- 29 Mart 2010
- 1.194
- 1.476
- 658
- 41
Hatta barkod okuyucu ile barkodunu tarattım :))))) sıkıntı yok :)))canım merhaba,
lieracta ürün koruma bandı ve puan var mıydı acaba? ben eczaneden alıyorum 125 tl ama 2 hafta gidiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta barkod okuyucu ile barkodunu tarattım :))))) sıkıntı yok :)))canım merhaba,
lieracta ürün koruma bandı ve puan var mıydı acaba? ben eczaneden alıyorum 125 tl ama 2 hafta gidiyor![]()
yok puan biriktiriyorsun sonra o puanla ücretsiz alabiliyorsun alesclub puanıÜrün koruma bandı var cnm referans numarası ise sorduğun o da var. Orjinal ürün cnm ben ilkinde de kullanmıştım.
öyleyse fiyatı çok iyimişHatta barkod okuyucu ile barkodunu tarattım :))))) sıkıntı yok :)))
Beni bilmiyorum o puan sistemini cnm.yok puan biriktiriyorsun sonra o puanla ücretsiz alabiliyorsun alesclub puanı
Evet banada kızdı :) diyetisyene yönlendirdi. Şimdi diyetle devam ediyorum ama tamda uymuyorum. Pis boğazım bir türlü doymak bilmiyor çünki :)25. Haftadayiz canım doktor bana çok kızdı ama kilo yüzünden :)
Ayy biraksinlarr hamilelikte bari dikkat etmeyelim ya istedigimizi yiyelim icelim ohh :))Evet banada kızdı :) diyetisyene yönlendirdi. Şimdi diyetle devam ediyorum ama tamda uymuyorum. Pis boğazım bir türlü doymak bilmiyor çünki :)
Bencede yaaa zaten gerçekten diyetle gitmiyor doymak bilmiyorum. 20 kiloyla bitiririm sanırsam bu gidişle :)Ayy biraksinlarr hamilelikte bari dikkat etmeyelim ya istedigimizi yiyelim icelim ohh :))
Ay canm bunyeden bunyeye degisiyor valla 20 kilo alip dogum sonrasi eski kilosuna diywt yapmadan donenler var her vucut farkli oluyor isteBencede yaaa zaten gerçekten diyetle gitmiyor doymak bilmiyorum. 20 kiloyla bitiririm sanırsam bu gidişle :)
Evet boş kilo alanlar var. Doğumla beraber hepsi gidiyor canım. Umarım bizimde öyle olurAy canm bunyeden bunyeye degisiyor valla 20 kilo alip dogum sonrasi eski kilosuna diywt yapmadan donenler var her vucut farkli oluyor iste
Alınan kilo aslında gebe kalınan kilo ile de alakalı. Zayıf gebe kalanlar çok kilo alıyor, kilolu kalanlar daha az alıyor.Evet boş kilo alanlar var. Doğumla beraber hepsi gidiyor canım. Umarım bizimde öyle olur
Omega 3 içiyor musun cnm bana o kilo yapıyor. Dr sıkıntı yok diyor ama bakalım bu ay ne diyecek? 10 gün sonra kontrolüm ve 20 günde 2 kilo aldım :)Ben 59 la hamile kaldım 73 oldum....dr olabilir sıkıntı yok diyor ama verememekten korkuyorum...üstelik çok yemiyorum...içtiğim bişey aldırıyor bana bu kiloları ama hangisi :))
Ben de geçenlerde oldum canım ozellikle kabugu yesil olan eksi mandalinalardan ve limon yedim paso ve dinlendim uc dort gune atlattim sadece bi tane parol ictim yani limonu bile ufak ufak dilimle meyve gbi ye hatta yapabiliyorsan ince kabuklu olanları kabuguyla birlikte ye..insallah cok surmez toparlanırsınKizlar bir de grip oldumko yani sormayinnapsam ne yesem ne icsem meyveyi bol bol yiyorum aslindaa kaptim sifayi ama..
Canım ıhlamur iki fincana kadar rahatlıkla icilebiliyormuş bilgin olsun...Sagol edacim yerimden kalkip dokrora bile gidemiyorum evde kendi capimda birseyler yapiyorum bitki caylarida zararli diye biliyorum bir bardak ictim ama dayanamadim( suya limon sıkıp fln iciyorum balli sut iciyorum insallah toparlarim hemen.. Yavruma birsey olmasinda
![]()
İnsülin direncine bakılıyor şeker yüklemesinde canım. Bir bardak glikozlu su içiyorsun, sonra kan veriyorsun ve kan şekerinin ne kadar yükseldiğine bakılıyor. Bence önemli bir test çünkü şekerin yüksek olması tehlikeli tabi düşük olması da.Kızlar şeker yüklemeyle ilgili düşünceleriniz neler. Birçok akrabam arkadaşım yükletme diyor ve kafamı karıştırıyorlar.
Şeker yüklemesi bence yapılmalı yapmamak hata olur doktorumuzu dinlesek daha iyi kızlar Allah korusun hamilelik şekeri varsa nolucak eğer varsa nasıl anlamayı düşünüyoruz ki çok çok tehlikeli o arkadaşların bi önerisi var mı vallahi çok kızıyorum ben herkesin rahat rahat ayy yaptır ayy yaptırma ayy ne gerek var vitamine ayyy ben hiç ilaç kullanmadım diye kafa karıştırıveriyorlar zaten hamileyken insanın aklı karışık bebek için en iyisini istiyoruz
O şeker yüklemesi yaptırmayın diyen ünlü şahsın kitaplarını da okudum ha doğruları var ama bebeğim için de o kadını dinlemem şahsen
O testteki şekerli suyun şekeri iki dilim beyaz ekmekten daha az kan şekeri çıkartıyor emin olun babam diyabetli biri ve diyabeti maalesef iyi biliriz ailecek
Bunu dr unuza da sorabilirsiniz
Sağlık ocağına rutin testlere gittim geçen ay tetanoz zamanı ve dr kan da aldı meğer açlık şekerine de bakmış ben bilmiyordum ve üç dört kuru kayısı yemiştşm sadece şekerim 140 çıktı ama geçen haftaki şeker yüklemesinde 123 çıktı sadece düşünün
Verilen şekerli su sadece miktarı belirlemek için
Bi bitmediler dimi ama :)Ne güzel yazmışsın ağzına sağlık. Onlar doktor ama herkes bu gerekli bu gereksiz diye yorum yapıyor. Herkes kendi doktorunun önerisine ve yönlendirmesine uymalı. Ben her gün sucuk yiyordum, ben şeker yükletmedim, ben her canım istediğinde baklava yedim bebeğim gayet sağlıklı doğdu diyenlerden gına geldi :)