Doğum kontrol hapı bitti adeti bekliyorum 2 ya da 3. Günü doktor kontrolü herşey yolunda ise serüven basliyorkızlar ne durumdasınız
hadi inşallahhh güzel haberler al bize de yaz olur muuuKızlar test günüm yarındı ama bugün başka birşey için kan vermem gerektiğinde doktor hcg de bakalım dedi. Kan verdim bekliyorum akşam 10 san sonra çıkacak sonuçlarım. Elim ayağım birbirine dolandı.
canım inşallah pozitif haberler verirsin bizeeKızlar test günüm yarındı ama bugün başka birşey için kan vermem gerektiğinde doktor hcg de bakalım dedi. Kan verdim bekliyorum akşam 10 san sonra çıkacak sonuçlarım. Elim ayağım birbirine dolandı.
Kızlar hamileyim :) 260 çıkmış değerim.[/QUOTE ÇOK sevindim. allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın insaallah
ayyy çok sevindimmmmmmm gözümüz aydınnn rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhhhh ilk denemen miydi ayyy çok mutlu oldum yaaaaaKızlar hamileyim :) 260 çıkmış değerim.
canım çok güzel haberrr bu darısı bütün isteyenleree ve bizlere... kucağına almakta nasip olur inşallah 2 embriyo transferin olmuştu dimi canmKızlar hamileyim :) 260 çıkmış değerim.
Çoook teşekkür ederim canım güzel temennilerin ve dileklerin için :) Bu ikinci denememdi. İlk denememden dondurulan 2 embryom vardı onlar transfer edilmişti. İnşallah Allah herkese nasip etsin. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.ayyy çok sevindimmmmmmm gözümüz aydınnn rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahhhhhh ilk denemen miydi ayyy çok mutlu oldum yaaaaa
Sağol canım :) inşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız :) İnşallah sağlıkla gelirler. 2 embriyo transferim oldu. Umarım ikisi de tutunmuşlardır :)canım çok güzel haberrr bu darısı bütün isteyenleree ve bizlere... kucağına almakta nasip olur inşallah 2 embriyo transferin olmuştu dimi canm
cnm söylemişsindirde hatrlamıyorum sorun neydi sizde. bide ilk denemeden kaç adet sonra kaçıncı adette yada bu dondurulmuş denemesi olduSağol canım :) inşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız :) İnşallah sağlıkla gelirler. 2 embriyo transferim oldu. Umarım ikisi de tutunmuşlardır :)
Teşekkür ederim :) inşallah herşey yolunda devam eder.cok tebrik ederim, cok guzel bir sekilde devam eder insallah hersey..
Bizimki sebepsiz infertiliteydi. İlk denemeden sonraki 2. adetle başladık. 18. gün transferim oldu. 5. gün embriyosuydu.cnm söylemişsindirde hatrlamıyorum sorun neydi sizde. bide ilk denemeden kaç adet sonra kaçıncı adette yada bu dondurulmuş denemesi oldu
amin inşallahh rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin,peki laparoskopi sonunda doğal yolla olma ihtimali yok muymuş ? yani tek sorun tüplerdeki sıvı birikimi mi ?Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasıp etsin inşallah. derdi çeken derdi çekenin halinden anlarmış.bu ay laparoskopi oldum hidrosalpenks yüzünden nerden geldi buldu beni diye içimden geçirmiyorum desem yalan olur. Ama Allahtan diyorum susuyorum içime atıyorum sabır diyorum.şimdi 2 ay bekleme dönemi sora ocak şubat ayında dondurulmuşlarla transer gerçekleşecek Allah nasip ederse.
tüp bebek için görüştüğüm doktor bizim tüplerle işimiz yok keşke hiç olmasalar işimiz daha kolaylaşır demişti şakayla karışık ,rabbimin izniyle OL dedikten sonra mucizen seninle olur.hepimiz farklı sınanıyoruz..rabbim büyük inşallah hepimiz anne olucazsol tüp alındı sagda baglandı ondada hafif varmış sıvı temizlense bile tüpler cok ince içindeki yapı bozulunca yumurta ile sperm saglıklı bir şekilde geçiş yapamıyor. normal yolla olma ihtimalim kalmadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?