2017 ocak-şubat anneleri

Ne alaka canim cogu hastanenim var sgk ile anlasmasi.. boyle bir ayrim yapmasi cok tuhaf doktorun. Bu saydigin hastaneler cok iyi hastaneler ve sgk ile anlasmasi olmasina ragmen yinede pahali hastaneler bence. cogu insan tercih edemez buralari
Bakalım ben sana söyleyeceğim düşünme dedi. İster istemez düşünüyor insan tabi. Aynı hizmetle devam edeceğini düşünse demezdi böyle ama can sıkıcı oldu sona doğru :) hayırlısı artık.

Pazartesi kontrolum vardi zaten 28.haftadan beri erken dogum riskim vardi bi kac haftadir da suyu azalmayq baslamisti son gittigimde doktor artik iyice azalmis su kesesinin agzi acik durumda almamiz lasim dedi yarin gel alalim dedi bi anda geldi yani :)) 2105 gr 45 cm dogdu kuveze gerek kalmadi sagligida yerinde allaha sukur :) dunden beri evimizdeyiz :)

Grubumuzun ilk bebeği ne güzel. Allah analı babalı büyütsün. Nazar boncuğumuz olsun, hepimize şans getirsin. :KK50:

Bakalım ben sana söyleyeceğim düşünme dedi. İster istemez düşünüyor insan tabi. Aynı hizmetle devam edeceğini düşünse demezdi böyle ama can sıkıcı oldu sona doğru :) hayırlısı artık.
Onemli olan doktor canim sen kafani takma herseyi o yaapacak sonucta

Kızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız? Almadıysanız nasıl bişey düşünüyorsunuz ?
Ben bu günlerde araştırıyorum tabi araştırdıkça kafam da karıştı :)
Travel olsun sapı yön değiştirsin port bebeye de dönüşsün bir de ayak kısmı rahat olsun çok şey istiyorum her şey bir arada olsun olmuyor tabi :)

Kızlar bebek arabası aldınız mı aldıysanız ne aldınız? Almadıysanız nasıl bişey düşünüyorsunuz ?
Travel olsun sapı yön değiştirsin port bebeye de dönüşsün bir de ayak kısmı rahat olsun çok şey istiyorum her şey bir arada olsun olmuyor tabi :)
Ben mamasandpapas ın armadillo flip modelini aldım

Biz Kraft twist aldık cnm. Travel sistem ama oto koltuğu yok 2 li. Oto koltuğumuz olduğu için almadık. Onun dışında saydığın tüm özellikler var cnm. Yön değiştirme çok önemli ve pratik oluyor.

Biz Kraft twist aldık cnm. Travel sistem ama oto koltuğu yok 2 li. Oto koltuğumuz olduğu için almadık. Onun dışında saydığın tüm özellikler var cnm. Yön değiştirme çok önemli ve pratik oluyor.
Benim de aklıma yatan model o zaten :) büyük ihtimal o olucak. sadece ona muadil başka bişey çıkar mı diye bakıyorum bi kaç gündür ama bulamadım. Çok pahalı ürünlerde bile o şekilde 360 derece dönen bişey bulamadım. Kraftta aklıma takılan şey acaba ayak kısmı çocuk büyüyünce rahatsızlık verir mi onu düşündüm. Çocuk büyüyünce sarkar mı falan ??? Sence nasıl olur?
Bu arada iyi günlerde kullanın canım ;)

Ben mamasandpapas ın armadillo flip modelini aldım
Yatış mesafesi en büyük olan mıydı canım o güzel ve çok hafif bakmıştım ona da sürüşü süper yap gibi gidiyor araba :) yön değiştirdeydi itme kolu kesin alırdım nedense taktım yön değiştirmeye :)) güle güle kullanın darısı başıma artık ben de karar verip almak istiyorum kafam rahat olsun

Yatış mesafesi en büyük olan mıydı canım o güzel ve çok hafif bakmıştım ona da sürüşü süper yap gibi gidiyor araba :) yön değiştirdeydi itme kolu kesin alırdım nedense taktım yön değiştirmeye :)) güle güle kullanın darısı başıma artık ben de karar verip almak istiyorum kafam rahat olsun
Evet canım yatma yeti büyük. Ama farketmişsindir iyi olan markalarda yön değiştirme yok. Genelde eski tip modellerde var. O yüzden hafif olmasına dikkat ettim.

