2017 ocak-şubat anneleri

Arkadaslar merhabalar ...Yardımlarijiza ihtiyacım var:KK43:bebeğim 5 günlük 2.gün akşam sütü geldi oda sağa sağa anca getirebildimm..
Şükür ki çok beklemedim.Yalnız bebeğim emme yi yapabilse de göğüs ucuma yanasamadigi için ne yaptıysam göğsünden emziremedim :KK43::KK43:çok Üzgünüm ..hep sagiyorum ..öyle veriyorum:KK43:pek çıkacağa da benzemiyor ben de olsun diorum ama insan ailesi falan farklı dusunuyor:KK43:
Gogus kalkani kullanmayi denedin mi canm

Edacim sana birsey sormak istiyorum benim yirmilik disim acayip agri yapiyor bogazima vuruyor sen bu donemde çekilmesini tavsiye edeemisin? Sutum kesilir fln diye cok korkuyirum bir de antibiyotik fln vercekler napmaliyim off cok da agriyor edakara edakara

Kızlar bu bebelere süt yetmiyor ya, süt üretimim de azaldı 2 saatte bile gögüslerim yumuşacık dolmuyor bebekler de doymuyor haliyle. Zaten ek olarak günde birkaç kez mama veriyordum ama bu gidişle hepten mama vericem bütün öğünlerde :( humana tarzı bir sürü çay içiyorum bebekler durmuyor zaten saat başı emiyor ben bu sütleri nasıl arttırıcam ya

Kızlar bu bebelere süt yetmiyor ya, süt üretimim de azaldı 2 saatte bile gögüslerim yumuşacık dolmuyor bebekler de doymuyor haliyle. Zaten ek olarak günde birkaç kez mama veriyordum ama bu gidişle hepten mama vericem bütün öğünlerde :KK43: humana tarzı bir sürü çay içiyorum bebekler durmuyor zaten saat başı emiyor ben bu sütleri nasıl arttırıcam ya
İncir cok guzel sut yapiyormus canim inciri kucuk kucuk dogra suya koy kaynat ic her gun.. Yetmiyor diyede dusunme bebekler 1 saatte bir emiyorsa zaten gogsun dolmazki benmde 2 3 saatte fln doluyor sen moralini yuksek tut en onemli sey o..

Edacim sana birsey sormak istiyorum benim yirmilik disim acayip agri yapiyor bogazima vuruyor sen bu donemde çekilmesini tavsiye edeemisin? Sutum kesilir fln diye cok korkuyirum bir de antibiyotik fln vercekler napmaliyim off cok da agriyor edakara edakara
Antibiyotik içmende sakınca Yok cnm, çektirelirsin de sorun olmaz sütünü de bebeğini de etkilemez cnm.

Arkadaslar merhabalar ...Yardımlarijiza ihtiyacım var:KK43:bebeğim 5 günlük 2.gün akşam sütü geldi oda sağa sağa anca getirebildimm..
Şükür ki çok beklemedim.Yalnız bebeğim emme yi yapabilse de göğüs ucuma yanasamadigi için ne yaptıysam göğsünden emziremedim :KK43::KK43:çok Üzgünüm ..hep sagiyorum ..öyle veriyorum:KK43:pek çıkacağa da benzemiyor ben de olsun diorum ama insan ailesi falan farklı dusunuyor:KK43:
Canım başta kavramaları zor oluyor benim bebegimi emerse kuvezden cikarcaklardı hem o ufaktı hem ben cok heyecan yaptm ona gore vercekler diye elim ayagım titremisti ama ne yazıkki anca bikac denemede azıcık tutabildi..tam anlamiyla yeni yeni yoluna girdi simdi gercekten acıkınca ben ucunu hic tutup vermesem de kendi kavrayabiliyor yarın 20.gunumuz düsün yani teyzesi :) biraz zamanla hersey yoluna giriyor cok sukur ama sabır biraz :)

Aaa cok şaşirdm agrı kesici bile icemiycez yine diye biliyodum ben kuzum sutten gecmiyo mu ki o zmn alkol fln da niye alınamıyo emzirirken :)))
Alkol süte geçiyor cnm :))) antibiyotik de geçiyor ama zarar vermiyor kar zarar dengesi yaparak yazıyoruz. Ağrı kesici olarak da yine sadece parasetamol içebiliyoruz :)

Bir de

Evet denedim ama tutamadı:KK43:yanı aslında göğüs kalkanı benim göğsümë olmadı ..bi de gelen giden emse öyle olsa böyle olsa :KK43:ben istemez miyim..sagiyoruM ben de
Sagarak devam edemezsin ama canm en iyi sagma
Makinasi bile bebek kadar guclu cekemez .. Farkli marka kalkanlar al zorla biraz canim benimkide zor aldi ama bir anda aldi ve alisti bizde kalkansiz ememiyoz gogus ucu yok gibi kavrayamiyor..milletin dediklerine takilma dicemde hepimiz ayni durumdayiz biz kalkanla emiyoz diyede millet soyleyip duruyor yok onsuz emse daha iyi vs vs biz bilmiyoz sanki lohusa insanin uzerine gelmeseler olmaz

