2017 ocak-şubat anneleri

Merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorım mayıs ta tüp bebek yaptırmıştım ama 7 haftalıkken kalp atışı yoktu o zaman çok yıpranmıştım . O acılara rağmen ikinci denemem i yaptım dondurulmuşlar la salı günü transferim oldu lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur bebişlerim tutunsun bana
aynı şeyleri bende yaşadım Can'ım biliyosun inşallah bu kez herşey güzel olacak rabbim gönlündekini nasip etsin yaşadığın acılara rağmen tevekkülü bırakmamak en önemlisi rabbim verir bol kesesinden isteyen hak eden herkese inşallah

Hangi marka canım makinen
Benim yer sorunu da var acaba ikisi bir arada olan bi makine mi alsam?
Benimki bosch canım..3 sene oncesinde cok arastrdım ikisi bir arada olanlardan pek randıman alınmadıgını ogrendim bir arastr istersen sen de..bir de camasir makinesiyle ust uste monte edilebiliyor onlar hatta birinin evinde gordum cok buyuk evi olmasına ragmen oyle yaptrmıs yer tasarrufu icin

Kizlar bugun adet agrisi gibi boyle
Gaz sancisi gibi tam tarif edemiyorum bir agrim var normalmi bu acaba?
Bendede oluyor arada canım. Karnım iyice büyüdü geriliyor. Sürekli hareket halinde :) artık kafası ayağı nerde herşeyi hissedebiliyorum karnıma dokununca. Ne güzel birşeymiş. Rabbim olmayan herkese nasip etsin.

Bende tum sabahi hastanede gecirdim gece agrim ve kasilmalarim oldu cok :((( servikal uzunlugum 25 mm olmus bi hafta oncesinde 26mm ydi. aldigim toplam 2 kilonun 1 kilosunu bi haftada vermisim bi haftadir antibiyotik kullanmama ragmen kandaki enfeksiuonum artmis hic guzel seyler duymadan geldim eve:(((

Bende tum sabahi hastanede gecirdim gece agrim ve kasilmalarim oldu cok :KK43:(( servikal uzunlugum 25 mm olmus bi hafta oncesinde 26mm ydi. aldigim toplam 2 kilonun 1 kilosunu bi haftada vermisim bi haftadir antibiyotik kullanmama ragmen kandaki enfeksiuonum artmis hic guzel seyler duymadan geldim eve:KK43:((
Gecmis olsunn ne dedi tam doktor peki istirahat vermistir heralde erken dogacak gibimiymis kilosu fln nasil bebisin? Nasil yani en basindan beri 2 kilo mu aldin sadece :confused:

Gecmis olsunn ne dedi tam doktor peki istirahat vermistir heralde erken dogacak gibimiymis kilosu fln nasil bebisin? Nasil yani en basindan beri 2 kilo mu aldin sadece :confused:
cok tesekkur ederim ins gecicek :(((Gecen hafta 1467 gramdi bu hafta 1300 kussur olctu doktor . ultrason olcumunde hata olmustur dedi erken dogum riskim var zaten bugunlluk istihrahat verdi

Bende tum sabahi hastanede gecirdim gece agrim ve kasilmalarim oldu cok :KK43:(( servikal uzunlugum 25 mm olmus bi hafta oncesinde 26mm ydi. aldigim toplam 2 kilonun 1 kilosunu bi haftada vermisim bi haftadir antibiyotik kullanmama ragmen kandaki enfeksiuonum artmis hic guzel seyler duymadan geldim eve:KK43:((
Geçmiş olsun inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli gelir bebeğin maşallah 30 haftayı geçmişsin inşallah erkenden gelmez ben şuan 27 haftadayım yatarak 30 haftaya gelmeyi bekliyoruz çünkü 30 haftayı geçerse iyi dedi doktorum şuan benim serviks boyum 22 mm Bebek çok aşağıda olduğu için ayakta kalırsam aşaya baskı yapıp serviks boyunu kısaltma riski var içini ferah tut bebeklerimiz iyi olsun biz herşeyi çekeriz onlarda annelerini üzmemek için savaşırlar

cok tesekkur ederim ins gecicek :KK43:((Gecen hafta 1467 gramdi bu hafta 1300 kussur olctu doktor . ultrason olcumunde hata olmustur dedi erken dogum riskim var zaten bugunlluk istihrahat verdi
Sen bol bol istirahat et canim yat hatta kalkma baya ilerlemis senin hamileligin 35 e kadar dursa cok iyi olur

Aman kızlar bol istirahat edin hiç bişeyi dert etmeyin ne yemek ne ev işi annem de beni yata yata doğurmuş dr hatta annemi çok üzmüş bebeğin çok aşağıda hiç durmaz demiş tabi bu 32 yıl önce o zamanki imkanları düşünün çok şükür şimdi en ince ayrıntıya kadar müdahale ediliyor inşallah sağ salim vaktinde gelir tüm bebişler :dua:

Aman kızlar bol istirahat edin hiç bişeyi dert etmeyin ne yemek ne ev işi annem de beni yata yata doğurmuş dr hatta annemi çok üzmüş bebeğin çok aşağıda hiç durmaz demiş tabi bu 32 yıl önce o zamanki imkanları düşünün çok şükür şimdi en ince ayrıntıya kadar müdahale ediliyor inşallah sağ salim vaktinde gelir tüm bebişler :dua:
İnşallah inşallah :dua:

