2017 ocak-şubat anneleri

ben daha hastane çantası hazırlamadım. üstelik 33teyim. hafta sonu dr a gitmiştim, bizim kız dönmemiş halen. dönmezse 38de alıcam dedi. dönsün diye egzersiz yapıyorum, yine de bi normal şansımı denemek için. vakit bulursam çantayı da hazırlayacağım da ustalar, kargocular hepsiyle kanka oldum vallahi bu ara. şu öğretim dönemi de kapanırsa başka işim kalmayacak. kızım umarım bi atraksiyonda bulunup erken gelmeye kalkmaz. hala hazırlanabilmiş değilim çünkü
Bende 33 teyim ve hala hazırlamadım. Bu hafta hazırlamayı düşünüyorum bende.

Bebek için kaç tane takım koycaksın canım
Ben biraz fazla koycam galiba canim ben ilk giyecegi kiyafetleri 0 aylik almisyim simdi gozume kucuk geliyor birazda buyuk koycam.. 3 tane tulum her biri icin ic takim body corap sapka eldiven 2 tanede alt ust takimlardan koymayi dusunuyorum..

Ben biraz fazla koycam galiba canim ben ilk giyecegi kiyafetleri 0 aylik almisyim simdi gozume kucuk geliyor birazda buyuk koycam.. 3 tane tulum her biri icin ic takim body corap sapka eldiven 2 tanede alt ust takimlardan koymayi dusunuyorum..
Bende 3 takım koycam. Kıyafetler küçüldü ama doğduğunda olur canım küçük gözükmesine bakma. Birde tül kese diktirdim :) her takımını bir keseye koymak için. Çok şık oldu.

Bende 3 takım koycam. Kıyafetler küçüldü ama doğduğunda olur canım küçük gözükmesine bakma. Birde tül kese diktirdim :) her takımını bir keseye koymak için. Çok şık oldu.
Aa hic akloma gelmezdi benim :) guzel olmustur kesin.. ya acaba hasta bezi almamiz gerekir mi? İlk baslarda cok kanama oluyor diyolar ama normal ped az mi gelirki? benim kendi eksiklerim disinda birsey kalmadi galiba emzirme atleti fln alcam bebegin herseyi tam galiba

Selam kızlar,

Ben acil durum çantası hazırladım. 2 takım oğluma, 1 takım da kendime, hani allah korusun erken gelirse diye önlem olarak, acil durumda bizi kurtaracak malzemeleri hazırladım. Ama asıl kapsamlı çantayı 36. haftada yapmayı planlıyorum. Giysiler yıkanıp ütülenip uzun süre beklemesin diye. Bu arada, doktorunuz yada hastaneniz size kordon kanı bankacalığı ile ilgili bilgi verdi mi ? Aranızda düşünen var mı?

ben daha hastane çantası hazırlamadım. üstelik 33teyim. hafta sonu dr a gitmiştim, bizim kız dönmemiş halen. dönmezse 38de alıcam dedi. dönsün diye egzersiz yapıyorum, yine de bi normal şansımı denemek için. vakit bulursam çantayı da hazırlayacağım da ustalar, kargocular hepsiyle kanka oldum vallahi bu ara. şu öğretim dönemi de kapanırsa başka işim kalmayacak. kızım umarım bi atraksiyonda bulunup erken gelmeye kalkmaz. hala hazırlanabilmiş değilim çünkü
Ben 34 teyim ve hazırlamadım aslında bebek bezi hariç herşey var ama hazırlamadım işte benğm kızım da annesi ağırdan alıyor diye daha baş aşağı dönmemiş seninki gibi :) dr da dönmeyebilir dedi bakalım hayırlısı zaten doğum için sezaryen ya da normal diye hiç düşünmedim bence nasıl doğacağını bebek seçiyor zaten mecburi sezaryenler dışında tabi

Aa hic akloma gelmezdi benim :) guzel olmustur kesin.. ya acaba hasta bezi almamiz gerekir mi? İlk baslarda cok kanama oluyor diyolar ama normal ped az mi gelirki? benim kendi eksiklerim disinda birsey kalmadi galiba emzirme atleti fln alcam bebegin herseyi tam galiba
Sıfır numara bebek bezi koymuşlardı daha emici diye arkadaşıma hastanede hasta bezi aldırmamışlardı

Hasta bezi isteniyor cnm. Sizin hastaneler ihtiyaç listesi vermiyor mu kızlar? Hemşirelere sorun bence çünkü bana ilk gebeliğinde vermişlerdi ama bu haftalarda değil sonlara doğru verilmişti. Bence sizin hastanelerde de vardır.

Hasta bezi isteniyor cnm. Sizin hastaneler ihtiyaç listesi vermiyor mu kızlar? Hemşirelere sorun bence çünkü bana ilk gebeliğinde vermişlerdi ama bu haftalarda değil sonlara doğru verilmişti. Bence sizin hastanelerde de vardır.
Bana daha birsey vermediler ama haftaya kontrole gidince sorayim

Canım ben e bebekten kilotlu hazır tek kullanımlık pedler var ondan aldım. Depent marka kilot. Ayrıyetten ped almama gerek yok sanırım.

Canım ben e bebekten kilotlu hazır tek kullanımlık pedler var ondan aldım. Depent marka kilot. Ayrıyetten ped almama gerek yok sanırım.
Tamm canim bakayim bende alayim onlardan olmadi.. Aslinda hastanede temin ederler diye dusunuyorum eve geldikten sonrada hala cok yogun kanama olur mu bilemiyorum. Genelde sezeryan olanlarin kanamalari 20 gun fln suruyormus.

Kizlarr simdi farkli bir konuya deginmek ostiyorum erkek annelerii yenidogan sunneti hakkimda me disunuyorsunuz? Ben 40i cikmadan sunnet ettireyim diye dusunuyorum sizin dusunceleriniz neler acaba?

Kizlar tup bebek diye sezeryana mi yonlendiriliyorsunuz normal yapcak olan varmi beni sezeryana yonlendirdi doktorum tup bebek kiymetli bebek dedi

Kizlar 39. Haftamdayim kizimi 2 gun sonra kucagima alicam insallah seseryanla. Memorial tup bebek hastasiyim 4. Denemede hamile kaldim bi dusugum oldu.. bu gunleri gorduk cok sukur cok heycanliyim... hastane cantami 37 haftada hazirladim bitane gecelik istediler ilk gece kanama kontrolu icin pijama zor oluyomus. 2 tane pijama takimi koydum. Emzik biberon prima premium 1 numara sebamed islak mendil 3 tulum 3 takim 1 hastane cikisi oda susleme malzemelri falan..dogum fotosu ayarladik magnet aldik terlik koydum. Lohusa tac terlik takimi aldim. Bebegin adi yazan kurabiye yaptirdim kek pogaca ikramlik yapicak annem. Evdede dolap ve besigimiz hazir. Bende biraz buyuk almisim baI seyleri ama olsun biaey olmaz kucukte var epey

Kizlar tup bebek diye sezeryana mi yonlendiriliyorsunuz normal yapcak olan varmi beni sezeryana yonlendirdi doktorum tup bebek kiymetli bebek dedi
Benim doktorum ilk gittigimiz zamanlarda sadece hamile kalamamıssın ama şu an normal hamile genc bir kadınsın digerlerinden hicbir farkın yok dedi normal dogum diyor aksi bir durum olmazsa tabi...bence tup bebek tedavisi gorup hamile kalan insanlar normal dogum yapmamalı diye birsey olamaz..bu ancak doktorun kendine guvenmemesi olabilir aklıma bir tek o geliyor...

Back
X