2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar nerelerdesiniz napıyorsunuz alışveriş yapan dr a giden var mı ben hâlâ bir çorap bile alamadım

Bugun ilk defa iki tane tulum aldimm :)) bebek arabalarina baktim bebek odalarina baktim cok zevkliydi :))
Ayyy ne güzel güle güle kullanmak nasip olsun ❤️ vallahi ben bakmaya bile korkuyorum yaa tutamam kendimi doldururum herşeyi :)) her hafta sonu niyet ediyorum bi gideyim diye hep erteliyorum ama :) bebek arabası en çok araştırdığım şey ama onu da araştırdıkça kafam karıştı :)

Hâlâ alamıyorum üstelik erkek olduğu da kesinleşti.Ama bakınıyorum ufak ufak.Hareketleri de belirginlesti benim her gün ben burdayım diyor o yüzden doktorları da biraz rahat bıraktım.
Sen ne yaptın @ankanas var mı gelişme,haber

Ayyy ne güzel güle güle kullanmak nasip olsun ❤️ vallahi ben bakmaya bile korkuyorum yaa tutamam kendimi doldururum herşeyi :)) her hafta sonu niyet ediyorum bi gideyim diye hep erteliyorum ama :) bebek arabası en çok araştırdığım şey ama onu da araştırdıkça kafam karıştı :)
Alacağın arabaya karar verirsen bize de bildir hazıra konalim :)

Kızlar nerelerdesiniz napıyorsunuz alışveriş yapan dr a giden var mı ben hâlâ bir çorap bile alamadım
Benim esim bıraksa bi surü sey alıcam da bırakmıyokiii :))) ama beyaz bi iki ufak bisiler alabildim bi cinsiyet tam netlessin tutamaz beni :) bu arada bazı seyler tek seferde almaya kalksan cok tutar ben diyorumki bebek telsizi, guzel lazer ates olcer vs.elektronik seyleri 4-5 ay dolduktan sonra almaya baslayalm daha bebek arabası puset vs vs ne dolu sey var bi de ben ilk sene oda yapamycam ona ragmen cok seyler var bi plan yapmak sart bence :anne::KK200::KK46::anneadayı::KK73:

Ay canm bende o moddayimda tutuyorum kendimi yaa.. Bende bebek arabasi konusunu arastirdim baya iki araba arasinda kaldim acikcasi. Biri baston tarzi digeri tekerleri buyuk olanlar var ya onlardan kafamiz karisti bizim de.. Buyuk seyleri bende yavastan almayi istiyom ayrintilidan sonra insallah baslicam almaya

Kizlar ben daha bu haftalarda catlamaya basladim gobegimde iki yerde catlak olustu ve giderek yayiliyor sanki.. Kuru bir coldim de yok kremde kullaniyorum badem yagida kullaniyorum ama yinede catladim :(( cok canim skiliyor.. Neden boyle oldu acaba bunlar dogumdan sonrada gecmez artik di mi :(( tecrubeliniz var mi bu konuda acaba

Hâlâ alamıyorum üstelik erkek olduğu da kesinleşti.Ama bakınıyorum ufak ufak.Hareketleri de belirginlesti benim her gün ben burdayım diyor o yüzden doktorları da biraz rahat bıraktım.
Sen ne yaptın @ankanas var mı gelişme,haber
Ben de bugün net hissettim her yemek yiyişimde hareket etti insanın içi rahat ediyor gerçekten ama bu sefer de bişeyler yiyesim geliyor hareket edecek mi diye :)) randevuya iki hafta var ama şükür bu ara içim rahat pıt pıt artarsa iyice rahat olur ❤️

Alacağın arabaya karar verirsen bize de bildir hazıra konalim :)
İnşallah o konuya karar veririm hem ucuz hem güzel hem rahat olsun istiyorum çok şey istiyorum:))

Benim esim bıraksa bi surü sey alıcam da bırakmıyokiii :))) ama beyaz bi iki ufak bisiler alabildim bi cinsiyet tam netlessin tutamaz beni :) bu arada bazı seyler tek seferde almaya kalksan cok tutar ben diyorumki bebek telsizi, guzel lazer ates olcer vs.elektronik seyleri 4-5 ay dolduktan sonra almaya baslayalm daha bebek arabası puset vs vs ne dolu sey var bi de ben ilk sene oda yapamycam ona ragmen cok seyler var bi plan yapmak sart bence :anne::KK200::KK46::anneadayı::KK73:
Aynen ya zaten bir aydır plan yapıyorum güya ama o büyük eşyalar bi türlü netleşmedi bende hem alasım var hem de sakin olasım :)

Ay canm bende o moddayimda tutuyorum kendimi yaa.. Bende bebek arabasi konusunu arastirdim baya iki araba arasinda kaldim acikcasi. Biri baston tarzi digeri tekerleri buyuk olanlar var ya onlardan kafamiz karisti bizim de.. Buyuk seyleri bende yavastan almayi istiyom ayrintilidan sonra insallah baslicam almaya
Sen iyisin yine ikiye düşürmüşsün ben hepsinin bi özelliğini beğendim hiç de karar veremedim :)

Kizlar ben daha bu haftalarda catlamaya basladim gobegimde iki yerde catlak olustu ve giderek yayiliyor sanki.. Kuru bir coldim de yok kremde kullaniyorum badem yagida kullaniyorum ama yinede catladim :KK43:( cok canim skiliyor.. Neden boyle oldu acaba bunlar dogumdan sonrada gecmez artik di mi :KK43:( tecrubeliniz var mi bu konuda acaba
Canım su içiyorsundur dimi bol su iç önemli olan nem bende henüz çatlak yok lierac kullanıyorum ondan mı bilmem üç litre de su içiyorum inşallah senin de durur çatlaklar dr a da sorabilirsin belki bi tavsiyesi olur bi de çok sık duş alıyorsan her duşta kese yapma cildin yağını alıp götürüyor.

Günaydın
İyi pazarlar
Ya kızlar bugün memelerim daha az acıyor, geçti gibi nerdeyse acısı
Bi problem yoktur di mi

Canım su içiyorsundur dimi bol su iç önemli olan nem bende henüz çatlak yok lierac kullanıyorum ondan mı bilmem üç litre de su içiyorum inşallah senin de durur çatlaklar dr a da sorabilirsin belki bi tavsiyesi olur bi de çok sık duş alıyorsan her duşta kese yapma cildin yağını alıp götürüyor.
iciyorum su canm kremde kullaniyorum ama galiba bu is genetik kullandigimiz seyler hikaye catladim giit iste :(( hayirlisii artikk napalim onlarla yasamaya da alisirim :((

iciyorum su canm kremde kullaniyorum ama galiba bu is genetik kullandigimiz seyler hikaye catladim giit iste :KK43:( hayirlisii artikk napalim onlarla yasamaya da alisirim :KK43:(
Bence de genetik ben de bekliyorum çatlarım diyorum annem çatlamış çünkü hem de baya ama belki kremler bunu biraz azaltır napalım herşey bebiş için kendimizi unuttuk artık zaten

Back
X