan dinlemiyorum telefonlari acmıyorum kafam rahat :) yavrum icin neden birkac gun bile olsa dayanmayayım biz ne badireler atlattık bu bebisler icin neden korkayım sabretmeyeyim sabrı veren gucü de vericek inaniyorum bir de tum hastalıklar da moral en onemli sey o vesvese ile hemen alinsın diyen insallar soz konusu kendi bebekleri olsa oyle der mi acaba ya da bu kdr negatif enerji neden yani....biz burda cok guzel motive ediyoruz birbirimizi cok guzel arkadaslıgımız oldu...cok cokk kuvvetle inaniyorumki hepimizin kuzucukları da saglıkli olucak birbirimiz icin dualar edip tavsiyeler verip pozitifff enerji ile her sey cok güzel olcak :KK49::spor::KK68::KK73: bu arada da senin agrı eşiğin baya kuvvetli demekki dayaniklısın canım aman dikkatle takip et kendini :)))

Aynen öyle canım yazılan bi sey var sonucta...senin miniğin gelmesi yakındır o zmn insallah en iyi zamanda saglıkla huzurla gelsin :KK200: benim cevremde de her kafadan bir ses cıkıyor dunden beri inan dinlemiyorum telefonlari acmıyorum kafam rahat :) yavrum icin neden birkac gun bile olsa dayanmayayım biz ne badireler atlattık bu bebisler icin neden korkayım sabretmeyeyim sabrı veren gucü de vericek inaniyorum bir de tum hastalıklar da moral en onemli sey o vesvese ile hemen alinsın diyen insallar soz konusu kendi bebekleri olsa oyle der mi acaba ya da bu kdr negatif enerji neden yani....biz burda cok guzel motive ediyoruz birbirimizi cok guzel arkadaslıgımız oldu...cok cokk kuvvetle inaniyorumki hepimizin kuzucukları da saglıkli olucak birbirimiz icin dualar edip tavsiyeler verip pozitifff enerji ile her sey cok güzel olcak :KK49::spor::KK68::KK73: bu arada da senin agrı eşiğin baya kuvvetli demekki dayaniklısın canım aman dikkatle takip et kendini :)))
Hah şöyle ne güzel şeyler söylemişsin canım benim Allah daha da gayret kuvvet versin sana evladına maşallah maşallah❤️❤️❤️

Canim sende benim gibi sabirsizlaniyor musun?? cumaya kadar yillar varmis gibi geliyor yaa bir an once gelsin istiyorumm artikk
Yaa ben tam tersi yavaş geçsin istiyorum niye öyleyim bilmiyorum hamilelikle vedalaşmak azıcık içimi burkuyor galiba :)) sonra da tövbe Allahım diyorum sağ salim ver yavrumu :) vallahi şuan tarif ederken çok zorlandım duygularımı
Sen bi an önce doğurmak istiyorsun dimi ben korkuyo muyum acaba ya psikoloji iyice gitmiş bende ayol :)))

Yaa ben tam tersi yavaş geçsin istiyorum niye öyleyim bilmiyorum hamilelikle vedalaşmak azıcık içimi burkuyor galiba :)) sonra da tövbe Allahım diyorum sağ salim ver yavrumu :) vallahi şuan tarif ederken çok zorlandım duygularımı
Sen bi an önce doğurmak istiyorsun dimi ben korkuyo muyum acaba ya psikoloji iyice gitmiş bende ayol :)))
Yok bence psikolojin gitmedi ben de dun bi an icin bugun sezeryan diyen doktorları dinleyecek gbi olunca hastanede bir de bunun icin agladım hamilelik de guzeldi hemen bitti bi daha icimde belki boyle guzel hareketleri duyguları hissedemiycem diye :) bence olağan duygular bunlar kuzum :)

Yok vanm normal oyle hissetmen bende cogu zaman oyle hissediyorum sonra mide yanmalarim baslayincaa ayy yeterd artik diyorum:KK54: icimdeki bu kipirtilari cok ozlicem ama kucagima alcagim zaman icinde heyecanlaniyorum ne hissedicem o am merak ediyorum annelik nasil bir duygu acaba diyorum su anda tam olarak hissedemiyorum galiba o duyguyu hep o amlarin hayalini kuruyorum :KK68: bir an omce cuma olsun istiyorum o yuzdenn

