- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Ya benim belim degil de karındaki kesi yeri nasıl agrıyor anlatamam..boyle karnımda adet agrisınin on misli var agrı kesici bile yapsalar tuplere fln da bakcaktı benim teki tıkalıydı ya acaba diyorum ondan mi bu kdr agrıyor yarin sorucam doktora...ay bi de hemsireler gayet normal diyo benim agrı esigimmi dusuk yaralarım mı zor iyilesiyor o da olabilir....kalkarken cokk yanma oluyor resmen sıkmaktan dis kalmycak o yanma sende de var mı ? Makina ile sagarken gözlerini kapa odaklan guzel seyler dusun kuzum..senin bıdık yaninda mesela ona bak..ben fotograflarına bakıyorum kizımın o aglama sesini dusunuyorum yarım şırıngacık cıkıyor henuz iki defa yaptm boyle...bir de sana ne yedirdiler bana bi corba biskuvi ve cay...bir de sadece sıvı tuket dediler karnım aç valla ondan da sut olmayabilir diycem ama onda da su icsen yeter diyolarr...Canm agri kesivi yaptirsana bende ayaga kalkana kadar kotuydum belim vok agridi yatmaktan ozellikle kaldirdiklarinda rahatlafim.. Sagma makinasiyla hic gelmedi canim benim sutum napmaliyim bilmiyorum