2017 ocak-şubat anneleri

Sağol canım Samsun'daki durumumuzdan daha iyiz kritik durumu atlatmış değiliz stabil olduğumuz her güne şükrediyorum mucizelerin yeri diyorlar Ankara tıp yenidoğan yoğun bakımı için inşallah bir mucizede bizi bulacak oğlumu kucaklayıp bu soğuk memleketten gitcez inşallah
Çok sevindim cnm, toparlanmaya başladıysa hızlanır artık iyi olması. Gün geçtikçe daha hızlı toparlanacaktır.

Merhaba kızlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şuan 37+5 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebek iri normal doğum zor dedi şuan da kilosu 3600 normal doğum yapabilir miyim dedim pazartesi ye kadar bekleyelim kilo almazsa bekleriz kilosunu katlarsa o zaman bakarız dedi sizce zorunlu sezeryan mi olur
Daha önce sezaryenin varsa sezaryen yapabilir cnm benim öyle oldu. Normal bekliyorduk ama kiloları aynı bebeklerimizin öncem sezaryen olduğu için risk almayalım dedi dr um. Haftaya sezaryen günü verdi fakat Doğum başlarsa yine de normal yaptırırım dedi.

Bende de 5. Gündü ikisi de. İkişer embriyo koymuşlardı. Şaşırdım açıkçası durumuna. İnşallah bu son tedavin olur cnm, muradına ermek nasip olur sana da. Ben haftaya perşembe Doğuma gireceğim. Mutlaka dua edeceğim sana.
malesef bende böyle oldu canim. 3. cu transferimde 5 gün 2 tane 1 kalite konuldu. 1 tanesi ilk defa tutundu ama 6 haftalık dusuk oldu. 4 cu transferim yine 2 tane 5 gün du negatif oldu. nasip kısmet herhalde canim ne diyeyim başka. tek istediğim ins bir gun banada nasip olur.

malesef bende böyle oldu canim. 3. cu transferimde 5 gün 2 tane 1 kalite konuldu. 1 tanesi ilk defa tutundu ama 6 haftalık dusuk oldu. 4 cu transferim yine 2 tane 5 gün du negatif oldu. nasip kısmet herhalde canim ne diyeyim başka. tek istediğim ins bir gun banada nasip olur.
Olur tabi sen yeter ki kalbini bozma.

Kizlarrr merhabalarr ben bebegime
Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
Meme ucu aldırmışlardı bana benİmde başı yok ...halada meme ucu ile emiyor

Kızlar selam ben cok sukur iyi gbiyim agrılarım basladı cok fena bisey adet agrisinin milyon misli karnimda :( neyseki agrı kesici yaptilar azalır umarım :) bebegim iyiymis sadece sesini duydum bir de video cekmis kardesim onu izledim yanagimin yanına koymadılar erken oldugu icin...bahsettikleri o kokuyu duymadım henuz ama iyi diyorlar çok şukur bin sukur :) ne olur dua edin versinler onu bana bir an önce...

Merhaba kızlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz Şuan 37+5 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebek iri normal doğum zor dedi şuan da kilosu 3600 normal doğum yapabilir miyim dedim pazartesi ye kadar bekleyelim kilo almazsa bekleriz kilosunu katlarsa o zaman bakarız dedi sizce zorunlu sezeryan mi olur
Şu an en son dusuncegin sey dogum sekli olsun her anın tadını cıkar ne onemi var normal mi sezeryanmı inan dogduktan sonra hic umrunda olmuyor...

Kavustumm allahima bin sukurr iyiyiz su anda yanimda uyuyor minigim.. Tek sorunumuz emmek su anda hic ememedi gogsumun ucu cok kucuk kavrayamiyor mama verdik insallah dua edin emzirebileyim kizlar..
gozunaydin canim. allah sağlıkla anali babalı büyütsün. ins bebisin zamanla emecektir.

Kızlar selam ben cok sukur iyi gbiyim agrılarım basladı cok fena bisey adet agrisinin milyon misli karnimda :KK43: neyseki agrı kesici yaptilar azalır umarım :) bebegim iyiymis sadece sesini duydum bir de video cekmis kardesim onu izledim yanagimin yanına koymadılar erken oldugu icin...bahsettikleri o kokuyu duymadım henuz ama iyi diyorlar çok şukur bin sukur :) ne olur dua edin versinler onu bana bir an önce...
gözün aydın canim allah sağlıkla an Ali babalı büyütsün. ins tez vakitte yavrunda yanına gelir

Ohhhh Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı açık olsun arkadaşım. Emer daha ilk gün rahat ol cnm sen.

Kızlar selam ben cok sukur iyi gbiyim agrılarım basladı cok fena bisey adet agrisinin milyon misli karnimda :KK43: neyseki agrı kesici yaptilar azalır umarım :) bebegim iyiymis sadece sesini duydum bir de video cekmis kardesim onu izledim yanagimin yanına koymadılar erken oldugu icin...bahsettikleri o kokuyu duymadım henuz ama iyi diyorlar çok şukur bin sukur :) ne olur dua edin versinler onu bana bir an önce...
Nasıl yani küveze almadılar mı? Ayy çok heyecan yaptım ne olur kucağına alınca yaz...

Sen böyle yazınca tebrik etmeyi unuttum bir an. Çok çok sevindim iyi olmasına gözlerimden süzüldü resmen yaşlar, ben de korkmuşum seninle birlikte demek ki. Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla çıktığınız günü bekliyorum :dua:

Back
X