Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet omega 3 ü hamile kalmadan kullanmaya başladım....ben bildiğin aldım başımı gidiyorum amaaa napayım yahuOmega 3 içiyor musun cnm bana o kilo yapıyor. Dr sıkıntı yok diyor ama bakalım bu ay ne diyecek? 10 gün sonra kontrolüm ve 20 günde 2 kilo aldım :)
65 miii :) ben 66 - 67 civarı ile kaldım zaten şimdi 75 im :))) 65 çok iyi ya süpersin maşallah![]()
Ahahaha :)) var mı başka çaremiz kuzum :)) yarasın yarasınBak, ikimizin de kilo alım oranı aynı 8 er kilo yapıştırmışız :)) Yarasınnn diyelimm
Ahahaha :)) var mı başka çaremiz kuzum :)) yarasın yarasın
çok şükür ya şeker tansiyon olmasın bebişler iyi olsun da kilo gider evelallah çok kolay aldık kolay veririz diye ümit ediyorum
Şimdiden üzüldüğüm bile oluyor doğunca bu günleri özlerim diye minik tekmeler kafalar 32 yaşıma kadar yaşadığım en güzel en yoğun hisler Rabbim nerede isteyen varsa gönlüne göre versin bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin aminKesin veririz evet ya. Sağlık sıkıntısı olmasın gerisi mühim değil gerçekten. Her gün böyle ben buradayım diye kıpraşmıyor mu, bayılıyorum ya :)
Yok canim asagi inmis dedi doktor bebek yukarda plesanta asagida ve kanama olusmus dediMerhaba benimde aynı sorunum var benim ikiz değiller ama plasenta rahim ağzını tamamen kapatıyo. Senin tamamen kapatıyo mu?
Tarcin ve zencefilli fazla tuketme canimOlmaz kuzum korkma. Ihlamur içemez misin? Ihlamur ve kuşburnu iyi gelir ve zararı yok diye biliyorum üstelik akşamları yapıp içiyorum da. Ihlamur, kuşburnu, kabuk tarçın, zencefil kökünü kaynatıp içine de elma dilimliyorum. Limon sıkıp bal ile içiyorum. Haftalık yapıyorum ben bunu. Sen kendini iyi hissetmiyorsan hastaneye git bence ya da en azından sağlık ocağına. İçin daha rahat eder ateş yükselmeden doktora gitmekte fayda var bence.
Haftada iki gün yapıyorum cnm. Gripten, nezleden koruyor. Malum çok salgın var. Bir de kızım kreşe gidiyor zaten sürekli hapşırık tıksırık halinde :) ekstra korumam lazım kendimi. Dr umla da konuştum hiçbirşey olmaz korkma Dedi. Benim dr çok rahat biri sanırım :)))) ama biz de ondaki bu rahatlığı seviyoruz.Tarcin ve zencefilli fazla tuketme canim
Ben de 63 le kaldım 68 i görmeme az kaldı :) kilolar veriliyor doğumdan sonra önemli olan lohusalıkta almamak. Lohusada alınanlar zor gidiyor çünkü :)62 ile hamile kaldim suan 65 kiloyum kizlar...ama.bu aydan sonra kesin.alirim dun doktorum kilo almamaya calis dedi zaten normal zamanla ayni oranda yemek yiyorum sadece daha vitaminli olanlari yiyorum :))
Cnm sen kendi dr una gidecektin. Ne oldu ne Dedi?Yok canim asagi inmis dedi doktor bebek yukarda plesanta asagida ve kanama olusmus dedi![]()
Canim doktor bekliycgz yukari cikmadini dedi kanama disrda olmadgi surece cok buyuk sorun degil dedi dinlencksn sakin bir hayat oneryorm dedi,kilo almiyckmsmCnm sen kendi dr una gidecektin. Ne oldu ne Dedi?
Ben her sabah keciboynuzu pekmezi iciyrm bi kasik bagsklk sistemini guclendryor cnmHaftada iki gün yapıyorum cnm. Gripten, nezleden koruyor. Malum çok salgın var. Bir de kızım kreşe gidiyor zaten sürekli hapşırık tıksırık halinde :) ekstra korumam lazım kendimi. Dr umla da konuştum hiçbirşey olmaz korkma Dedi. Benim dr çok rahat biri sanırım :)))) ama biz de ondaki bu rahatlığı seviyoruz.