Yok bence psikolojin gitmedi ben de dun bi an icin bugun sezeryan diyen doktorları dinleyecek gbi olunca hastanede bir de bunun icin agladım hamilelik de guzeldi hemen bitti bi daha icimde belki boyle guzel hareketleri duyguları hissedemiycem diye :) bence olağan duygular bunlar kuzum :)
Evett yaa tekrar olur mu acaba diyorum bir daha tedavi surecine girermiyim bilmiyorum belki bu sefer kendiliginden olur diyorum nasip kismet tabi allah isterse olur:KK37: zaten bi tane daha olsa ucuncuyu istemem heralde:KK71::KK71:

Dimi ya o kıpırtılar canımdan can verdi Allahım minik mucizelerimiz ❤️ bak içim burkuldu yine gözyaşım burnumun ucunda zaten :) ya güçsüz değilim güçlü hissediyorum ama korkuyorum da yalan yok :)

Yok vanm normal oyle hissetmen bende cogu zaman oyle hissediyorum sonra mide yanmalarim baslayincaa ayy yeterd artik diyorum:KK54: icimdeki bu kipirtilari cok ozlicem ama kucagima alcagim zaman icinde heyecanlaniyorum ne hissedicem o am merak ediyorum annelik nasil bir duygu acaba diyorum su anda tam olarak hissedemiyorum galiba o duyguyu hep o amlarin hayalini kuruyorum :KK68: bir an omce cuma olsun istiyorum o yuzdenn
Ya lohusayken kafayı yemekten de korkuyorum ben hülyaaa bi de o var :dondurma::rolleyes:

Ayyysss Ayyysss canimmm ay cok heyecanlandjmm ben hayirlisiylaa gelsinnn insallahhh :)) nasil odu bir anda mi geldi agri fln oldu mu? Bende surekli tetikteyim cumaya kadar dayansaydi yavrum :)) nst de bende hic birsey cikmadi ama
Aslında ağrı sabahtan beri vardı pek takmadım arada bir oluyor dedim. Mutfakta ayakta oyalanırken hiç beklemediğim bir anda altım sırılsıklam oldu. Nerdeyse bayılcaktım heycandan. Sonra kanlı sümüksü birşeyler gelmeye başladı. Hemen doktoru aradım tabi. Nstde sancı çıktı benim canım. Ama rahimde açıklık yokmuş hala. Yanlış alarm yani :) senin sancı çıkmadıysa daha günün var ama bu bebişlerin sağı solu belli olmuyo. Her an geledebilir. Hazırla kendini. Ben gerçekten hazır değilmişim onu anladım. Hastaneye gidene kadar ağladım. Ve bu adım iyi oldu benim için. Bir daha bu kadar heycanlanmam. Ama benim çok yakın ne zaman bilmiyorumda leke devam ediyor hala.

Arkadaşlar ne olur Allah rızası için dua edin bebeğim küvezde durumu kötü ya ben böyle tahmin etmedim 37 haftalık 3.400 doğan bebeğim yavaşamla savaş veriyor bu nasıl bir şey ciğerleri üretmesi gereken maddeyi üretmemiş dışardan veriyorlar durumu hep stabil evde duramıyorum sabah akşam yanına gidiyorum bugün ilk defa süt götürcem iki şırınga süt sagabildim inşallah şifa olur ne olur dua edin ne olur çok çaresizim

Arkadaşlar ne olur Allah rızası için dua edin bebeğim küvezde durumu kötü ya ben böyle tahmin etmedim 37 haftalık 3.400 doğan bebeğim yavaşamla savaş veriyor bu nasıl bir şey ciğerleri üretmesi gereken maddeyi üretmemiş dışardan veriyorlar durumu hep stabil evde duramıyorum sabah akşam yanına gidiyorum bugün ilk defa süt götürcem iki şırınga süt sagabildim inşallah şifa olur ne olur dua edin ne olur çok çaresizim
Allahim yardimcin olsun canimm doktor birsey diyormu neden boyle oluyormi kilosuda gayet iyi erkende dogmus sayilmaz yani. Allah yardimciniz olsun dualarimiz seninle

Back
X