Yaptırsam kötü sonuç çıksa ne yaparım ? Henüz bınun cevabını kendime veremiyorum ama böyle bi durumdanda kaçılmıyor detaylı ultrasonu bekliyorum şimdiPeki amniyosentez yerine harmony testi yaptırsan olmazmı ki
Bana da yaşımdan dolayı yaptırdılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırsam kötü sonuç çıksa ne yaparım ? Henüz bınun cevabını kendime veremiyorum ama böyle bi durumdanda kaçılmıyor detaylı ultrasonu bekliyorum şimdiPeki amniyosentez yerine harmony testi yaptırsan olmazmı ki
Bu harmony test Türkiye'de yapılıyo mu bize bir kan testi önerdiler kan burda alınıyo yurt dışına gönderiliyor fiyatı 2-3 bin lira diye acaba o test mi ?Peki amniyosentez yerine harmony testi yaptırsan olmazmı ki
Evet o test canm.. Amniyosentez riskli diye biliyorum sonrasinda bebegini kaybedebilirsin allah korusun bu tarz hikayeler duydum.. İyi dusun canim sonuc kotu birsey ciksa ne yapacaksin bunun kararini sen vereceksin cok zor bir surec rabbim yardimcin olsun insallah hepimizin evlatlari saglikli bir sekilde dunyaya gelirlerBu harmony test Türkiye'de yapılıyo mu bize bir kan testi önerdiler kan burda alınıyo yurt dışına gönderiliyor fiyatı 2-3 bin lira diye acaba o test mi ?
Yaa insallah canım bir an önce hissederim merakla bekliyorum valla :)canim cok guclu tekmelerini hissediyorsun muhtemelen.. O haftalarda kalp carpintisi gibi oluyor cok sik hissedemiyorsun ama 20 den sonra cok guzel oluyor. Su anda bildigin tekmelemeleri hakediyorum ben biraz daha sabret cok guzel hisler bunlar:)
Evet canım ya doğru onu düşünememiştim :) nasılsın yolundamı hersey5 aylik diycen canm ama ay hesabi yapmak cok mantikli degil bu iste cunku 40 hafta dedigin 10 ay ediyor bu seferde..
İyiyim canm yolunda cok sukur :) cumayi iple cekiyorum sen nasilsin iyi misnEvet canım ya doğru onu düşünememiştim :) nasılsın yolundamı hersey
Amniyosentez yerine geçiyor ama karar verirsen pazarlık et..benim dr um göndereceği lab sıkı bi pazarlık yaptı..1600 tl ödedik yanlış hatırlamıyorsam .lab adı gelab dıBu harmony test Türkiye'de yapılıyo mu bize bir kan testi önerdiler kan burda alınıyo yurt dışına gönderiliyor fiyatı 2-3 bin lira diye acaba o test mi ?
Canım Allah korusun kötü sonuç çıkarsa aldırmayı düşünecekmisin? Ben bu testlerin hicbirini ne 2li ne 3lü yapmadım aldırmayı düşünmediğim için ne verirse Allah kabulum 6 yıl bekledim çünkü.Yaptırsam kötü sonuç çıksa ne yaparım ? Henüz bınun cevabını kendime veremiyorum ama böyle bi durumdanda kaçılmıyor detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi
Bende yeni yeni hissetmeye başladım aslında hissediyordum ama bebek mi degil mi çözemiyordum. Şimdi tam eminim. Senin de hissettiklerin doğrudur canım bebişindir oYaa insallah canım bir an önce hissederim merakla bekliyorum valla :)
bize doktor ne verdiyse gittik yaptırdık düşünemedim ki ne gerek var diye şimdide ufacık bir risk için kesinliği bile olmayan birşey için down sendromlu bir çocuk doğuracakmısın diye soruyor ben kesinlikle kıyamam yavruma her gün kıpır kıpır içimde konuşuyorum onunla canı var kalbi var Nasıl yaparım rabbim yardım etsin feraha çıkarsın inşallahCanım Allah korusun kötü sonuç çıkarsa aldırmayı düşünecekmisin? Ben bu testlerin hicbirini ne 2li ne 3lü yapmadım aldırmayı düşünmediğim için ne verirse Allah kabulum 6 yıl bekledim çünkü.
Duzensiz iciydm canm tekrar basliycm insAllah...Bende hapını içiyorum ama kabız yapıyor kan ilaçları dikkat et cnm
Rabbim evladini sana bagislasin canim...kotu dusunme iyi dusunYaptırsam kötü sonuç çıksa ne yaparım ? Henüz bınun cevabını kendime veremiyorum ama böyle bi durumdanda kaçılmıyor detaylı ultrasonu bekliyorum şimdi
Ay insallah canımm :) bi an önce emin olurum ben de :)Bende yeni yeni hissetmeye başladım aslında hissediyordum ama bebek mi degil mi çözemiyordum. Şimdi tam eminim. Senin de hissettiklerin doğrudur canım bebişindir o![]()
Bende iyiyim. İçimde kıpır kıpır hiç durmayan bir bebiş var. O kadar mutlu oluyorumki o tekmeledikçe :) bende cumayı iple çekiyorum. Allah yardımcımız olsun.İyiyim canm yolunda cok sukur :) cumayi iple cekiyorum sen nasilsin iyi misn
Canim tam olarak ne zamana kadar olmak gerekiyor onu? Bende cuma doktoruma gidince sorayim diyordum yaptirayim mi diye..Günaydın kızlar nasılsınız
Bugün tetanoz olduk biiiz
Bi de kalbini dinletti ebe sağlık ocağında![]()
Doktorlar işte hamile psikolojisinden anlamıyorlar malesef onlar için herşey para.Kanamam için gittiğim doçent bana bu bebekler yaşamaz yapabilecek bisey yok nasip falan tarzında saçma sapan konuşmuştu. Halbuki birşey bilmediğinden. Gittim başka bir dr.a kanamamı kesti 1 ay içinde Allaha şükür bebeklerim sağlıklı. Bazı doktorlar çok acımasız konuşabiliyor.Canım fazla ayrıntılı düşünüp kafana takma oluruna bırak stres yaşama boş yere hamileliğin tadını çıkarbize doktor ne verdiyse gittik yaptırdık düşünemedim ki ne gerek var diye şimdide ufacık bir risk için kesinliği bile olmayan birşey için down sendromlu bir çocuk doğuracakmısın diye soruyor ben kesinlikle kıyamam yavruma her gün kıpır kıpır içimde konuşuyorum onunla canı var kalbi var Nasıl yaparım rabbim yardım etsin feraha çıkarsın inşallah
Kesinlikle öyle doktorlar kitabi bilgileriyle konuşuyo insani bilgiyle değil.. biraz rahatladım olumlu o kadar çok paylaşım var ki hepsi umut oldu inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alıp burda başka annelere umut oluruz inşallahDoktorlar işte hamile psikolojisinden anlamıyorlar malesef onlar için herşey para.Kanamam için gittiğim doçent bana bu bebekler yaşamaz yapabilecek bisey yok nasip falan tarzında saçma sapan konuşmuştu. Halbuki birşey bilmediğinden. Gittim başka bir dr.a kanamamı kesti 1 ay içinde Allaha şükür bebeklerim sağlıklı. Bazı doktorlar çok acımasız konuşabiliyor.Canım fazla ayrıntılı düşünüp kafana takma oluruna bırak stres yaşama boş yere hamileliğin tadını çıkar