2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Iyi günler, Yağmur559. Ne oldu sana kız? Ne tür bir iltihap var senin?

Kızlar test günüm yarındı ama bugün başka birşey için kan vermem gerektiğinde doktor hcg de bakalım dedi. Kan verdim bekliyorum akşam 10 san sonra çıkacak sonuçlarım. Elim ayağım birbirine dolandı.

hadi inşallahhh güzel haberler al bize de yaz olur muuu

Teşekkür ederim :) Darısı bekleyenlere, başlayacak olanlara olsun inşallah. Şimdi güzel haber verme sırası sizde. İnşallah hep birlikte sevinicez sizlerle de.

ayyy çok sevindimmmmmmm gözümüz aydınnn rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhhhh ilk denemen miydi ayyy çok mutlu oldum yaaaaa
Çoook teşekkür ederim canım güzel temennilerin ve dileklerin için :) Bu ikinci denememdi. İlk denememden dondurulan 2 embryom vardı onlar transfer edilmişti. İnşallah Allah herkese nasip etsin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.

canım çok güzel haberrr bu darısı bütün isteyenleree ve bizlere... kucağına almakta nasip olur inşallah 2 embriyo transferin olmuştu dimi canm
Sağol canım :) inşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız :) İnşallah sağlıkla gelirler. 2 embriyo transferim oldu. Umarım ikisi de tutunmuşlardır :)

cnm söylemişsindirde hatrlamıyorum sorun neydi sizde. bide ilk denemeden kaç adet sonra kaçıncı adette yada bu dondurulmuş denemesi oldu

cnm söylemişsindirde hatrlamıyorum sorun neydi sizde. bide ilk denemeden kaç adet sonra kaçıncı adette yada bu dondurulmuş denemesi oldu
Bizimki sebepsiz infertiliteydi. İlk denemeden sonraki 2. adetle başladık. 18. gün transferim oldu. 5. gün embriyosuydu.

Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasıp etsin inşallah. derdi çeken derdi çekenin halinden anlarmış.bu ay laparoskopi oldum hidrosalpenks yüzünden nerden geldi buldu beni diye içimden geçirmiyorum desem yalan olur. Ama Allahtan diyorum susuyorum içime atıyorum sabır diyorum.şimdi 2 ay bekleme dönemi sora ocak şubat ayında dondurulmuşlarla transer gerçekleşecek Allah nasip ederse.

amin inşallahh rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin,peki laparoskopi sonunda doğal yolla olma ihtimali yok muymuş ? yani tek sorun tüplerdeki sıvı birikimi mi ?

sol tüp alındı sagda baglandı ondada hafif varmış sıvı temizlense bile tüpler cok ince içindeki yapı bozulunca yumurta ile sperm saglıklı bir şekilde geçiş yapamıyor. normal yolla olma ihtimalim kalmadı yani.

tüp bebek için görüştüğüm doktor bizim tüplerle işimiz yok keşke hiç olmasalar işimiz daha kolaylaşır demişti şakayla karışık ,rabbimin izniyle OL dedikten sonra mucizen seninle olur.hepimiz farklı sınanıyoruz..rabbim büyük inşallah hepimiz anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…