2017 ocak-şubat anneleri

Ayy insallah canim saglikla dogsunlarda hepimizin kuzulari insalah az kaldii valla saka maka haftalardir konusuyoruz buralarda sonuc bekledigim gunleri din gibi hatirliyorum
Neredeyse hergün aklıma geliyor o günler elhamdülillah bu günleri de gösterdi Allahım hatta aramızda üç gün vardı sen benden önce öğrenmiştin idrar testi de yapmıştın ben inatla test gününü beklemiştim korkumdan :)) hiç unutmuyorum
şimdi üç ayımız kaldı hiiiiç bişeyi dert etmiyelim kızlar çok güzel mutlu geçirelim inşallah :KK66:

merhaba tüp bebek kardeşliği arkadaşlarım:KK54:
forumun varlığını yeni keşfettiğim için üzgünüm iki gündür yazılanları okuyorum tedaviyle beraber iyice kilo alanlardan biri de benim malesef:işsiz:
tuvalete çok çıkma konusunda da garip bir şekilde çok az gidiyorum iş yerinde herkes şaşıyor:KK76:
yarın da kontrolümüz var bakalım oğluşumuz nasılmış:KK46::nazar::KK200:
Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin:dua:

Günaydın pink_love_lady,
Ben de gebeliğinin 24. haftasına kadar 9 kilo alan annelerdenim. Yediklerimin içinde sağlıklız denilebilecek çok nadir şey var. Sabahları işyerimde cornflex muz süt ve ceviz yiyorum. Öğlen yemekte sebze yada et ne çıkarsa onu yiyorum. Tatlı varsa yemiyorum. Öğleden sonraları bir porsiyon meyve akşamları ise balık-et ve sebze diye hergün farklı menü yapıyorum. Haftada bir gün kendime ödül verip simit yada poğaça yiyorum. ne şerbetli tatlı, ne cips, ne abur cubur, ne hamur işleri hayatımda yok. Buna rağmen tam 9 kilo. Ve muhtemelen son 3 ayımda rahat bir 6 kilo daha alacağım. Stres olmak yerine kendimi bıraktım. Sağlıklı beslendiğim için vicdanım çok rahat. Demek ki bünye bu olabiliyor. Şu an 61 kiloyum. Doğumdan sonra vereceğiz artık ne yapalım :)

bende seni takip ediyorum bebişlerimiz aynı zamanda doğacak allahın izniyle en çok yazmak istediğim konulardan biriydi bu kilo artışı bende senin dediğin gibi yememe rağmen 10 kilo alanlardanım. çok kafama takıyordum ama artık takmıyorum önemli olan bebeğimizin sağlığı

Kızlar bişey sorcam
Mesela bazı gün çok hareketli olan bebeğim ertesi gün daha az hareketli olabiliyor
Normal mi sizce..yoksa hergeçen gün daha çok artması mı gerekiyor
Aynı şey bende de oluyor.Hatta iki üç gün sakin duruyor belli belirsiz oynuyor.Bazen bütün gün oynuyor :) pozisyonuyla mı alakalı acaba diyorum ama ben de merak ediyorum

Öğretmen arkadaşlar vardı aramızda izne ne zaman çıkacaksınız ikinci dönemi kapatırız sanırım

Kizlar nasilsiniz,kizlar akinti durumunuz nasil ve kasik agrisi cekeniniz varmi?

Kizlar nasilsiniz,kizlar akinti durumunuz nasil ve kasik agrisi cekeniniz varmi?
Normal canım ikiside
Senin haftalarında bende de çok akıntı oldu..hep var ama o zamanlar daha çoktu..yalnız benim akıntının kokusu değişince hemen dr gittim iyikide gitmişim enfeksiyon çıktı hemen çözdük işi başından ilaçla...
Bu haftalarda bakteri de çok olur dedi dr...
İdrar tahlili yaptırın bu haftalarda bence

Normal canım ikiside
Senin haftalarında bende de çok akıntı oldu..hep var ama o zamanlar daha çoktu..yalnız benim akıntının kokusu değişince hemen dr gittim iyikide gitmişim enfeksiyon çıktı hemen çözdük işi başından ilaçla...
Bu haftalarda bakteri de çok olur dedi dr...
İdrar tahlili yaptırın bu haftalarda bence
Yaptrdim cnm sehir disindayim burdaki doktor bol du ic ve kuru tut dedi lokosit feln.negstif sadece bakteri 8 cikti kask agrisi korkutyo beni yarin gidcm bklm insAllah bise cikmz

Kizlar kafam vok karisik seket yuklemeyi dr. Biri50gr digeri75gr ile yap diyor siz kacla yaptirdinix

Ben 50 gr ile şeker testi oldum eğer 50 gr sonucunda risk çıkarsa 75 onda da çıkarsa 100 gr ile test oluyor
Eğer gebelikte şekerden şüphe olursa direkt 75 ile olmasında fayda var diyorlar

Öğretmen arkadaşlar vardı aramızda izne ne zaman çıkacaksınız ikinci dönemi kapatırız sanırım
Doğum için Ocak ortası dendi.Gidebildigim kadar gitmeye çalışayım diyorum.Doğum sonrasına atmak için izni. Son üç haftada mecbur ayrilicaz izne zaten.Durumum nasıl olur bilmiyorum şimdiden böyle konuşuyorum ama.

Doğum için Ocak ortası dendi.Gidebildigim kadar gitmeye çalışayım diyorum.Doğum sonrasına atmak için izni. Son üç haftada mecbur ayrilicaz izne zaten.Durumum nasıl olur bilmiyorum şimdiden böyle konuşuyorum ama.
ben de senin gibi düşünüyorum son ana kadar giderim sıkıntı olmazsa inşallah

bende seni takip ediyorum bebişlerimiz aynı zamanda doğacak allahın izniyle en çok yazmak istediğim konulardan biriydi bu kilo artışı bende senin dediğin gibi yememe rağmen 10 kilo alanlardanım. çok kafama takıyordum ama artık takmıyorum önemli olan bebeğimizin sağlığı

Meali hoş geldin,

Özellikle zayıf başlayanlara dikkat ediyorum çok hızlı kilo alıyorlar. Ama önemli olan bebeğimizin sağlığı. Amniyon sıvı yeterli olsun, bebek sağlıklı olsun daha ne isterim. Diğer türlü kilo işine takılınca insan haybeye stres oluyor. İlk zamanlar çok stres oluyordum tartıda hergün 200 gr arttığımı görünce :) Şimdi doğru düzgün tartılmıyorum bile. Zten kaldı 3 ay. 3 Ayda 30 kilo olacak halimiz yok ya. Çok çok 6-7 daha alırız.

Back
X