2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim son on gündür hiç kilo almamış. Gelişme geriliği varmış. Doktor artık haftada bir görcem seni dedi. Korkuyorum çok. Hala 1700 gramdayız
neden öyle olmuş canım? çalışıyor musun? ağır mı işin, beslenmen nasıl

neden öyle olmuş canım? çalışıyor musun? ağır mı işin, beslenmen nasıl
Yok canım çalışmıyorum. Ev işi yapıyorum sadece. Yogaya gidiyorum arada. Başka yaptığım birşey yok. Bir sebep yok diyor doktor. Minyon bir bebek olcakmış.

Basla hamgi hastanelerle varmis anlasmasi canim? Memorial koklu bir hastane sonucta kotu oldugunu sanmiyorum ama bayindir koru fln anlasmasi varsa buralarda cok iyi hastaneler
Bayındır, güven, hrs, live, tobb, Acıbadem ve memorial ile anlaşmış. Ama bana seni mutlu edecek yer memorial bence dedi. Bana bırak hastane seçimini dedi. İlk nst yi yaptılar bugün, çok heyecanlıydı :) çok şükür bir kasılma çıkmadı şimdilik :)

Bayındır, güven, hrs, live, tobb, Acıbadem ve memorial ile anlaşmış. Ama bana seni mutlu edecek yer memorial bence dedi. Bana bırak hastane seçimini dedi. İlk nst yi yaptılar bugün, çok heyecanlıydı :) çok şükür bir kasılma çıkmadı şimdilik :)
Tobb da varmis hastaneler arasinda sen zaten oraya gitmiyor muydun canim? Ya da doktorun onerisini dinle bence canim en iyisini bilir o sonucta bu hastanelerin hepsi ankaranin en ihi hastaneleri yani.

Tobb da varmis hastaneler arasinda sen zaten oraya gitmiyor muydun canim? Ya da doktorun onerisini dinle bence canim en iyisini bilir o sonucta bu hastanelerin hepsi ankaranin en ihi hastaneleri yani.
TOBB SGK ile anlaşacakmış yılbaşından itibaren, şu anki kalitesi olmayacak dedi :(

Pazartesi kontrolum vardi zaten 28.haftadan beri erken dogum riskim vardi bi kac haftadir da suyu azalmayq baslamisti son gittigimde doktor artik iyice azalmis su kesesinin agzi acik durumda almamiz lasim dedi yarin gel alalim dedi bi anda geldi yani :)) 2105 gr 45 cm dogdu kuveze gerek kalmadi sagligida yerinde allaha sukur :) dunden beri evimizdeyiz :)

Pazartesi kontrolum vardi zaten 28.haftadan beri erken dogum riskim vardi bi kac haftadir da suyu azalmayq baslamisti son gittigimde doktor artik iyice azalmis su kesesinin agzi acik durumda almamiz lasim dedi yarin gel alalim dedi bi anda geldi yani :)) 2105 gr 45 cm dogdu kuveze gerek kalmadi sagligida yerinde allaha sukur :) dunden beri evimizdeyiz :)
Ayyy çok heves ettim :) bizim ocak sonu şubat başı olacak Doğum :) sağlıkla gelsin kuzuların hepsi inşallah :)

TOBB SGK ile anlaşacakmış yılbaşından itibaren, şu anki kalitesi olmayacak dedi :KK43:
Ne alaka canim cogu hastanenim var sgk ile anlasmasi.. boyle bir ayrim yapmasi cok tuhaf doktorun. Bu saydigin hastaneler cok iyi hastaneler ve sgk ile anlasmasi olmasina ragmen yinede pahali hastaneler bence. cogu insan tercih edemez buralari

ayy massallalh darisi basimiza insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

Back
X