2017 ocak-şubat anneleri

Ne güzel anlayışlı davranmış sen de bol bol istirahat et madem :) artık dinlenmek lazım. Gün içinde gözlerim kapanıyor inanır mısın :) çok su içmek lazım, artık ödem olur... kanamanın geçtiğine sevindim canım. Biz farkında olmadan yoruyoruz sanırım kendimizi, ufaklıklar da hatırlatıyor tatsız bir şekilde :KK43: az kaldı ama son aylar.
Aynen oyle canım o ara cok yorulmustum aksamlari bile dinlenmemistim sinyal verdi dikkat etmek şart..kadıncagız da erken dogumla ikizlerinden birini kaybetmis biri de tam saglıkli degil malesef cok zor seyler yasamıs o nedenle normalden fazla anlayıslı...Allah kimseye boyle zor seyler yaşatmasın..

Aynen oyle canım o ara cok yorulmustum aksamlari bile dinlenmemistim sinyal verdi dikkat etmek şart..kadıncagız da erken dogumla ikizlerinden birini kaybetmis biri de tam saglıkli degil malesef cok zor seyler yasamıs o nedenle normalden fazla anlayıslı...Allah kimseye boyle zor seyler yaşatmasın..
Amin cnm. Zor şartlarda gebe kaldık az kaldı kucağımıza almamıza :) 29 u bitirdik bugün biz :) yalnız fındık kilo aldırıyormuş gerçekten. Geçen ay 700 gr dı kızım bu ay 1300 olmuş :) yemeye devam dedi dr

Amin cnm. Zor şartlarda gebe kaldık az kaldı kucağımıza almamıza :) 29 u bitirdik bugün biz :) yalnız fındık kilo aldırıyormuş gerçekten. Geçen ay 700 gr dı kızım bu ay 1300 olmuş :) yemeye devam dedi dr
Aa ben bilmiyodum bu kadar fark ettirdigini ben de yukleniyim o zaman cunku benim bıdık zayıf gbi hissediyorum :) gunde bi avuc fln mı ne kadar yedin

Aa ben bilmiyodum bu kadar fark ettirdigini ben de yukleniyim o zaman cunku benim bıdık zayıf gbi hissediyorum :) gunde bi avuc fln mı ne kadar yedin
Kavrulmamış kabuklu Fındıktan günde bir avuç demişti geçen ay ama ben ağzımı değdirince iki avuç yiyorum :)) masama koydum çatır çatır yiyorum sürekli. Kavrulmamış olması önemli yağı pişmemiş olacak çünkü. Bir de çok güzel tok tutuyor. Midem kazınmıyor. Ceviz de günde 1 tane tüketiyorum. 9 kilo oldu benim toplam aldığım kızlar. ☺️ Ama dr sen almadın karnında birikti dedi. Göreceğiz Doğumdan sonra

Kavrulmamış kabuklu Fındıktan günde bir avuç demişti geçen ay ama ben ağzımı değdirince iki avuç yiyorum :)) masama koydum çatır çatır yiyorum sürekli. Kavrulmamış olması önemli yağı pişmemiş olacak çünkü. Bir de çok güzel tok tutuyor. Midem kazınmıyor. Ceviz de günde 1 tane tüketiyorum. 9 kilo oldu benim toplam aldığım kızlar. ☺️ Ama dr sen almadın karnında birikti dedi. Göreceğiz Doğumdan sonra
Tesekkurler guzel önerin icin uygulayacağım :) sen iyisin benim 11 kilo oldu senden 3 hafta fln geriyim ama napalım dogumdan sonra bakcaz çaresine artık :)

İsim olayı kesin belli bizde :) Vera olcak :) esim koycaktı söz vermistim ona :) tek isimde karar kıldık iki mi olsun tek mi onu dusunuyoduk ama tek daha iyi sonucuna vardık en son :) benim de biraz istirahatleri artirmam gerekli senden daha gerideyim ama cokk yoruluyorum daha dogrusu bacaklarım ve ayaklarım o kadar cok şişiyoki anlatamam bi de gecenlerde biraz kanama oldu birsey yok ama şube müdurum de sagolsun ben sen idare ederim arada bi iki gun gelme dinlen dedi sanırım oyle yapicam cunku sonuna kadar gideyim diyorum ben de
Kilo artışından mı oluyor şişmelerin peki...

Benimde her gece bacaklarima kramplar giriyor kizlar ya bagirarak uyaniyorum :110: zaman cabuk gecsede kucagimiza alsak artik yavrularimizi hamilelik zorlamaya basladi beni

Kızlar merhaba :) Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah... size bi soru sormak istiyorum. Bugün transferimin 8. Günü dünde bugün de çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Bu şekilde olan var mı acaba

Kızlar merhaba :) Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah... size bi soru sormak istiyorum. Bugün transferimin 8. Günü dünde bugün de çok açık kahverengi lekelenmem oldu. Bu şekilde olan var mı acaba
O lekeler olabiliyor cnm. Taze yoğun kanama olmadığı sürece tedirgin olma. İnşallah güzel haberinizin işareti tutunma kanamasıdır :)