Kızlar aranızda myomu olan var mı benim var ve büyümüş gebelikte oluyomuş öyle herşeyim düzgün ya bide bu çıktı başıma :( 6 cm olmuş ve agrı yapıyo bebeğe etkisi yok rahim dışında olduğu için rutin kontrolde farkettik benimde haberim yoktu şimdi bu çıktı

Kızlar aranızda myomu olan var mı benim var ve büyümüş gebelikte oluyomuş öyle herşeyim düzgün ya bide bu çıktı başıma :KK43: 6 cm olmuş ve agrı yapıyo bebeğe etkisi yok rahim dışında olduğu için rutin kontrolde farkettik benimde haberim yoktu şimdi bu çıktı[/QUOTE
Kist bendede var bi sorun yapmiyo dogunla kaybolur dedi doktor .. benim de kanimda lokosit yuksek oldugu icin doktor yarin hastaneye yatis yapmaniz lasim dedi :((( ne kadar yatirir acaba bikgisi olan varmi

Kızlar aranızda myomu olan var mı benim var ve büyümüş gebelikte oluyomuş öyle herşeyim düzgün ya bide bu çıktı başıma :KK43: 6 cm olmuş ve agrı yapıyo bebeğe etkisi yok rahim dışında olduğu için rutin kontrolde farkettik benimde haberim yoktu şimdi bu çıktı
Kist bendede var bi sorun yapmiyo dogunla kaybolur dedi doktor .. benim de kanimda lokosit yuksek oldugu icin doktor yarin hastaneye yatis yapmaniz lasim dedi :KK43:(( ne kadar yatirir acaba bikgisi olan varmi

Kist bendede var bi sorun yapmiyo dogunla kaybolur dedi doktor .. benim de kanimda lokosit yuksek oldugu icin doktor yarin hastaneye yatis yapmaniz lasim dedi :KK43:(( ne kadar yatirir acaba bikgisi olan varmi
lokosit yüksekliği enfeksiyon olduğunda oluyo diye biliyorum kan değerin düzelene kadar yatarsın hem daha iyi ya evde olmuyo yatış orda gözlem altındasın zaten riskli durumdayız

Kızlar aranızda myomu olan var mı benim var ve büyümüş gebelikte oluyomuş öyle herşeyim düzgün ya bide bu çıktı başıma :KK43: 6 cm olmuş ve agrı yapıyo bebeğe etkisi yok rahim dışında olduğu için rutin kontrolde farkettik benimde haberim yoktu şimdi bu çıktı
Myomun oldugunu yeni mi farkediyolar canim?? O myomdan ne cektigimi bir ben bir allah bilir gebelikten omce vardi bende ameliyat olmustum almislardi.. Gebelikte myomlar cok buyuyolar evet agrida yapiyolar benm rahmimin icindeydi tehlikeli yerdeydi bebek yasamaz demisleedi ameliyat olmustum seninki disindaysa eger riski az oluyor ama dogumla fln kaybolan birsey degol canim eninde sonunda onu aldirmak icin ameliyat olmak zprunda kalacaksin

Lokosit iltihaf oldugunu gosteriyor bildigim kadariyla cok uzun yatircaklarini sanmiyorum canim

Myomun oldugunu yeni mi farkediyolar canim?? O myomdan ne cektigimi bir ben bir allah bilir gebelikten omce vardi bende ameliyat olmustum almislardi.. Gebelikte myomlar cok buyuyolar evet agrida yapiyolar benm rahmimin icindeydi tehlikeli yerdeydi bebek yasamaz demisleedi ameliyat olmustum seninki disindaysa eger riski az oluyor ama dogumla fln kaybolan birsey degol canim eninde sonunda onu aldirmak icin ameliyat olmak zprunda kalacaksin
Ben tüp bebek tedavisini şehir dışında olmuştum o bana çok küçük myom var bu bizi etkilemez demişti daha konusu olmayınca bende unuttum takiplerimi kendi şehrimde başka doktor yapıyor ben ne bileyim bana bu büyür yada takibini yapan doktora söyle myom var de fln bişe demeyince bende unuttum yani üstüne hiç durmadık agrım oluyo diyince rastgele mideme doğru baktı usg de mandalina kadar myom var dedi ben şok agrı yapanda o sezeryanla alınmaz dedi Off doğumdan sonra küçülmez mi bu rahim dışında ama büyük yani bide bununla uğraşcam

Ben tüp bebek tedavisini şehir dışında olmuştum o bana çok küçük myom var bu bizi etkilemez demişti daha konusu olmayınca bende unuttum takiplerimi kendi şehrimde başka doktor yapıyor ben ne bileyim bana bu büyür yada takibini yapan doktora söyle myom var de fln bişe demeyince bende unuttum yani üstüne hiç durmadık agrım oluyo diyince rastgele mideme doğru baktı usg de mandalina kadar myom var dedi ben şok agrı yapanda o sezeryanla alınmaz dedi Off doğumdan sonra küçülmez mi bu rahim dışında ama büyük yani bide bununla uğraşcam
Agri yapar evet hamilelihin ilk uc ayinda da buyuyor miyom ama seninki cok buyuk degilmis demekkiko buyumus hali bile cok buyuk degil.. myom ameliyatlari kanli ameliyatlar olara degerlendiriliyor o yuzden sezeryanda almazlar ama sama cok buyuk bir rahatsizlik vermedigi surecede almazlar. Rahmin disinda olmasi cok iyi benmki rahmin icindeydi ve cok kanamam olurdu..

Back
X