Makinasi bile bebek kadar guclu cekemez .. Farkli marka kalkanlar al zorla biraz canim benimkide zor aldi ama bir anda aldi ve alisti bizde kalkansiz ememiyoz gogus ucu yok gibi kavrayamiyor..milletin dediklerine takilma dicemde hepimiz ayni durumdayiz biz kalkanla emiyoz diyede millet soyleyip duruyor yok onsuz emse daha iyi vs vs biz bilmiyoz sanki lohusa insanin uzerine gelmeseler olmaz
Ya yalnız bi odada emzir valla nasıl kızıyorum şu çok bilmişlere hey Allahım sen bildiğn gibi yap
Ya sanki meme ucumu kıskancam çocuktan tövbe ya
Ha bunlara desen memem kökünden yok yine de emzir derler

İncir cok guzel sut yapiyormus canim inciri kucuk kucuk dogra suya koy kaynat ic her gun.. Yetmiyor diyede dusunme bebekler 1 saatte bir emiyorsa zaten gogsun dolmazki benmde 2 3 saatte fln doluyor sen moralini yuksek tut en onemli sey o..
Öyle mi canım deneyeyim onu da

Bir iki seferdir zorla ağlaya ağlaya kalkanla tutturmaya çalıştım biraz biraz çekti ..o bile gönlüme şu serpti..sağdim verdim yine ama artık öncesinde zorluyorum sonra baktım iyice çekmiyo sagdigimi veriyorum o da yetmezse mama..mama de veriyorum malesef sizde mama veriyor musunuz yetmezse Dr lar verin diyorlar ama?bilmiyorum...bide sütü emer emmez kaka yapıyo..kaka durumları nasıl sizinkile4in ...sariya döndü bizimki 6.gününde bugün

Arkadaslar topuk kanı Bebeğinizin aldirdiniz mi?ben dün 5.gününde aldirdim...size de oncesinde anne sütü memesi gerekir die söylendi mi?bizimkinin sütü 2.gün akşam geldi ..emme olarak benden olmasa da sonradan sütü geldiğinde ki gelmesini sağmayla sağladım hemen anne sütü içirdim yani 3.gün 4.gün anne sütü almış oldu en az bi 48 saat geçmiştir topuk kanına kadar ..hemşire de 48 72 saat arası anne sütü almış olmasi gerekir demişti ben verdim anne sütü ama sağıp verdim o farkeder mi acaba:110::110:sizlerin nasıl oldu???

Bir iki seferdir zorla ağlaya ağlaya kalkanla tutturmaya çalıştım biraz biraz çekti ..o bile gönlüme şu serpti..sağdim verdim yine ama artık öncesinde zorluyorum sonra baktım iyice çekmiyo sagdigimi veriyorum o da yetmezse mama..mama de veriyorum malesef sizde mama veriyor musunuz yetmezse Dr lar verin diyorlar ama?bilmiyorum...bide sütü emer emmez kaka yapıyo..kaka durumları nasıl sizinkile4in ...sariya döndü bizimki 6.gününde bugün
Doktor mama ver dediyse ver canim 5. Gun kontrole gittiysen kilo olcumu yapmistir zaten.. Ben 3 gun mama verdim 4. Gun sutum yelince kalkanla cekti mamayi kestim doktorda verme dedi 15. Gun kontrolune gittigimizdede 600 grm almisyi doktor yetiyor demmekki sutun mamaya gerek yok dedi tekrerdan..sen kalkanla zorla canim ben ilk baslarda kafasini bi elimle tutup yapistiriyodum iyice memeye cekmiyodum aglasada o hirsla cekmeyinogrendi.. Sutubiberonla vermeye alistirirsan bir sure sonra zor olur tutmasi alisir..

Evet sari civik oluyor kakasi.. Kala yapiyorsa doyuyor demektir guzel birsey bu

Arkadaslar topuk kanı Bebeğinizin aldirdiniz mi?ben dün 5.gününde aldirdim...size de oncesinde anne sütü memesi gerekir die söylendi mi?bizimkinin sütü 2.gün akşam geldi ..emme olarak benden olmasa da sonradan sütü geldiğinde ki gelmesini sağmayla sağladım hemen anne sütü içirdim yani 3.gün 4.gün anne sütü almış oldu en az bi 48 saat geçmiştir topuk kanına kadar ..hemşire de 48 72 saat arası anne sütü almış olmasi gerekir demişti ben verdim anne sütü ama sağıp verdim o farkeder mi acaba:110::110:sizlerin nasıl oldu???
Bana boyle bir bilgi vermemislerdi hic

Back
X