Benim de 8. Gun pembe kanamam olmustu 9. Gun sabah idrariyla test yaptigimda pozitifi gormustum cok sukur bir gun surmustu kanamada.. İnsallah seninkide oyle bir seydir yerlesme kanamasi olabiliyor

Benim de 8. Gun pembe kanamam olmustu 9. Gun sabah idrariyla test yaptigimda pozitifi gormustum cok sukur bir gun surmustu kanamada.. İnsallah seninkide oyle bir seydir yerlesme kanamasi olabiliyor
İnşallah inşallah umudum o yönde :) böyle değişik bi ağrı başladı aşağı doğru adet olacakmışım da olamıyomuşum gibi... tabi bunlar ilaçlardan da olabilir biliyorum ama hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum :)

İnşallah inşallah umudum o yönde :) böyle değişik bi ağrı başladı aşağı doğru adet olacakmışım da olamıyomuşum gibi... tabi bunlar ilaçlardan da olabilir biliyorum ama hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum :)
Cok iyi anliyorum seni ayni seyleri bizleede yasadik daha dun gibi o idrar testini yaptigim gun kanamam gece olmusgi ilk sabah kadar uyuyamamis aglamisgim tutmadi diye ama cok sukur mutlu haberi aldik insallah bebeklerimizide kucagimiza almamiza az kaldi sende insallah mutlu haberi alip bizimle paylasirsin..

Cnm o ağrılar da hiç bitmiyor. 29+0 haftalığım ve şu an kasıklarım adet olacakmışım gibi :)) sen yüreğini ferah tut, herşey olacağına varır, hayırlısıyla güzel haberini vereceksin bize de :)

Benimde her gece bacaklarima kramplar giriyor kizlar ya bagirarak uyaniyorum :110: zaman cabuk gecsede kucagimiza alsak artik yavrularimizi hamilelik zorlamaya basladi beni
Ah cnm ya zorlamadan biraz egzersiz mi yapsan acaba? Esnese biraz kasların. Bir de muz iyi geliyor kramplara.

Cok iyi anliyorum seni ayni seyleri bizleede yasadik daha dun gibi o idrar testini yaptigim gun kanamam gece olmusgi ilk sabah kadar uyuyamamis aglamisgim tutmadi diye ama cok sukur mutlu haberi aldik insallah bebeklerimizide kucagimiza almamiza az kaldi sende insallah mutlu haberi alip bizimle paylasirsin..
Ayyy gözlerim doldu :) böyleyim kaç gündür dokunsalar ağlıyorum :) ilk denememiz iki buçuk yıldır bekliyorum hep o testler negatif hep :( hiçbir sorun yok diyo doktorlar ama olmadı işte yaşım gençken tüp bebek yaptırmak istedik işte öyle şimdi bekliyorum merakla korkuyla... biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Rabbimin takdiri.. dua edin bana da :) inşallah sizde sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :) herhalde ancak birbirimizi anlarız, bu süreci yaşamayan bizi anlayamaz... inşallah sonuç ne olursa olsun paylaşıcam sizinle. Yaşadığım şey inşallah bebeğimizin bana tutunduğunun işaretidir..

Cnm o ağrılar da hiç bitmiyor. 29+0 haftalığım ve şu an kasıklarım adet olacakmışım gibi :)) sen yüreğini ferah tut, herşey olacağına varır, hayırlısıyla güzel haberini vereceksin bize de :)

Pozitif olsun da diyorum hepsine razıyım :) progestan iğne nedeniyle yürüyemiyorum artık ama feda olsun... herhalde şuanda ağrıya bile seviniyorum aslında genelde bçyle ağrı yaşayıp lekelenmesi olanlar pozitif sonuç almışlar.. tabi ben pozitife hazırlıklı değilim ama negatif sonuca hazırlıklıyım :) ama inşallah size güzel haber verebilirim :)

Pozitif olsun da diyorum hepsine razıyım :) progestan iğne nedeniyle yürüyemiyorum artık ama feda olsun... herhalde şuanda ağrıya bile seviniyorum aslında genelde bçyle ağrı yaşayıp lekelenmesi olanlar pozitif sonuç almışlar.. tabi ben pozitife hazırlıklı değilim ama negatif sonuca hazırlıklıyım :) ama inşallah size güzel haber verebilirim :)
Verirsin cnm hiç korkma. Bizim de hiç bir sebebimiz yoktu. Ama olmadı şimdi ikinci kızıma hamileyim. İkisi de tüp bebek ikisi de ilk transfer :) rabbim herkese nasip etsin. Son derece rahat ol sen ve sana tavsiyem gününden önce test yapma ;)

Verirsin cnm hiç korkma. Bizim de hiç bir sebebimiz yoktu. Ama olmadı şimdi ikinci kızıma hamileyim. İkisi de tüp bebek ikisi de ilk transfer :) rabbim herkese nasip etsin. Son derece rahat ol sen ve sana tavsiyem gününden önce test yapma :KK66:
Ayyyy maşallah yaaa darısı bize inşallah :) aslında rahatım ama içimde bi kötü ses var arada hortluyo olmadı diye :) peki bişey sorucam hemşire cts test yaptırabilirsin dedi . 5. Gün embriyosu 10. Günüm oluyo sabahtan idrar testi yapsam mı negatifse kendimi hazırlasam biraz :(

Back
X