2017 ocak-şubat anneleri

Doktorlar ne kadar durursa kardir modundalar canim bende oyle dusunuyorum acikcasi cunku normal dogumlarda genelde 39 larda oluyor 38 i doldurmasi guzel birsey. Ama sen bunlari dusunme doktorumuz ne derse onu yapcaz. Bak bana cuma kontrole gidicem hazirlikli gel acilen o gun doguma alabiliriz dedi. Bebek iyiyse burkac gun daha durabilir yani
Bebek iyi görünüyor dedi ama yine de sen karar ver dedi benim de kafam karisti.sen de içini ferah tut canim inşallah sıkıntı olmaz.bende 1 aydır annemin evindeyim zaten hic bir yere çıkamıyorum hastane dışında.ankarada heryer kar buz sıkıntıdan patladım gerçekten :(

Ay supermis dayının sözü :) ya yeni dogum yapmis iki tanıdık yok oyle bisey alısmiyolar iki gunde biberona diyince tereddut ettim annemi de kırmak istemedim o zmn ben de yumusak kasıklardan alcam yenidogan biberonu almycam totem yapiyim emzirmek icin olmadı en yakın eczaneden alirız zaten :)
Aynen öyle zaten hastane etrafı eczane iki adımdır mutlaka bulunur herşey küçük şeyler bunlar olur gider ;)

Kızlar ne oldu size böyle? Okuyorum yazılanları da doğumlar yaklaştıkça panik sarmaya başlamış :skandal:hepiniz birbirinden güzel ve başarılı anneler olacaksınız. Panik Yok :KK36: kuzularımıza çok az kaldı hatta iki kişimiz anne oldu bile. E bizim de son uykulu gecelerimiz :mad: şaka tabi, artık geceleri nöbet saatlerinde yazarız :confused::KK73:

Kızlar ne oldu size böyle? Okuyorum yazılanları da doğumlar yaklaştıkça panik sarmaya başlamış :skandal:hepiniz birbirinden güzel ve başarılı anneler olacaksınız. Panik Yok :KK36: kuzularımıza çok az kaldı hatta iki kişimiz anne oldu bile. E bizim de son uykulu gecelerimiz :mad: şaka tabi, artık geceleri nöbet saatlerinde yazarız :confused::KK73:
Yasasiiinn uykusuuzzz gecelerrrr :KK54::KK37::KK37::rolleyes:

Nasilsiniz taze anne adaylariii.. doktora giden yok mu ne zaman geliyor bebislerr:KK49::KK49: benim kasiklarim acayip agriyor evde yatiyorum sureklii:halay: bebis iyice indi asagiyaa galibaa
Ben de kar tatilinden sebeplenip evdeyim :) henüz izne ayrılmamstım iyi oldu :) annem geldi iki günde tum kıyafetleri yıkayıp ütuledik simdi geri gitti hemen hemen herseyimiz hazır malum benim durum pek belli degil..bi on gun kadar yurtdısında olucak sonra da yine gelir benim nevresim takımlarımı ve hediyeliklerimizi ayarlarız diye dusunuyorum :) insallah hepimizin herseyi gönlunce ve cokkk guzel olur ve isteyen herkes insallahhh bizim yasadıgımız bu heyecanlı bekleyisi yaşarr :)))

Benim de karnım özellikle akşamları sertleşip yumuşuyor 5-6 kez. Kaşık ağrılarım da arttı. :)
Ohh ohh canimm gittikce artiyor agrilarr geceleri saga sola donemiyorum artikk :)) benim vaktim bayaaga bir yaklastii galibaa cuma gununu cok merak ediyorum.. Belkide cuma dogum yapicam:skandal::KK47:

Ben de kar tatilinden sebeplenip evdeyim :) henüz izne ayrılmamstım iyi oldu :) annem geldi iki günde tum kıyafetleri yıkayıp ütuledik simdi geri gitti hemen hemen herseyimiz hazır malum benim durum pek belli degil..bi on gun kadar yurtdısında olucak sonra da yine gelir benim nevresim takımlarımı ve hediyeliklerimizi ayarlarız diye dusunuyorum :) insallah hepimizin herseyi gönlunce ve cokkk guzel olur ve isteyen herkes insallahhh bizim yasadıgımız bu heyecanlı bekleyisi yaşarr :)))
Me guzell kokmuslardirr di mii ben halaa elime
Alip kokluyorumm miss ohh :super: allahimm giydirmeyide nasip etsin hepsinii insallah saglikli sihhatli dogsun yavrularimiz

bana hic sunu ye bunu ye demedi ozellikle gelisimi durmus olabilir gobek cevresindeki yaglanmasi normale gore azmis su anda
Canım benimkiler bile 2 kg olmadı daha bana bile dr.34.haftadayim dogsalar bisey olmaz diyor kuvöze bile girmezler diyor. Senin bebeğin daha büyük Allahin izniyle hicbirsey olmaz. Sen moralini bozma yemeni içmeni güzelce yap doğuma kadar daha da alır. Hem ultrasonlar 500 gr fazla yada eksik gösterebiliyormuş sayılara fazla takılma bence

Canım benimkiler bile 2 kg olmadı daha bana bile dr.34.haftadayim dogsalar bisey olmaz diyor kuvöze bile girmezler diyor. Senin bebeğin daha büyük Allahin izniyle hicbirsey olmaz. Sen moralini bozma yemeni içmeni güzelce yap doğuma kadar daha da alır. Hem ultrasonlar 500 gr fazla yada eksik gösterebiliyormuş sayılara fazla takılma bence
Canm seninkiler iki tame ama az olmasi normal bende daha dusuk cikma ihtimaline karsi endiseliyim aslinda olctugu gobi cikar insallah o zamqn sorun yok..

benim de bu hafta son çalışma haftamdı. 3 gün tatil oldu iyi oldu. kararsız kalmıştım ayrılsam mı diye, iyi ki ayrılmamışım zaten gitmedim. 1 hafta da kardır diyorum

Benim mide yanmam falan olmuyor bu bebeler kel mi çıkacak acaba :işsiz:
ayyy kel bebekler de çok şirin oluyor bence. ben severim ki onları..ama onla alakalı olduğunu da sanmıyorum benim gırtlağıma kadar yanıyor çünkü kafasıyla midemi itiyor. yani boşver hiç iyi bi şey değil

Back
X