:KK71:
Benim de aklıma yatan model o zaten :) büyük ihtimal o olucak. sadece ona muadil başka bişey çıkar mı diye bakıyorum bi kaç gündür ama bulamadım. Çok pahalı ürünlerde bile o şekilde 360 derece dönen bişey bulamadım. Kraftta aklıma takılan şey acaba ayak kısmı çocuk büyüyünce rahatsızlık verir mi onu düşündüm. Çocuk büyüyünce sarkar mı falan ??? Sence nasıl olur?
Bu arada iyi günlerde kullanın canım :KK66:
Teşekkür ederim cnm. Ayak kısmı bana iyi gelmişti ama sen deyince düşündüm tekrar fakat şu an gardırobun üstünde :KK45: ben concorde neo ya bakıyordum aslında ama bunun fuşyasını görünce bayıldım özellikleri de çok iyiydi bir de mağaza yeniydi çok güzel indirim yaptı derken bi bakmışız alıverdik :KK75:

Ben casual cadillac air aldm canım o saydigın ozelliklerin hepsi var :) bence cok sey istemiyorsun tam da gerekli seyleri istiyorsun :) bizim aldıgımızı satıcı ödullu soyle boyle derken bi de edanın dedigi gbi guzel indirim yapınca alıverdik kafa rahat iki aydır fln :) bu arada cok hafif tek elle idare edilebilir..bence sen de karar ver ve rahatla guzel oluyo böyle :)

Canım peg perego aldım ben ana kucağıyla birlikte. Uzun araştırmalarım sonucu buna karar verdik ve aldık sonunda. Kaç mağaza gezdim ne zormuş karar vermek :)

:KK71:
Teşekkür ederim cnm. Ayak kısmı bana iyi gelmişti ama sen deyince düşündüm tekrar fakat şu an gardırobun üstünde :KK45: ben concorde neo ya bakıyordum aslında ama bunun fuşyasını görünce bayıldım özellikleri de çok iyiydi bir de mağaza yeniydi çok güzel indirim yaptı derken bi bakmışız alıverdik :KK75:
Ennn iyisini yapmışsın canım almakla aklında değil artık büyük bi parçayı halletmişsin ;) bana indirim yapmadılar belki ondan almamışımdır :))))

Ben casual cadillac air aldm canım o saydigın ozelliklerin hepsi var :) bence cok sey istemiyorsun tam da gerekli seyleri istiyorsun :) bizim aldıgımızı satıcı ödullu soyle boyle derken bi de edanın dedigi gbi guzel indirim yapınca alıverdik kafa rahat iki aydır fln :) bu arada cok hafif tek elle idare edilebilir..bence sen de karar ver ve rahatla guzel oluyo böyle :)
Dimi ama yaaa istemekte haklıyım canım aaaa :)) ay ona da bakayım bak hiç incelememiştim herkes almış arabasını bi ben mi kalmışım panikledim bak :) güle güle kullansın kızın canım benim ❤️

Canım peg perego aldım ben ana kucağıyla birlikte. Uzun araştırmalarım sonucu buna karar verdik ve aldık sonunda. Kaç mağaza gezdim ne zormuş karar vermek :)
Ayyynen çok zor ben iki kere gittim gittiğim her yere bi de valla üçüncüye gidersem almadan nasıl çıkarım bilmiyorum :)) peg prego hangi modelini aldın canım iyi günlerde kullanın inşallah

Yok canım çalışmıyorum. Ev işi yapıyorum sadece. Yogaya gidiyorum arada. Başka yaptığım birşey yok. Bir sebep yok diyor doktor. Minyon bir bebek olcakmış.
iyi sevindim bi şey olmadığına. bebekler de ailesine çekiyor işte, muhtemelen sen de minyonsundur ya da zayıf doğmuşsundur demi

ben concord air comfort aldım. beğenerek aldım. dediğin özellikler var, bagajda yer kaplamaması için tekerlekler de çıkıyor. henüz kullanmadım ama çok beğenerek aldım. sapı yön değiştirmiyor ama oturma kısmını çıkarıp ters takabiliyorsun, sapı yön değiştirdiğinde çabuk bozuluyormuş

ben concord air comfort aldım. beğenerek aldım. dediğin özellikler var, bagajda yer kaplamaması için tekerlekler de çıkıyor. henüz kullanmadım ama çok beğenerek aldım. sapı yön değiştirmiyor ama oturma kısmını çıkarıp ters takabiliyorsun, sapı yön değiştirdiğinde çabuk bozuluyormuş
Şimdi ben de o modele bakıyordum gerçekten kullanışlı benim gözümden kaçmış iyiki sormuşum burada
Ağırlığı hakkında bişey bulamadım ama ana kucağı baya hafif 2.8 kg
Herhalde şase de çok ağır değildir
Güle güle kullanın canım :)

:oha:
Dimi ama yaaa istemekte haklıyım canım aaaa :)) ay ona da bakayım bak hiç incelememiştim herkes almış arabasını bi ben mi kalmışım panikledim bak :) güle güle kullansın kızın canım benim ❤️
Biz ona da baktık cnm o da vardı listemizde :) ama Kraft denk geldi. Casual da güzel bak bence de. Benim eşim concorde diye tutturduğu için bizim araba olayı da uzun sürdü aslında bana göre. Krafta ben karar verdim. Açıkçası o kadar para vermek de istemedim. 3.000 lirayı buluyordu anakucağıyla. Bana çok geldi :eek: casual güzel Sertifikalarını görmüştüm. Kızımda yön değiştiren kullanmıştım çok süper oluyor:KK49: Kraft da yılların çocuk araba markası sonuçta.

Back
X