2017 ocak-şubat anneleri

Yok canim asagi inmis dedi doktor bebek yukarda plesanta asagida ve kanama olusmus dedi :KK43:
Evet canım benimde aynı şekilde plasenta aşağıda bebek yukarıda ama çeşitli türleri var. Dr tam istirahat verdi raporluyum çalışmıyorum. 28. Haftaya kadar çıkabilir dedi dr ama radyoloji uzmanı biraz zor görünüyor dedi.

Ben her sabah keciboynuzu pekmezi iciyrm bi kasik bagsklk sistemini guclendryor cnm
O da çok iyi ama bana çok tatlı geliyor :( reçel, pekmez, şerbetli tatlılar tüketemem hiç ben bir tek bal yiyebiliyorum. Onu da haftada bir iki kez yerim yani sırf sağlık için. Şeker ilacı da kullanıyorum ben insülin direncim var. Diabete çevirmesin diye kullanıyorum o yüzden de düşük hep şekerim :( aslında pekmez yiyebilsem şekerim de düşük olmaz ama ağzıma alamam. Ben bir de çorbalara zerdeçal katıyorum. O da süper koruyor enfeksiyondan.

Kızlar tansiyonum çok düşük şu günlerde...sizlerin ne alemde
Tatlım bu aylarda ani tansiyon düşmeleri olabiliyor. Dikkatli ol kendini iyi hissetmediğinde mutlaka otur bir yere. Benim de oluyor. Birden başım dönüveriyor hemen uzanıyorum ya da oturuyorum.

Kizlar merhabalarr bugun 24. Hafta kontrolune gittim doktorum biraz canimi skti acikcasi :(( bebegim normale gore cok iriymis bu sekilde devam ederse komplikasyonlar gelisebilir erken dogum olur fln dedi diyetisyene yonlendirdi beni canim cok skildi:( seker yuklemende bu sekilde yuksek cikabilir dedi haftaya seker yukleme yapilcak cok korkuyorum

Kizlar merhabalarr bugun 24. Hafta kontrolune gittim doktorum biraz canimi skti acikcasi :KK43:( bebegim normale gore cok iriymis bu sekilde devam ederse komplikasyonlar gelisebilir erken dogum olur fln dedi diyetisyene yonlendirdi beni canim cok skildi:KK43: seker yuklemende bu sekilde yuksek cikabilir dedi haftaya seker yukleme yapilcak cok korkuyorum
Ne kadar iriymiş ki cnm hafta olarak mı önde? Sıkma canını hem bak yolun yarısından çoğu gitti. Protein ağırlıklı beslenmek çok önemli, bence biraz diyetisyen kontrolüyle herşey yoluna girecektir. Hamilelikte kontrolsüz kilo alabiliyoruz ama deli gibi de ilaç içiyoruz.

Kizlar merhabalarr bugun 24. Hafta kontrolune gittim doktorum biraz canimi skti acikcasi :KK43:( bebegim normale gore cok iriymis bu sekilde devam ederse komplikasyonlar gelisebilir erken dogum olur fln dedi diyetisyene yonlendirdi beni canim cok skildi:KK43: seker yuklemende bu sekilde yuksek cikabilir dedi haftaya seker yukleme yapilcak cok korkuyorum

Onun aldığın kiloyla alakası yok bence ben 13 kilo aldım...benim bebeğimde bazen 1 hafta önden gidiyor , sonra 2 güne düşüyor..haftayı doldurunca bebeği alıyorlar..bizimkide 2 hafta önceden alınır gelişimi tamamlandığı için
Benim bi arkadasımın 3 hafta önden gitti bebeği 4200 kg doğum yaptı...
Benim de şeker yüklemem çok kilo almama rağmen ve bebeğim önde olmasına rağmen normal çıktı...için rahat olsun

Cnm sen ayrıntılı ultrasona gitmiş miydin?

