- 12 Ocak 2017
- 72
- 34
- 88
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de sürekli gazlandigi için 5 dk.da bir gaz çıkarmaya çalışıyoruz o yüzden kesintisiz şu kadar dk. Emdi diyemem zaten memeyi kavramasi da ayrı dertKizlar bir emzirmeniz ne kadar suruyor? ben bir gogsumu en az 20 dk emzirmeye calisiyorum ama merak ettigim birsey var 3 saatte bir uyandiriyorum mesela ne akdar emzirmem yeterli? Tek gogsumu emzirdigimde doyuyomudurki acaba?
Sorun yok inşallah canım.Şimdi yanındadır kuzunnArkadaslar dualarınizi bekliyorumyarındi ama bugun alicakalr
evet benimde oldu doğumdan sonraki 5. gün sıcak soğuk kompres yaptım ayakları yüksekte tuttum kendi kendine 2 3 günde geçtiArkadaşlar Doğum sonrası ayaklarımda aşırı şişlik oluştu. Hamileyken bile bu kadar şişmemişti. Bu sorunu yaşayan var mı
Sezeryansa gayet normal canım beni doktorum uyarmıstı panda ayagı gbi olcak korkma demisti :) zamanla iniyor sanırım anesteziden kaynaklı..Arkadaşlar Doğum sonrası ayaklarımda aşırı şişlik oluştu. Hamileyken bile bu kadar şişmemişti. Bu sorunu yaşayan var mı
Benim de sezeryan sonrası 3.gün şişti dev anası gibi oldu ama birkaç günde indi. başka sezeryan olan arkadaşlarıma sordum 40ı çıkana kadar sisligi geçmeyen var yani ameliyat sonrası normalmisArkadaşlar Doğum sonrası ayaklarımda aşırı şişlik oluştu. Hamileyken bile bu kadar şişmemişti. Bu sorunu yaşayan var mı
Bizimki de sürekli kavrayip geri birakiyor dakkada bir ama hiç kalkan kullanmadım ben.bence kalkana alıştırma canım alışsın normal memeye.sinirlenmesi kötü oluyor insan kiyamiyör ama napalım öyle böyle zaman geçip alisacaklar inşallah.elalemin bebesi memede uyuyor bizimkilerin her aşaması ayrı zorKizlar napiyosunuz me var ne yok kimsedenn ses cikmiyorr buralari unuttu herkess... Su gogus kalkanindan kurtulmayi basarabilen var mi acabaaben deniyorum birkac firt cekiyor sonra tutturamiyor damagina sinirleniyor kiyamiyom kalkana devam sonra artik birakmak istiyorum ama beceremedik henuz.. Emzirme egitiminengitmeyi dusunuyorum bu yuzden ise yararmi acaba
Bizimki ilk baslarda hic alamadigi icin kalkanla verdik mecbur canim ama simdi 20 do emziriyodam yarisini kalkansiz deniyoruz da zor oluyor tutamiyor hala ben anlamiyorum ya gercekten herkesin bebesi kolayca turuyor neden her asamamiz sorunlu bizlerin..Bizimki de sürekli kavrayip geri birakiyor dakkada bir ama hiç kalkan kullanmadım ben.bence kalkana alıştırma canım alışsın normal memeye.sinirlenmesi kötü oluyor insan kiyamiyör ama napalım öyle böyle zaman geçip alisacaklar inşallah.elalemin bebesi memede uyuyor bizimkilerin her aşaması ayrı zortüp bebek stayla yanii :)
Benm hastanedeyken asiri sismisyi eve gelcegimiz zaman ayakkabim ayagima olmamisti hamileligimde bile o kadar sismemistim eve gelince duzeldi sonra su anda normal vucudumArkadaşlar Doğum sonrası ayaklarımda aşırı şişlik oluştu. Hamileyken bile bu kadar şişmemişti. Bu sorunu yaşayan var mı
Gaz ivin damla oluyomus doktora gidince sorcam bende ayni sorunlari yasiyorum iki kilom kaldi benimKızlar selam. Bende yaşıyorum bazı sıkıntılar özellikle gaz problemi. Esra erol tarifi yaptım rahatlattı sanki. Birde kendi yemeklerime bolca kimyon atıyorum aklınızda olsun. Kilolarınız ne durumda. Kaç kilo gitti doğumdan sonra kaç kilo fazla kaldı
Benimde 4 kilo kaldı canım. Göbeğimde indi. Çatlaksız atlattım bakalım bu doğumu. İkinciye allah kerim :) damla aldık biz doktora sorduk. Ama tam olarak geçirmiyor hiçbiri. Kendini sıkıyor kasıyor sürekli acı çekiyor gibi. Üzülüyorum bendeGaz ivin damla oluyomus doktora gidince sorcam bende ayni sorunlari yasiyorum iki kilom kaldi benim
Masaj yapmaya calis canim bende sirt usti yatirip ayaklarini bacaklarini hareket ettiriyorum bi de altini ac bizimki altini acinca hep kaka yapiyor gaz cikariyor.. Massallh catlaksiz atlatmissin bnm catlaklarim cok karnim sonmus balon gibiydi korse takiyorum hep bacagi toparlandi ama o yumusaklik gecmedi tam olarakBenimde 4 kilo kaldı canım. Göbeğimde indi. Çatlaksız atlattım bakalım bu doğumu. İkinciye allah kerim :) damla aldık biz doktora sorduk. Ama tam olarak geçirmiyor hiçbiri. Kendini sıkıyor kasıyor sürekli acı çekiyor gibi. Üzülüyorum bende
Korse takamadım ben. Normal doğum olduğu için aşağı tarafa baskı yaptı ağrı oldu. Artık haftaya takmaya başlarım. Sıkılaşmak gerekiyorMasaj yapmaya calis canim bende sirt usti yatirip ayaklarini bacaklarini hareket ettiriyorum bi de altini ac bizimki altini acinca hep kaka yapiyor gaz cikariyor.. Massallh catlaksiz atlatmissin bnm catlaklarim cok karnim sonmus balon gibiydi korse takiyorum hep bacagi toparlandi ama o yumusaklik gecmedi tam olarak
Benide korse rahatlatti valla yoksa dikis yerleri aciyorduKorse takamadım ben. Normal doğum olduğu için aşağı tarafa baskı yaptı ağrı oldu. Artık haftaya takmaya başlarım. Sıkılaşmak gerekiyor
Benim dikişte yok aslında kesik atılmadı ama nedense ağrım oldu çok.Benide korse rahatlatti valla yoksa dikis yerleri aciyordu
Bol yürüyüş yap cnm, benim olmadı.Arkadaşlar Doğum sonrası ayaklarımda aşırı şişlik oluştu. Hamileyken bile bu kadar şişmemişti. Bu sorunu yaşayan var mı