2017 ocak-şubat anneleri

Ankarada yaşayan yol arkadaşlarım sizden bi ricam var
Ben esk deyim ve özel sigortam burdaki hastanelerde geçmiyor.burda acıbadem de yaparsam belli farklar olacak onu öğrencem tabi eğer çok çıkarsa ankaradaki anlaşmalı yerlerde doğum yapmayı planlıyoruz...sonuçta ankara çok yakın.
Anlaşmalı yerler
Medical park
Medicana int
Koru grubu
Kudret
Başkent ünv

Bu 5 yerden sizce hangi hastane iyidir...tabiki gidip ön görüşme Yapar int araştırırım ama siz ne dersiniz

Ben esk deyim ve özel sigortam burdaki hastanelerde geçmiyor.burda acıbadem de yaparsam belli farklar olacak onu öğrencem tabi eğer çok çıkarsa ankaradaki anlaşmalı yerlerde doğum yapmayı planlıyoruz...sonuçta ankara çok yakın.
Anlaşmalı yerler
Medical park
Medicana int
Koru grubu
Başkent ünv

Bu 5 yerden sizce hangi hastane iyidir...tabiki gidip ön görüşme Yapar int araştırırım ama siz ne dersiniz
Canım ben koruya kayıt yaptırdım. Eski hastanem başkent ünv. Şimdi koruya geçtim. Çok güzel temiz bir hastane. Doktorlar hemşireler çok ilgili

Anlaşmalı yerler
Medical park
Medicana int
Koru grubu
Kudret
Başkent ünv

hepsine gidip memnin olanlari biliyorum ben canim onemli olan doktor bence.. Koru hastanesi cok cok guzel bir hastane ben orada ameliyat olmusyum daha once aydan biri ydi doktorum eger sigortan kapsiyorsan baska komseye gitme derim mukemmel bir doktor.. onun disinda ben su anda baskentte devam ediyorum. Baskentte iyi bir hastane ama cok luks bir hastane degil acikcasi devlet hastanelerinden bir tik daha iyi diye yorumluyorum ben :) ama tup bebegi orda yaptirdigim icin degistirmek istemedim ben..medical park son donemde cok tercoh edilen hastanelerden biri. Medicana da cok koklu bir hastane ama ben birlac kisiden orada dogum yapip hastane enfeksiyonu kapanlqri duymustum..

Mamas papas urbo 2 yi begendim canim ama hemen almicam galiba kisa dogacagi icin bebek arabasini dogduktan somraya biraktik baharda alicaz insallah
O zaman puset alcaksın hastaneden çıkarken. Onu bebek arabalarıyla birlikte kampanyada olup satıyorlar canım. Ama arcaba almayacaksan ya elde taşıma bez çantalar yada puset almalısın

hepsine gidip memnin olanlari biliyorum ben canim onemli olan doktor bence.. Koru hastanesi cok cok guzel bir hastane ben orada ameliyat olmusyum daha once aydan biri ydi doktorum eger sigortan kapsiyorsan baska komseye gitme derim mukemmel bir doktor.. onun disinda ben su anda baskentte devam ediyorum. Baskentte iyi bir hastane ama cok luks bir hastane degil acikcasi devlet hastanelerinden bir tik daha iyi diye yorumluyorum ben :) ama tup bebegi orda yaptirdigim icin degistirmek istemedim ben..medical park son donemde cok tercoh edilen hastanelerden biri. Medicana da cok koklu bir hastane ama ben birlac kisiden orada dogum yapip hastane enfeksiyonu kapanlqri duymustum..
Canım aydan biri gerçekten iyi bir doktor bende onu istemiştim ama paketimi kapsamadı:) onun için ektra bir para ödemem lazımdı. Vazgeçtim. Özel sigortam yok benim o yüzden

Anlaşmalı yerler
Medical park
Medicana int
Koru grubu
Kudret
Başkent ünv

Baskent cok iygun bir hastane bir de docente gidiyorum ben muayenesi 100 lira kan tahlillerinden fark almiyorlar dogym ucretleri dusuk.. sana onerdigim doktorun muayenesi 400 lira dogum icretide 8 milyar.. ben zamaninda ameliyatim icin cok buyuk bir butce verdigim icin oraya tup bebek masraflarida geldi uzerine acikcasi gidemedim o doktoruma :( senin boyle bir skntin yoksa koruya dedigim yere git bence

Canım aydan biri gerçekten iyi bir doktor bende onu istemiştim ama paketimi kapsamadı:) onun için ektra bir para ödemem lazımdı. Vazgeçtim. Özel sigortam yok benim o yüzden
Evet canim hic bir paket kapsamiyor onu :)) ama canim doktorumm cok severim kendisini bende cok buyuk emegi yardimi vardir keske imkanim olsaydida gitseydim :)))

O zaman puset alcaksın hastaneden çıkarken. Onu bebek arabalarıyla birlikte kampanyada olup satıyorlar canım. Ama arcaba almayacaksan ya elde taşıma bez çantalar yada puset almalısın
Mamas papaslarin puseti yok zaten canim o markaya uygun bir kac puset var onlardan alacagim. Pusetsiz olmaz kesinlikle o sart. Ama dosari cikamicamiz icin ilk etapta havada soguk olacak bahara alalim dedim odasinin fln taksidide biter o zamana :)

