2017 ocak-şubat anneleri

İlk etapta yenidogan urunleri alcaz canm ama yenidoganlar kirki cikana kadar giyiliyormus cok fazla sey almayin diyolar sonrasi icinde 1 aylik 1 -3 aylik seklimde ywziyor kiyafetlerin ustlerinde bebegimizin gelisimine gore alcaz biseyler :)
1-3 aylık yazan çok var sadece 1 ay yazan pek göremedim bide benim korkum şu son aylarda gezemez durumda olursam gidip bişe alamazsam :)

1-3 aylık yazan çok var sadece 1 ay yazan pek göremedim bide benim korkum şu son aylarda gezemez durumda olursam gidip bişe alamazsam :)
evet o yuzden cok gecikmemek lazim alisveris icin 32 de fln hazir olmak lazim herseye.. ben gecen chicco dan aldim canm iki tulum 1 aylik yaziyordu. O markaya bakabilirsin istersen

Bu arada yeni doğan kıyafetini çok alma dedi arkadaşlarım bir kaç hafta sonra bebiş çabucak büyüyüp giyemiyormuş sanırım ilk etapta hastane çıkışı takımlar ve bir kaç tulum yeter sonrakileri biraz büyük beden 1-3 aylık gibi alabiliriz sanırım.

Selam kızlar. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar açmış sanırım topiği. Artık anne adayları olarak bilgi alışverişi yapalım. benim de mide bulantıları geçti, halsizlik bitti de kendime geldim çok şükür. Ben de kız annesi olacağım, 18.haftadayım. İnşallah hepimizin herşey yolunda ve çok güzel gider

Selam kızlar. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar açmış sanırım topiği. Artık anne adayları olarak bilgi alışverişi yapalım. benim de mide bulantıları geçti, halsizlik bitti de kendime geldim çok şükür. Ben de kız annesi olacağım, 18.haftadayım. İnşallah hepimizin herşey yolunda ve çok güzel gider
Bende 18 e gircem yarın canım :) aynı zamanda doğurcaz desene :) göbeğin nasıl büyükmü benimki çok büyük 6 aylık diyor gören

Bende 21 i bekliyorum ca bayramdan sonraki hafta gidicem insallah az kaldi yaa ama sabretmek zor gercekten :))
Yani bayramı unutmuştum. Aslında o hafta bizim ayrıntılı tüh ya :) gerçekten ne zormuş beklemek. O zaman 20 eylüle kalıyor. Ben belki bu cumada giderim kontrole canım.

Kızlarcım bu ayrıntılı ultrasonun tam haftası ne zaman 20. Hafta mı tam olarak benim randevum 19+ 5 olacak da bi sorun olur mu ki bi de ayrıntılı da organlara bakılıyo tek tek dimi ay çok stresliymiş o zaman

Kızlarcım bu ayrıntılı ultrasonun tam haftası ne zaman 20. Hafta mı tam olarak benim randevum 19+ 5 olacak da bi sorun olur mu ki bi de ayrıntılı da organlara bakılıyo tek tek dimi ay çok stresliymiş o zaman
19 22 arasi yapilir diyor internette ama en uygun zaman 21. Haftayms. Doktoruna bir sor canm bir hafta snra gtsen sanki daha iyi olabilir

Bende 18 e gircem yarın canım :) aynı zamanda doğurcaz desene :) göbeğin nasıl büyükmü benimki çok büyük 6 aylık diyor gören
Benim de büyük yaaa. başta hoşuma gidiyırdu ama şimdi de ilerki aylarda cildim yırtılacak diye endişe etmeye başladım:eek:

Kızlar günaydın benim dörtlü tarama testini 16 da yapacak doktorum. Ayrıntılı ultrason o mu oluyor ? O oluyorsa erken mi yapıyor ? Kafam karıştı

Benim de büyük yaaa. başta hoşuma gidiyırdu ama şimdi de ilerki aylarda cildim yırtılacak diye endişe etmeye başladım:eek:
Benim karnım çatlamadı ama göğüslerim berbat durumda her yerinden çatladı. Bu gidişle karnımda aynı çatlayacal demekki :(

Kızlar günaydın benim dörtlü tarama testini 16 da yapacak doktorum. Ayrıntılı ultrason o mu oluyor ? O oluyorsa erken mi yapıyor ? Kafam karıştı
Farkli bisey canm sen ikili tarama yaptirmamismiydin? Normalde ikili yaptirip bir sorun cikmayinca uclu dortluyu yapmiyorlar ama

Back
X