Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suruyorum canm da kar etmedi emzirmeye baslarken ilk 10 sn canim cok yaniyo sonrada alisiyo aciyaEmzirdikten hemen sonra lansinoh kremi sür canım. O biraz acıyı alıyor.
20 dk emziriyosan bence cok iyi benimki uyuyakalıyor arada cekiyor sonra uyukluyor o sekilde on maximum onbes dk gidiyor yani kesintisiz bile degilKizlar bir emzirmeniz ne kadar suruyor? ben bir gogsumu en az 20 dk emzirmeye calisiyorum ama merak ettigim birsey var 3 saatte bir uyandiriyorum mesela ne akdar emzirmem yeterli? Tek gogsumu emzirdigimde doyuyomudurki acaba?
Benimkide oyle canm uyukluyo uyandrmys calisiyom fln sen mamaya devam ediyon m20 dk emziriyosan bence cok iyi benimki uyuyakalıyor arada cekiyor sonra uyukluyor o sekilde on maximum onbes dk gidiyor yani kesintisiz bile degil
Benimkinin protein destegi var canım anne sutune karıstırılıyo gunde uc kez ama onda sut miktarını az tutmaya calisıyorum beni emsin diye..sen devam ediyor musunBenimkide oyle canm uyukluyo uyandrmys calisiyom fln sen mamaya devam ediyon m
Yok canm biz kestik mamayi doymucak diye tedirgin oluyorum bende bi emzirme seansimiz 2 saate yakin suruyor uyuyor uyandirmaya calisiyorum fln gun nasil bitiyor anlamiyorum annelik zor ismis bir de su gogusleein acisii yok muuBenimkinin protein destegi var canım anne sutune karıstırılıyo gunde uc kez ama onda sut miktarını az tutmaya calisıyorum beni emsin diye..sen devam ediyor musun
Yok canım sen dogru dusunuyosun ters bir durum olsa ki bn de buna benzer bir durumdan erken dogum yaptım hareketlerin azalması gerekir hareketliyse hic korkma icin rahat olsun...ama tansiyonunu takip et cok yukselirse doktoru ara sor insallah birsey olmaz zaten iki gunun kalmıs tadını cıkartArkadaslar nasipse benim de cuma günü sezeryanim olucak 2 gun sonra yani..İnşallah bende sağlıkla alırım Bebeğimi kucağıma...size sormak istediğim bir konu var.Benimbelli saatlerde bebeğim aşırı hareketlenirdi ben bunu çok onemsemedim şimdiye kadar aşırı hareketli olmasını sonra geçerdi..som zamanlarda tansiyonumun yükseldiğini farkettim ki normalde düşüktür..yine aşırı hafeketlendigi sırada üzerinden 1 2 saat geçmişti hala hareketliydi ve tansiyonumu olctugimde 13 lere yükseldiğini farkettim
yani aşırı hareketlendi sırada o tehlikeye mi girdi ki acaba ...yani tansiyon yükseldiğinde bebeğe kan ve oksijen az gider yazıo her yerde bu durumda bebeğin daha hareketsiz olmasi gerekmez mi ya da ben mi buna inanmak istiyorum?ya da yani bebek aşırı hareketliyken sıkıntıda olduğu için mi acaba hareketlendi sizce
2 gün sonra doğum var ben neyin derdine dustum
ama eğer öyleyse şimdiye kadar da hep boyleydi
![]()
Yok canım sen dogru dusunuyosun ters bir durum olsa ki bn de buna benzer bir durumdan erken dogum yaptım hareketlerin azalması gerekir hareketliyse hic korkma icin rahat olsun...ama tansiyonunu takip et cok yukselirse doktoru ara sor insallah birsey olmaz zaten iki gunun kalmıs tadını cıkart
Bebeğinin hareketli olması güzel birşey. Hareketsiz olsaydı problem vardı asıl. Hiç kafanı takma buna. Son hareketleri artık annesi geliyor dünyaya sende tadını çıkartArkadaslar nasipse benim de cuma günü sezeryanim olucak 2 gun sonra yani..İnşallah bende sağlıkla alırım Bebeğimi kucağıma...size sormak istediğim bir konu var.Benimbelli saatlerde bebeğim aşırı hareketlenirdi ben bunu çok onemsemedim şimdiye kadar aşırı hareketli olmasını sonra geçerdi..som zamanlarda tansiyonumun yükseldiğini farkettim ki normalde düşüktür..yine aşırı hafeketlendigi sırada üzerinden 1 2 saat geçmişti hala hareketliydi ve tansiyonumu olctugimde 13 lere yükseldiğini farkettim
yani aşırı hareketlendi sırada o tehlikeye mi girdi ki acaba ...yani tansiyon yükseldiğinde bebeğe kan ve oksijen az gider yazıo her yerde bu durumda bebeğin daha hareketsiz olmasi gerekmez mi ya da ben mi buna inanmak istiyorum?ya da yani bebek aşırı hareketliyken sıkıntıda olduğu için mi acaba hareketlendi sizce
2 gün sonra doğum var ben neyin derdine dustum
ama eğer öyleyse şimdiye kadar da hep boyleydi
![]()
Benimde cuma günü doğumum inşallahSezeryan olan arkadaşlar doğumun hemen sonrası bebeğin ağlamasıni duyuyorsunuz dimi..peki ilk Dr kontrollerinin yapıldığı esnada yanınızda miydi?siz odaya geçtiğinizde mi durumuyla ilgili bilgi aldınız ?
Hadi hayırlısı cnm herkes bebeğine kavuşuyor artık :)Benimde cuma günü doğumum inşallah
Genel anestezi almazsan herşey yanında olabilir. Benim yanımda hazırladılar kızımı ben izledim göbek bağının kesişmesini bile. Sonra da hemen yanıma getirdiler biraz koklaştık ve odaya çıkarttılar onu.Sezeryan olan arkadaşlar doğumun hemen sonrası bebeğin ağlamasıni duyuyorsunuz dimi..peki ilk Dr kontrollerinin yapıldığı esnada yanınızda miydi?siz odaya geçtiğinizde mi durumuyla ilgili bilgi aldınız ?
Allah razı olsun mücadeleye devam ediyor yavrum çok zor tedaviler geçiriyor bende hiçbir annenin görmeye yüreği dayanamayacak şekillerde görüyorum yavrumu sabrediyorum Rabbim bebeğime güç kuvvet versin o daha bir melek hiçbirşey hissetmiyordur diyip kendimi avutuyorum duaya çok ihtiyacımız var Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah sağlıklı doğumlarınız olsun
Benimde cuma günü doğumum inşallah
Teşekkür ederim canım bizde sağsalim kucağımıza alırız inşallahHadi hayırlısı cnm herkes bebeğine kavuşuyor artık :)
İnşallah canım:) hareketli sayılır ama ağrım yokİnşallah sağlıkla alırız kucağıimza..inşallah..hareket durumu nasıl bebeğinin ağrı giriyor mu?