Baskent cok iygun bir hastane bir de docente gidiyorum ben muayenesi 100 lira kan tahlillerinden fark almiyorlar dogym ucretleri dusuk.. sana onerdigim doktorun muayenesi 400 lira dogum icretide 8 milyar.. ben zamaninda ameliyatim icin cok buyuk bir butce verdigim icin oraya tup bebek masraflarida geldi uzerine acikcasi gidemedim o doktoruma :KK43: senin boyle bir skntin yoksa koruya dedigim yere git bence
Benimde maddi sıkıntılarım var ve bu yüzden burda burnumun ucundaki hastane de anlaşma yok diye ank da anlaşmalı yer arıyorum ...çok teşekkür ederim...koru yu yazdım 1. Sıraya

Benimde maddi sıkıntılarım var ve bu yüzden burda burnumun ucundaki hastane de anlaşma yok diye ank da anlaşmalı yer arıyorum ...çok teşekkür ederim...koru yu yazdım 1. Sıraya
telefonlada bilgi veriyorlar canim sigortani fln soylersen dogum paketleri oluyor korunun

Merhaba kızlar ben hala hastanede yatıştayım kasılmalar azaldı şükür hastaneye yatış yaptığımda bebeğim çok ilerlemişti rahim boyu 3 mm olması gerekirken benim 2 mm oldu Ağrı'lardan Bebeğim kendini aşağıya ittirmiş bilginiz olsun benim gaz sancısı şişkinlik diye ihmal ettiğim şeyler çok şiddetli kasılmalarmış hastaneye geldiğimde kasılmalarım %92 yi gösteriyordu agrı eşiğim yüksek olduğu için heralde bekleyebilmişim Nasıl dayandın diyolar şimdi uzun süre yatışım var Bebeğim iyi Allah'a şükürler olsun insanın başına gelmeyince anlamıyo Allah kimseye yaşatmasın bebeğimle ilgili alacağım yapacagım çok heveslerim vardı inanın şuan diyorum bir parça kundağı olsun yeter ki yavrum sağlıklı doğsun yaşasın hiçbirşey gözümde yok olmasın birşeyi allahım bizlere bagışlasın oğlumu ve sizlerinde yavrularını bagışlasın Amin

E einleben çok sevindim çok aklım sendeydi hatta eşim bile neye üzüldün dedi anlatmıştım canım benim iyisiniz şükür ki
İnşallah sonuna kadar dayanır bebeğin sağ salim kavuşursunuz evladına Allaha emanet olun güzelim içini ferah tut bol dua et hayırlı düşün ❤️

Anlaşmalı yerler
Medical park
Medicana int
Koru grubu
Kudret
Başkent ünv

Ben istanbul Medical park ta tedavi gördüm ve takibim de burada devam ediyor. Tüm şehirlerdeki aynı mıdır bilmiyorum ama ben genel olarak memnunum.

Merhaba kızlar ben hala hastanede yatıştayım kasılmalar azaldı şükür hastaneye yatış yaptığımda bebeğim çok ilerlemişti rahim boyu 3 mm olması gerekirken benim 2 mm oldu Ağrı'lardan Bebeğim kendini aşağıya ittirmiş bilginiz olsun benim gaz sancısı şişkinlik diye ihmal ettiğim şeyler çok şiddetli kasılmalarmış hastaneye geldiğimde kasılmalarım %92 yi gösteriyordu agrı eşiğim yüksek olduğu için heralde bekleyebilmişim Nasıl dayandın diyolar şimdi uzun süre yatışım var Bebeğim iyi Allah'a şükürler olsun insanın başına gelmeyince anlamıyo Allah kimseye yaşatmasın bebeğimle ilgili alacağım yapacagım çok heveslerim vardı inanın şuan diyorum bir parça kundağı olsun yeter ki yavrum sağlıklı doğsun yaşasın hiçbirşey gözümde yok olmasın birşeyi allahım bizlere bagışlasın oğlumu ve sizlerinde yavrularını bagışlasın Amin
Canım çok geçmiş olsun inşallah oğlun zamanında doğacak. Benim arkadaşımda tıpkı senin gibi karın ağrısını önemsemeyip dr gitmemiş gezmiş dolaşmış sonra hastanenin yakınından geçerken bi gidelim bakalım diyo ve dr gittiklerinde çocuk Doğum pozisyonuna girmiş ramak kalmış doğuma sonra tabi hemen hastaneye yatırmışlar 4 gün. Sonrası Mutlu son 39+2 planlı sezeryan.

Amin cnmm...son düzlükteyiz artık alacaz kucağımıza merak etme...

Canım iyi ki yazdın çok merak etmiştim seni. Çok çok sevindim iyi olmanıza. İnşallah daha da iyi olun tatlım. Sen de kendini rahatlat artık hadi stres yapma :( biliyorum zor ama İnan ki bir kaç haftaya rahatlıyor insan. Daha yolumuz var hepimizin.

E einleben canim cok gecmis olsun insallah guzel olacak bak guzel dusun bol bol istirahat edeceksin artik hersey yavrularimiz icin degilmi gerekirse yerimizden bile kalkmayiz hicbirimiz.. Senin icin surec sadece daha dikkatli olmani gerektircek zamaninda alacaksin ama insallah bebegini

Cok gecmis olsun.canim Rabbim.evladini saglikla.sana bagislasin.morelini yuksek tut dua et Rabbim sesimizi duyuyor daha dogduktan.sonra dertlesecegz burda :)bu arda kacinci haftadasin.sen

Back
X