Cnm sen ayrıntılı ultrasona gitmiş miydin?
Girmistim cankm evet kilo almayla alakali birsey degil 6 kilo aldim ben henuz ama ultrasonda bakarken olcum yapiyor sonra bir cizelge gibi birsey var bebegin gelisimini gosteeiyor orada olmasi gerektiginden fazla cikiyor doktorda her ihtimali soyluyor tabi haliyle. Yani bu genetikte olabilir dedi esimde bende uzunuz iriyiz cunku ama seker de olabilir diyor kontrol altinda tutucaz dedi insallah seker cikmaz da normal diyetlerle atlatiriz

Onun aldığın kiloyla alakası yok bence ben 13 kilo aldım...benim bebeğimde bazen 1 hafta önden gidiyor , sonra 2 güne düşüyor..haftayı doldurunca bebeği alıyorlar..bizimkide 2 hafta önceden alınır gelişimi tamamlandığı için
Benim bi arkadasımın 3 hafta önden gitti bebeği 4200 kg doğum yaptı...
Benim de şeker yüklemem çok kilo almama rağmen ve bebeğim önde olmasına rağmen normal çıktı...için rahat olsun
4 kilonim uzeri anormal kabul ediliyormus evet esim de 4.500 kilo dogmus belkide babasina cekecek yavrum. Ama iri olam bebeklerde suyun azalmasi gibi sorunlar olabiliyormus erken almak zorunda kalinabiliyormus tabi

Girmistim cankm evet kilo almayla alakali birsey degil 6 kilo aldim ben henuz ama ultrasonda bakarken olcum yapiyor sonra bir cizelge gibi birsey var bebegin gelisimini gosteeiyor orada olmasi gerektiginden fazla cikiyor doktorda her ihtimali soyluyor tabi haliyle. Yani bu genetikte olabilir dedi esimde bende uzunuz iriyiz cunku ama seker de olabilir diyor kontrol altinda tutucaz dedi insallah seker cikmaz da normal diyetlerle atlatiriz
Korkma o zaman tüm ihtimalleri konuşmuş. Benim kızkardeşim 5 kilonun üstünde ve zamanında doğmuş. Rahat ol sen inşallah haftaya şeker yükleme sonucun da iyi çıkınca tam rahatlarsın.

4 kilonim uzeri anormal kabul ediliyormus evet esim de 4.500 kilo dogmus belkide babasina cekecek yavrum. Ama iri olam bebeklerde suyun azalmasi gibi sorunlar olabiliyormus erken almak zorunda kalinabiliyormus tabi
Eskiden cok daha fazlaymis 4bucuk kilo falan doğanlar hic de bisey olmamıs olsaydı cok sey duyardık bence icini ferah tut doktorlar olasılıkların hepsini söyluyor bence kendilerini riske atmamak icin..ayrıca bence de alınan kilo ile hic ilgisi yok cunku cok cok az kilo alıp cogu bebege giden insanlar var yapı ile ilgili birsey olsa gerek

Evet canım benimde aynı şekilde plasenta aşağıda bebek yukarıda ama çeşitli türleri var. Dr tam istirahat verdi raporluyum çalışmıyorum. 28. Haftaya kadar çıkabilir dedi dr ama radyoloji uzmanı biraz zor görünüyor dedi.
Allah yar ve yardimcin olsun,ayaklarini duvara dik oyle uzan

H Hulya90 canım sıkma canını bebeğinin iri olması genetik galiba baksana şekerden değildir bence sen şeker testini bi ol bakalım için rahatlasın
Dr sonuçta risk almamak için tüm ihtimalleri söyleyecek
Evet canm insallah seker testim normal cikarsa o zaman rahatlicam :( insallah iyi vikar sonuc..

H Hulya90 üzme kendini canım şeker filan çıkmaz bence. Doktorlar abartır hep.bugün yeni doktoruma gittim. Şeker yüklemeyi benimde haftaya bıraktı. Bebeğim 28 cm 650 gram çıktı. Hersey normal dedi.Aynı gittiğimiz için karşılaştırma yapalım. Senin bebeğin boy kilo ne çıktı

H Hulya90 üzme kendini canım şeker filan çıkmaz bence. Doktorlar abartır hep.bugün yeni doktoruma gittim. Şeker yüklemeyi benimde haftaya bıraktı. Bebeğim 28 cm 650 gram çıktı. Hersey normal dedi.Aynı gittiğimiz için karşılaştırma yapalım. Senin bebeğin boy kilo ne çıktı
Soylemediki canm boyunu kilosunu sordum ozellikle cok fazla su anda dedi durdu aslinda birazda kizdim doktora hic telkin edici konusmadi

Soylemediki canm boyunu kilosunu sordum ozellikle cok fazla su anda dedi durdu aslinda birazda kizdim doktora hic telkin edici konusmadi
Sen bence bir daha git 10 gün geçmeden canım. Söylemek zorunda çünki. Ben onu hiç boş bırakmadım aklıma bişey takıldı gittim sürekli whatsaptan yazdım. Söylemek ve muayne etmek zorunda.

Back
X